Bulldog Francez de vânzare

Olaru Floricica

Am primit o minune mică și jucăușă foc, mulțumesc Bucuria Casei vă recomand din suflet

17/10/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Ioana-Cristina Stoica

Multumim pentru baietelul nostru Westie ,intr-adevar bucuria casei noastre❤❤❤

29/10/2019

Cristiana Florea

Recomand cu incredere BucuriaCasei . La noi a sosit o minune nu un catel . Va multumim din suflet pentru rabdarea si seriozitatea dvs . Puiutul nostru Ozzy din prima secunda sa acomodat cu noi ! 🤗🤗

04/11/2019

Dan Semenescu

Multumiri pentru bucuria care ne-ati adus-o. Ultimul membru sosit in familia noastra, Junior, este exact ce ne-am dorit.
Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalitatea demonstrata.
Recomand oricarui iubitor de animale sa apeleze cu incredere la Bucuria casei.

24/07/2019

Andreea Claudia Godja

I strongly recommend it. They brought joy in my life. 💚

27/11/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Carm En

Multumim BucuriaCasei pentru doza de energie numita Caju 🤪
Este de apreciat atentia cu care tratati fiecare cerere si dragostea pentru animalute.
Recomand cu mare incredere.

03/08/2019

Larisa Andreea

Va multumesc pentru bucuria din viata noastra, recomand cu incredere Bucuria Casei ! 🐕

15/07/2019

Maria Drăguș

Recomand! Cățeluși sunt jucăuși și sănătoși!!

24/04/2019

Cezar Birlogeanu

Recomand. Au fost prompti si corecti. Au respectat tot ce am stabilit initial.

12/12/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Marcel Chirila

Va multumesc pentru noul membru al familiei! Recomand serviciile dumneavoastra cu toata increderea!

16/10/2019

Madalina Nicoleta Prodan

Multumim din suflet pentru Snoopy, o minunatie de catel, va revomandam cu drag si bucurie 

20/01/2019

Roxana Rîbu

Misiune incheiata cu succes: catelusul asteptat a ajuns cu bine la noi -si la el– acasa! Impresionanta grija celor de la Bucuria Casei care, se simte si se vede, nu „livreaza marfa” ci aduc bucurie, o comunicare excelenta care inspira multa incredere, din primul moment.… Read more „Roxana Rîbu”

bichon maltez
16/10/2019

Драгош Мункач

Cu ajutorul BucuriaCasei.ro, avem un nou membru in familie, un malamut de 6 luni sanatos si frumos. Vreau sa le multumesc pentru seriozitate si promptitudine si cu siguranta vom apela la ei din nou pe viitor 

18/08/2019

Radu Trufaşu

Recomand cu multa incredere”Bucuria casei”,toate informațiile corecte despre puiuțul dorit le veți primi de la un profesionist în domeniu -domnul Marius

22/02/2019

Mozacu Ionela Adriana

Va multumim din suflet ca ne-ați oferit un basset haund foarte jucăuș ,deștept foc și ascultător …va dorim multă sanatate și la mai multe zâmbete fericite … nu las mai da pe nimic 🤗🤗😊recomand cu încredere încercați și nu o sa va pare rău 🐶🤗😊

11/09/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Bulldog Francez, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Bulldog Francez


2150 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Bulldog Francez în viața copilului

Copii care cresc alături de un Bulldog Francez se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Bulldog Francez în viața familiei

Prezența unui Bulldog Francez este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Bulldog Francez de vânzare

Bulldog Francez: rasa

Urechi ca ale liliecilor, dar ciudat de frumos, bulldogul francez are un aspect unic. Din punct de vedere estetic, alte rase sunt, fără îndoială, mai pline de farmec și arătoase, dar frumusețea este în ochiul privitorului și ceea ce mulți observă în bulldogul francez sunt atributele care fac din această rasă unul dintre cei mai buni câini de companie din lume astăzi.

Bulldogul francez este mic, dar substanțial în construcție cu un corp muscular puternic. El poartă o blană scurtă, ușor de îngrijit, pentru a-i însoți personalitatea ușoară. Ii place să se joace, dar îi place și să-și petreacă zilele relaxându-se pe canapea.

