Cocker Spaniel American de vânzare

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Liliana Rotaru

Mulțumim mult,de apreciat corectitudinea si seriozitatea dumneavoastra,recomand cu incredere!

02/10/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Cristian Moise

Seriozitate maxima iar cățelușul a venit foarte bine îngrijit și sa adaptat in mai puțin de o zi,domul a fost foarte bun și ne-a ajutat în vederea îngrijiri lui !!!Recomand 💯 să cumpărați de aici !!!

25/06/2019

Драгош Мункач

Cu ajutorul BucuriaCasei.ro, avem un nou membru in familie, un malamut de 6 luni sanatos si frumos. Vreau sa le multumesc pentru seriozitate si promptitudine si cu siguranta vom apela la ei din nou pe viitor 

18/08/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima!Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu!Sunt mai mult decat mulțumit!!!

akita american
27/11/2019

Flori Antonescu

Aceasta firma este cu adevatat profesionista! Nu veti avea surprize neplacute, pt ca angajatii mereu vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie in functie de dorinta clientului si vor oferi detalii reale ale procesului. Imi place ca oamenii sunt documentati despre fiecare rasa si… Read more „Flori Antonescu”

17/10/2019

Atodiresei Carmen Elena

Sunt deosebit de serioși, tocmai am primit un Beagle tricolor, adus din UK. Mulțumesc din suflet pt bijuteria trimisă. Bucuria Casei, sunteți deosebiți!! 😘😘😘💕💕

01/09/2019

Madalina Nicoleta Prodan

Multumim din suflet pentru Snoopy, o minunatie de catel, va revomandam cu drag si bucurie 

20/01/2019

Iris Irina

Servicii profesionale, oameni de suflet şi mai ales răbdători. Am întârziat la punctul de livrare şi cu toate acestea, mi s-a vorbit frumos şi am avut parte de înțelegere. Un alt serviciu ce mi-a fost de ajutor, a fost posibilitatea de a plăti în rate.… Read more „Iris Irina”

16/11/2019

Loredana Nicoleta

Mulțumim mult pentru un cățeluș sănătos și fericit! ❤️❤️❤️

06/05/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Gabi Radu

De aici a venit și bucuria casei mele: Ruby! Ea ne-a împlinit viața cu privirea ei inocenta și cu iubirea oferită! Acum este membru al familiei noastre, cu dorințe și personalitate proprie și o iubim nespus de mult!

27/11/2019

Cezar Birlogeanu

Recomand. Au fost prompti si corecti. Au respectat tot ce am stabilit initial.

12/12/2019

Márkos Ildikó

Profesionalism 100%! Recomand cu tot sufletul! Am comandat un catel de ciobanesc de berna, dar am primit un ingeras! Multumesc!

07/10/2019

Stoica Theodora Carla

Recomand cu toata increderea, seriosi , disponibili mereu si mai ales la toate detaliile si intrebarile legate de micut!
Va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat si ptr minunea din casa noastră:Bulldog Francez Blue, plin de energie si gata sa primească toata dragostea cel… Read more „Stoica Theodora Carla”

27/11/2019

Dumitru Panturu

Va multumesc pentru serviciile oferite si doresc sa va felicit inca o data pentru profesionalismul de care dati dovada. Placerea de a va cunoaste si de a colabora cu dvs. a fost de partea mea si cu siguranta va voi recomanda tuturor prietenilor si cunoscutilor.… Read more „Dumitru Panturu”

06/04/2019

Dny Danutz

recomand cu încredere foarte mulțumit

02/03/2019

Irina Baraboi

O colaborare frumoasa fi usoara. recomand.

20/06/2019

Andreea Claudia Godja

I strongly recommend it. They brought joy in my life. 💚

27/11/2019

Termen estimativ de livrare:
> 4 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Cocker Spaniel American, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Cocker Spaniel American


2050 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Cocker American în viața copilului

Copii care cresc alături de un Cocker Spaniel American se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Cocker American în viața familiei

Prezența unui Cocker Spaniel American este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Cocker Spaniel American de vânzare

Cocker Spaniel American: rasa

Cel mai mic membru al grupului sportiv american canin, cockerul spaniel este dragul multor proprietari de animale de companie din SUA. De la sfârșitul anilor 1930 până în anii ’50, acesta a fost rasa numărul unu înregistrată la AKC. Apoi popularitatea sa a scăzut aproape 30 de ani, dar a ajuns din nou în top la mijlocul anilor ’80. Astăzi, cockerul spaniel rămâne în top 15 rase înregistrate.