Acea iubire a jocului și atitudinea relaxată continuă în sesiunile sale de antrenament. Bulldogii francezi sunt inteligenți, iar instruirea lor este ușoară, atât timp cât o faci să pară un joc. Sunt gânditori liberi și nu sunt o rasă ideală pentru concursuri. Această abordare liberă poate duce, de asemenea, la o natură încăpățânată.

Sunt tovarăși iubitori care prospera în contactul uman. Dacă dorești un câine pentru aer liber, care poate fi lăsat singur pentru perioade îndelungate, bulldogul francez nu este rasa potrivită pentru tine. Acesta este un câine care se bucură de dragoste înflăcărată a tovarășilor săi umani și care oferă același tratament în schimb. În general se înțeleg bine cu toată lumea, inclusiv cu copiii. Ei pot, totuși, să fie teritoriali și posesivi, în special în prezența altor câini. Socializarea este o necesitate pentru această rasă.

Cu o natură care este la fel de umoristă și răutăcioasă, Bulldogul francez trebuie să trăiască cu cineva care este consecvent, ferm și răbdător cu toate fazele care îl fac atât frustrant, cât și încântător.

Bulldogii francezi sunt câini de pază excelenți și vor avertiza atunci cand se apropie străini, dar nu este stilul lor de a lătra fără cauză. Aceștia pot fi foarte protectori pentru casa și familia lor.

Bulldogii nu au nevoie de mult spațiu și se descurcă foarte bine în apartamente sau locuințe mici. Câteva plimbări de 15 minute pe zi ar trebui să îi împiedice să devină supraponderali. Asigura-i un cadru rece, confortabil și are nevoie de un mediu cu aer condiționat. Acesta nu este un câine care poate sta afară într-o zi caldă. 

Bulldogii francezi sunt câini de companie minunați, cu o natură blândă. Dacă lucrezi acasă, acesta este fericit să se întindă la picioarele tale toată ziua sau să te urmărească. Sunt o prezență constantă și te vor iubi cu toată puterea, dovedind din nou că frumusețea se află în interior.

Bulldog Francez: scurt istoric

Bulldogul francez își are originea în Anglia și a fost creat pentru a fi o versiune a bulldogului cu dimensiuni de jucărie. Rasa a fost destul de populară în rândul lucrătorilor de dantelă din orașul Nottingham și atunci când mulți lucrători de dantelă au emigrat în Franța pentru oportunități mai bune, au adus în mod natural micii lor buldogi cu ei.

Bulldogul francez a prosperat în Franța și Europa, iar farmecul său a fost descoperit în curând și de americani. Statele Unite au văzut primul său bulldog francez la show-ul Westminster Kennel Club în 1896. Rasa a fost poreclită rapid „Frenchie” și este încă un nume afectuos care este folosit astăzi.

Canise și crescători de Bulldog Francez

Bulldog Francez: dimensiune

În general, un bulldog francez are o înălțime de aproximativ 28-31 cm. Masculii cântăresc 9 până la 13 kilograme, femelele au între 7 și 11 kilograme.

Bulldog Francez: personalitate

Acesta este un câine inteligent, iubitor, care vrea și trebuie să petreacă mult timp cu familia sa. Un liber cugetător iubitor de distracție, Bulldogul francez se ține bine de antrenament atunci când este făcut într-o manieră pozitivă, cu multe recompense, laude și joc.

Bulldog Francez: sănătate

Bulldogii francezi sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat după o anumită afecțiune.

 • Displazia la nivelul șoldului: Aceasta apare destul de frecvent la bulldogii francezi. Mulți factori, inclusiv genetica, mediul înconjurător și dieta, se presupune că contribuie la această deformare a articulației șoldului. Unii câini afectați de această problemă, pot fi capabili să ducă o viață normală, sănătoasă, dar unii ar putea necesita o intervenție chirurgicală pentru a se deplasa cu ușurință.
 • Sindromul brahicefalic: Această afecțiune se găsește la câinii cu capete scurte, nări înguste sau palate alungite sau moi. Căile respiratorii ale acestora sunt obstrucționate în grade diferite și pot provoca de la respirație zgomotoasă, până la prăbușirea totală a căilor aeriene. Tratamentul variază în funcție de severitatea afecțiunii, dar include oxigenoterapia, precum și o intervenție chirurgicală pentru lărgirea nărilor sau pentru scurtarea palatelor.
 • Alergii: Alergiile sunt o problemă comună la câini. Există trei tipuri principale de alergii: alergii bazate pe alimente, care sunt tratate printr-un proces de eliminare a anumitor alimente din dieta câinelui; alergii de contact, cauzate de o reactie la o substanta de actualitate, cum ar fi patul, pulberile de purici, șampoanele pentru câini și alte substanțe chimice și tratate prin eliminarea cauzei alergiei; și alergii inhalante, cauzate de alergeni transportați în aer, cum ar fi polenul, praful și mucegaiul. Medicamentele pentru alergii inhalante depind de gravitatea alergiei. Este important de menționat că infecțiile urechii însoțesc adesea alergii inhalante.
 • Hemivertebra: Aceasta este o malformație a uneia sau a mai multor vertebre care face ca aceasta să aibă formă de pană sau triunghi. Această malformație poate apărea de la sine sau cu alte malformații ale vertebrelor. Hemivertebra nu poate cauza probleme sau poate pune presiune asupra măduvei spinării. Aceasta poate duce la durere, slăbiciune și paralizie. Nu există tratament pentru afecțiune decât dacă există presiune asupra măduvei spinării.
 • Luxația patelară: Aceasta este o problemă comună la câinii de talie mică, care se datorează faptului că patela, care are trei părți – femurul (coapsa), genunchiul și tibia nu sunt aliniate corespunzător. Acest lucru provoacă tulburare în picior sau mers anormal. Este o afecțiune prezentă la naștere, deși luxația reală nu apare întotdeauna decât mult mai târziu. Frecarea cauzată de luxație patelară poate duce la artrită, o boală degenerativă articulară. Există patru grade de luxație patelară, variind de la gradul I, o luxație ocazională care provoacă tulburare temporară în articulație, până la gradul IV, în care întoarcerea tibiei este severă, iar patela nu poate fi realiniată manual. Gradele severe de luxație patelară pot necesita operații chirurgicale.
 • Boala discului intervertebral (IDD): IDD apare atunci când un disc din coloana vertebrală se rupe sau herniază și se împinge în sus în măduva spinării. Când discul se împinge în măduva spinării, transmisiile nervoase sunt împiedicate să circule de-a lungul măduvei spinării. Boala discului intervertebral poate fi cauzată de traume, vârstă sau pur și simplu de la zdruncinarea fizică care apare atunci când un câine sare de pe o canapea. Atunci când discul se rupe, câinele simte de obicei durere, iar discul rupt poate duce la slăbiciune și paralizie temporară sau permanentă. Tratamentul implică de obicei medicamente anti-inflamatorii nesteroidiene (AINS) făcute special pentru câini. Nu oferi niciodată câinelui tău Tylenol sau alte AINS făcute pentru oameni, deoarece acestea pot fi toxice. În unele cazuri, intervenția chirurgicală poate fi de ajutor, dar trebuie făcută într-o zi sau mai mult de la un accident. De asemenea, poate doriți să întrebați medicul veterinar despre reabilitarea fizică. Tratamentele precum masajul, benzile de alergare și stimularea electrică sunt disponibile pentru câini și pot avea un excelent succes.
 • Boala Von Willebrand: Aceasta este o afecțiune a sângelui care poate fi întâlnită atât la oameni, cât și la câini. Afectează procesul de coagulare datorită reducerii factorului von Willebrand în sânge. Un câine afectat de boala von Willebrand va avea semne precum sângerare din nas, sângerare gingiilor, sângerare prelungită de la intervenția chirurgicală și sângerare prelungită în timpul ciclurilor de căldură sau după alăptare. Uneori se găsește sângele din scaun. Această afecțiune este de obicei diagnosticată la câine cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani și nu poate fi vindecată. Cu toate acestea, pot fi administrate tratamente care includ cauterizarea sau suturarea leziunilor, transfuziile factorului von Willebrand înainte de operație și evitarea anumitor medicamente.
 • Palatul moale alungit: palatul moale este extensia acoperișului gurii. Când palatul moale este alungit, acesta poate obstrucționa căile respiratorii și poate provoca dificultăți în respirație. Tratamentul pentru palatul moale alungit este îndepărtarea chirurgicală a excesului de palat.