Acest câine este cunoscut ca având un temperament vesel și sonor și nu vrea altceva decât să-și facă familia fericită.

Față de alți câini din grupul sportiv, Cocker-ul este mic (9 până la 14 kg), încadrându-se confortabil într-un apartament sau o casă mică. El este în primul rând un tovarăş, dar este ușor de instruit pentru competiții de ascultare și agilitate și pentru munca pe teren. Este, de asemenea, un câine de terapie excelent.

Cockerul spaniel american seamănă cu cel englez, unul dintre colegii săi din Sporting Group, iar în trecut cele două rase erau considerate una singură. Cu toate acestea, o serie de fani Spaniel au observat diferitele tulpini de Cocker și au căutat să păstreze rase separate și să descurajeze întrepătrunderea soiurilor engleze și americane. American Kennel Club a recunoscut cele două rase ca fiind separate în 1946.

Cocker Spaniel tipic este blând, un însoțitor de familie iubitor și de încredere, care se întelege bine cu copii, alte animale de companie și persoanele în vârstă. Din nefericire, popularitatea extremă îi face pe anumiti oameni lipsiți de scrupule care îi cresc fără a ține cont de temperament, sănătate sau conformație.

Drept urmare, unii Spanieli au probleme grave de sănătate și temperament. Dacă ai în vedere un Cocker Spaniel, trebuie să fii extrem de atent de la cine cumperi sau adopți un cățeluș. Cumpără numai de la un crescător de renume.

Cocker Spaniel American: scurt istoric

Cockerul spaniel modern este descendent din familia Spaniel, un grup mare care datează din antichitate. Cuvântul spaniel înseamnă „câine spaniol” și, în general, se crede că au originea din Spania. Până în anii 1800, Spanielii erau împărțiți în două grupuri: Toy și câini mari de vânătoare. Câinii de vânătoare au fost împărțiți în Spaniel de apă american și Spaniel de pământ american. Cockerul spaniel a fost numit astfel pentru excelența sa în câmpul de vânătoare de câmp.

În Anglia, spanielii erau o categorie funcțională, mai degrabă decât o rasă individuală de câine, timp de câteva sute de ani. Prima canișă care a obținut recunoașterea Cocker Spaniel ca rasă distinctă în Anglia a fost Obo Kennel a lui James Farrow. În 1892, cockerul spaniel a fost recunoscut ca o rasă în Anglia.

Cu puțin timp înainte, la sfârșitul anilor 1870, fanii americani au început să importe cockeri englezi în Statele Unite. Un Cocker Spaniel, numit căpitan, a fost înregistrat în primul jurnal al National American Kennel Club (numit mai târziu American Kennel Club). Cel de-al doilea volum al cărții de studii, tipărit în 1885, înregistrează un Cocker negru numit Brush II. Acest câine a fost importat din Anglia de Commings Cocker Spaniel Kennel din New Hampshire.

Chiar în această perioadă, în 1881, Clinton Wilmerding și James Watson au format American Spaniel Club. Cel mai vechi club de rase din America, inițial includea crescători de mai multe tipuri de Spaniels. În cele din urmă, însă, crescătorii s-au despărțit în organizații separate, deoarece diferențele dintre rasele Spaniel au fost rafinate.

Cockerul Spaniel a câștigat rapid popularitate atât în ​​rândul crescătorilor, cât și al publicului. Cu timpul, unii crescători au început să favorizeze un tip mai mic de Cocker Spaniel, cu o conformare ușor diferită decât originalul Cocker englez. Acești câini mai mici erau deosebit de strălucitori în inelul de spectacol.

În 1936, un grup de crescători de cockeri englezi au format un club de specialitate cunoscut sub numele de English Cocker Spaniel Club of America și au obținut recunoașterea de la AKC pentru un tip englez de Cocker Spaniel. Doi ani mai târziu, pentru a-și consolida poziția, clubul a adoptat o moțiune conform căreia cockerii spanieli englezi nu ar trebui să fie crescuți la fel ca cei de tip american. De asemenea, clubul s-a hotărât să se opună afișării Cockerilor de tip american în clasele Cocker English.

În 1939, un Cocker Spaniel, numit CH My Own Brucie, a câștigat Best American Bred la prestigiosul Westminster Dog Show, o performanţă pe care a repetat-o în anul următor. Brucie, un Cocker Spaniel negru, a câștigat inimile publicului american, obținându-și popularitatea în emisiunea din 1940 când, în timp ce proprietarul i-a îndepărtat lesa lui Brucie când au intrat în ring, micuțul câine s-a ridicat cu mândrie de-a lungul părții sale, trântindu-și coada. . Brucie era atât de iubit, încât, atunci când a murit, The New York Times și-a publicat necrologia.

Succesul lui Brucie în ringul emisiunii a dus la o creștere spectaculoasă a popularității cockerului spaniel. De asemenea, a încurajat crescătorii americani să se concentreze mai mult pe reproducerea pentru inelul de spectacol decât pentru câmp, lărgind și mai mult decalajul dintre cockerii americani și cei englezi. În 1946, American Kennel Club a recunoscut Cocker Spaniel american și Cocker Spaniel englez ca două rase distincte.

Canise și crescători de Cocker Spaniel American

Cocker Spaniel American: dimensiune

Masculii au 38 cm înălțime, femelele 36 cm înălțime. Masculii și femelele cântăresc între 11 și 13 kg.

Cocker Spaniel American: personalitate

Un Cocker Spaniel bine crescut are un temperament dulce. Este afectuos și drăguț și iubește să participe la activitățile familiei. Este jucăuș, alert și activ, bucurându-se de orice exercițiu,de la o plimbare rapidă până la vânătoarea pe câmp.

Cockerul este cunoscut a fi un câine sensibil, mental și fizic. Are o personalitate „moale” și nu răspunde bine la tratamentul dur. Socializarea timpurie și pregătirea sunt esențiale pentru a-l învăța pe Cocker manierele canine adecvate. El trebuie să fie manipulat cu atenție și amabilitate pentru a scoate tot ce este mai bun în personalitatea sa.

Cocker Spaniel American: sănătate

Cockerii spanieli americani sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Problemele oculare pot lovi Cocker-ul într-o serie de moduri, incluzând atrofia retiniană progresivă, o boală degenerativă a celulelor retinei care progresează spre orbire; cataracta, un film tulbure care se formează peste ochi; glaucom, o afecțiune în care presiunea se acumulează în interiorul globului ocular; și anomalii ale ochilor. Dacă observi o roșeață în ochii Cockerului tău sau dacă începe să-și frece foarte mult fața, du-l la veterinar pentru o verificare.
 • Anemia hemolitică autoimună este o afecțiune în care sistemul imunitar al câinelui atacă propriile celule din sânge. Printre simptome se numără gingiile palide, oboseala și uneori icterul. Un abdomen umflat este de asemenea indicativ, deoarece semnalează un ficat mărit. Cei mai mulți Cockeri afectați se descurcă bine cu tratamentul.
 • Hipotiroidismul este o afecțiune a glandei tiroide care se crede că poate provoca afecțiuni precum epilepsia, căderea părului, obezitatea, letargia, petele întunecate pe piele și alte afecțiuni ale pielii. Este tratată cu medicamente și dietă.
 • Seboreea primară este o problemă a pielii cauzată de supraproducția de celule cutanate, inclusiv celulele sebacee (ulei). Pielea devine grasă și solzoasă și are un miros neplăcut. Tratamentele includ medicamente și băi medicinale.
 • Luxația patelară: Aceasta este o problemă comună la câinii de talie mică, care se datorează faptului că patela, care are trei părți – femurul (coapsa), genunchiul și tibia nu sunt aliniate corespunzător. Acest lucru provoacă tulburare în picior sau mers anormal. Este o afecțiune prezentă la naștere, deși luxația reală nu apare întotdeauna decât mult mai târziu. Frecarea cauzată de luxație patelară poate duce la artrită, o boală degenerativă articulară. Există patru grade de luxație patelară, variind de la gradul I, o luxație ocazională care provoacă tulburare temporară în articulație, până la gradul IV, în care întoarcerea tibiei este severă, iar patela nu poate fi realiniată manual. Gradele severe de luxație patelară pot necesita operații chirurgicale.
 • Displazia de șold este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se încadrează bine în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere și lamență pe unul sau ambele picioare din spate, dar este posibil să nu se observe niciun semn de disconfort la un câine cu displazie de șold. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Displazia soldului este ereditară, dar poate fi agravată de factorii de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei diete înalte în calorii sau răniri.
 • Epilepsia idiopatică este adesea moștenită și poate provoca convulsii ușoare sau severe. Este important să ne amintim că convulsiile pot fi cauzate de multe alte lucruri decât epilepsia idiopatică, cum ar fi tulburările metabolice, bolile infecțioase care afectează creierul, tumorile, expunerea la otrăvuri, leziunile grave ale capului și multe altele. Prin urmare, dacă câinele tău are convulsii, este important să-l duci imediat la veterinar pentru o verificare.
 • Alergiile sunt o afecțiune comună la câini. Cele trei tipuri principale sunt alergiile alimentare, care sunt tratate prin eliminarea anumitor alimente din dieta câinelui; alergii de contact, care sunt cauzate de o reacție la o substanță de actualitate, cum ar fi așternutul, pulberile de purici, șampoanele pentru câini și alte substanțe chimice; și alergii inhalante, care sunt cauzate de alergeni transportați în aer, cum ar fi polenul, praful, mucegaiul. Tratamentul variază în funcție de cauză și poate include restricții alimentare, medicamente și modificări ale mediului.