Magazin online cu produse pentru Bulldog Francez

Bulldog Francez: îngrijire

Bulldogii francezi nu au nevoie de mult exercițiu. Au un nivel de energie destul de scăzut, deși există excepții de la orice regulă. Pentru a-și menține greutatea, însă, au nevoie de exerciții fizice zilnice prin plimbări scurte sau ore de joacă în curte. Mulți bulldogi francezi se bucură de joc și își vor petrece mare parte din timp în diverse activități, dar nu au o energie atât de mare încât au nevoie de o curte mare sau de perioade lungi de exerciții.

Atunci când instruiți un bulldog francez, luați în considerare faptul că, deși sunt inteligenți și de obicei dornici să vă mulțumească, ei sunt și gânditori liberi. Asta înseamnă că pot fi încăpățânați. Multe tehnici diferite de antrenament au succes cu această rasă, așa că nu renunțați dacă o anumită metodă nu funcționează; încercați doar o tehnică diferită. Pentru a stimula interesul acestuia, încercați să faceți ca antrenamentul să pară un joc cu multă distracție și premii.

Bulldog Francez: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 1 până la 1,5 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțită în două mese. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hranã comparativ cu unul mai puţin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumperi face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Bulldog Francez: culoarea blănii și întreținerea

Blana bulldogului francez este scurtă, netedă, strălucitoare și fină. Pielea este slăbită și încrețită, în special la nivelul capului și umerilor și are o textură moale.

Bulldogii francezi vin într-o varietate de culori, inclusiv cafeniu, crem, diferite nuante de dungat – un strat de model cu pete și dungi luminoase și marcaje întunecate (negru tigrat și tigrat alb). Bulldogii francezi pot fi de orice culoare, cu excepția negrului solid, maro-roșiatic solid, cu pigmentare brună pe buze și nas, un gri deschis și negru cu alb sau cafeniu.

Fugi de orice crescător care îți spune că o anumită culoare este rară și, prin urmare, merită mai mulți bani.

Bulldogii francezi sunt destul de ușor de îngrijit și nu au nevoie decât de un periaj ocazional pentru a-și menține blana sănătoasă. Începe să îți îngrijești câinele de la o vârstă fragedă și învață-l să stea pe o masă sau pe podea pentru a face această experiență mai ușoară pentru amândoi. Când îți îngrijești animăluțul în orice stadiu al vieții, fă-ți timp pentru a verifica eventualele cruste, leziuni ale pielii, pete, piele aspră, neagră sau semne de infecții. Ar trebui să verifici, de asemenea, urechile, ochii și dinții pentru eventuale probleme sau mirosuri urâte. Ambele sunt semne că bulldogul tău francez ar putea avea nevoie să îl vadă medicul veterinar.

Curăță-i urechile în mod regulat cu o cârpă caldă umedă și rulează un tampon de bumbac în jurul marginii canalului. Nu lipi niciodată tamponul de bumbac în canalul urechii efectiv. Dacă marginile urechilor sunt uscate, aplică ulei mineral sau de bebeluș. Uleiul poate fi folosit și pe nas uscat.

Bulldogii francezi nu-și poartă în mod natural unghiile și vor avea nevoie de acestea tăiate regulat. Acest lucru împiedică despicarea și ruperea, ceea ce poate fi dureros pentru câine.

Menține ridurile faciale curate și uscate pentru a preveni infecțiile bacteriene. Ori de câte ori vă îmbăiați câinele, uscați complet pielea între pliuri. Este necesară o baie lunară și folosește un șampon de câine de înaltă calitate pentru a păstra uleiurile naturale în piele și în blana sa.

Bulldogii francezi ar trebui să fie ușor de îngrijit, și cu o pregătire adecvată și experiențe pozitive în timpul copilăriei, îngrijirea poate fi un timp minunat de legătură pentru tine și câinele tău.

Bulldog Francez: relația cu copii și alte animale

Bulldogii francezi se înțeleg bine cu copiii și nu sunt atât de mici încât nu pot trăi într-o gospodărie cu un copil mic. Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Când socializează în timpul copilăriei, aceștia se pot înțelege bine cu alți câini și pisici. Cu toate acestea, aceia care sunt excesiv de răsfățați pot fi geloși față de alți câini.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Bulldog Francez de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)