Magazin online cu produse pentru Cocker Spaniel American

Cocker Spaniel American: îngrijire

Cockerul spaniel american este potrivit pentru a trăi într-un apartament, deși îi place să locuiasca la o casă și o curte. Deși nu are nevoie de spațiu vast pentru a cutreiera, are nevoie de activități zilnice. O plimbare zilnică în curte și o plimbare puternică de 30 de minute îl pot menține fericit. Apoi adu-l înăuntru cu tine, Cockerul nu este încântat să fie lăsat singur în aer liber pentru o zi. Este mult mai mulțumit când este alături de familia sa, participând la activitățile grupului.

În ciuda feței sale frumoase și a ochilor drăguți și rotunzi, Cockerul spaniel este un “vânător al inimii”. El este, de asemenea, un candidat bun pentru multe sporturi canine, în special competiții de agilitate și ascultare, teste de vânătoare, flyball sau urmărire. La fel ca majoritatea câinilor, Cockerul se comportă mai bine atunci când este activ decât atunci când i se permite să se plictisească, ceea ce poate duce la probleme de comportament precum lătratul, săpatul și mestecarea lucrurilor.

Cocker Spaniel American: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 1,5 până la 2,5 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Cocker Spaniel American: culoarea blănii și perierea

Există puține rase la fel de frumoase precum un Cocker Spaniel bine îngrijit. Blana groasă, uneori ondulată, este scurtă pe cap și pe spate și lungă pe urechi, piept, burtă și picioare. Blana este de culoare solidă (negru sau crem deschis până la roșu până la maro), sau particolor (două sau mai multe culori, dintre care una albă).

Periajul zilnic la domiciliu este, de asemenea, necesar pentru a păstra stratul liber de încurcături. Dacă eziți cu privire la o rasă care necesită îngrijire substanțială, Cockerul nu este pentru tine.

Cocker Spaniel trebuie să fie introdus la îngrijirea timpurie, astfel încât el va crește pentru a-l accepta ca o parte normală a vieții sale. Având în vedere personalitatea sa sensibilă, o introducere timpurie este recomandabilă, astfel încât să învețe să accepte manipularea, periajul, zgomotul tăieturilor electrice, foarfecele, curățarea urechilor și toate celelalte sarcini implicate în păstrarea acestuia.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Cocker Spaniel American: relația cu copii și alte animale

Unul dintre motivele pentru care cockerul spaniel este atât de popular este faptul că el este un bun câine de familie. Se înțelege bine cu copiii, atât timp cât este crescut cu ei și copiii sunt amabili și respectuoși cu animalele. Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Cocker Spaniel se înțelege, de asemenea, cu alte animale de companie de familie (având instruire și introduceri adecvate), inclusiv câini, pisici și animale mici.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Cocker Spaniel American de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)