Cane Corso de vânzare

Roxana Rîbu

Misiune incheiata cu succes: catelusul asteptat a ajuns cu bine la noi -si la el– acasa! Impresionanta grija celor de la Bucuria Casei care, se simte si se vede, nu „livreaza marfa” ci aduc bucurie, o comunicare excelenta care inspira multa incredere, din primul moment.… Read more „Roxana Rîbu”

bichon maltez
16/10/2019

Dogaroiu Adriana

Multumim mult de tot pentru noul si minunatul membru al familiei, Yoyo, un caniche pitic apricot superb! Multumim pentru colaborare, pentru promtitudine si seriozitate! Yoyo este bucuria casei♥️!! Recomand cu mare incredere si drag!

02/12/2019

Andreea Gheorghe

Un website si un personal foarte profi! Suntem foarte bucurosi de alegerea facuta❤️

yorkshire-terrier-toy
28/09/2019

Loredana Nicoleta

Mulțumim mult pentru un cățeluș sănătos și fericit! ❤️❤️❤️

06/05/2019

Cristiana Florea

Recomand cu incredere BucuriaCasei . La noi a sosit o minune nu un catel . Va multumim din suflet pentru rabdarea si seriozitatea dvs . Puiutul nostru Ozzy din prima secunda sa acomodat cu noi ! 🤗🤗

04/11/2019

Ioana-Cristina Stoica

Multumim pentru baietelul nostru Westie ,intr-adevar bucuria casei noastre❤❤❤

29/10/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Irina Baraboi

O colaborare frumoasa fi usoara. recomand.

20/06/2019

Alexandra Lipan

Recomand cu mare încredere!

21/05/2019

Márkos Ildikó

Profesionalism 100%! Recomand cu tot sufletul! Am comandat un catel de ciobanesc de berna, dar am primit un ingeras! Multumesc!

07/10/2019

Gurguta Andreea

Multumim pentru noua membra a familiei ne-am îndoit la inceput dar pana la urma s-au dovedit a fi foarte seriosi mulțumim recomandam cu drag.

18/09/2019

Andreea Claudia Godja

I strongly recommend it. They brought joy in my life. 💚

27/11/2019

Gabi Radu

De aici a venit și bucuria casei mele: Ruby! Ea ne-a împlinit viața cu privirea ei inocenta și cu iubirea oferită! Acum este membru al familiei noastre, cu dorințe și personalitate proprie și o iubim nespus de mult!

27/11/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Mozacu Ionela Adriana

Va multumim din suflet ca ne-ați oferit un basset haund foarte jucăuș ,deștept foc și ascultător …va dorim multă sanatate și la mai multe zâmbete fericite … nu las mai da pe nimic 🤗🤗😊recomand cu încredere încercați și nu o sa va pare rău 🐶🤗😊

11/09/2019

Flori Antonescu

Aceasta firma este cu adevatat profesionista! Nu veti avea surprize neplacute, pt ca angajatii mereu vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie in functie de dorinta clientului si vor oferi detalii reale ale procesului. Imi place ca oamenii sunt documentati despre fiecare rasa si… Read more „Flori Antonescu”

17/10/2019

Gabriela Poncea

In casa noastra a sosit intradevar o bucurie. Va multumim pentru amabilitate si seriozitate. 🤗🤗🥰

31/07/2019

Larisa Andreea

Va multumesc pentru bucuria din viata noastra, recomand cu incredere Bucuria Casei ! 🐕

15/07/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Termen estimativ de livrare:
4 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Cane Corso, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Cane Corso


1850 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Cane Corso în viața copilului

Copii care cresc alături de un Cane Corso se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Cane Corso în viața familiei

Prezența unui Cane Corso este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Cane Corso de vânzare

Cane Corso: rasa

Rasa Cane Corso (Corso pe scurt) este o rasă de câini potrivită pentru o persoană care dorește să aibă un companion și care să îi poată oferi dragostea de care are nevoie. El este un câine de familie. Nu te aștepta să se împrietenească cu toți cei pe care îi întâlnește: nu are interes pentru oameni sau alte animale în afara familiei sale, dar cei din familie vor avea loialitatea și protecția neconditionată.

Dă-i acestui câine ceva de făcut. El nu dorește să se întindă toată ziua și își va găsi propria “lucrare” de făcut, dacă nu o oferi: de obicei, sare gardul și latră la trecători, săpă găuri până în China sau roade mobilierul tău. Dacă ai o fermă, acesta te va ajuta cu animalele.

Cane Corso: scurt istoric

Corso este unul dintre câinii de tip Mastiff. Acesta a fost dezvoltat în Italia și se spune că este descendent al câinilor romani de război. El a evoluat mai puțin decât vărul său, Mastiff Napoletan, și a fost creat pentru a vâna, a păstra proprietatea și a fi o mână de ajutor pentru fermă.

Cuvântul “cane”, desigur, este latinescul pentru câine și derivă din cuvântul “canis”. Cuvântul “corso” poate proveni din “cohors”, care înseamnă bodyguard sau din “corsus”, un vechi cuvânt italian, care înseamnă robust.

Rasa s-a decimat deoarece agricultura a devenit mai mecanizată și s-a apropiat de dispariție, dar începând cu anii 1970, crescătorii de câini au lucrat pentru a reconstrui Corso. Societatea Amatori Cane Corso a fost înființată în 1983, iar Federația Cynologique Internationale a recunoscut rasa în 1996.

Un bărbat numit Michael Sottile a importat primul câine din rasa Corso în Statele Unite în 1988, urmat de un al doilea în 1989. Asociația Internatională Cane Corso a fost înființată în 1993. În cele din urmă, această rasă a fost recunoscută de catre American Kennel Club în anul 2010. Rasa este în prezent guvernată de Asociația Cane Corso din America.

Canise și crescători de Cane Corso

Cane Corso: dimensiune

Corso este un câine mare, musculos. Masculii au între 64 si 69 cm înălțime iar femelele de la 60 la 66 cm. Greutatea este proporțională cu înălțimea și variază de obicei între 41 și 54 de kg.

Cane Corso: personalitate

Istoria descrie Cane Corso ca fiind un câine care are un “temperament viguros, gata să răspundă oricăror provocări”. Acest tip de temperament poate fi ca o sabie cu două tăișuri. Cu un proprietar încrezător și consecvent, care oferă un bun antrenament și împiedică câinele să se prostească, Corso poate fi un câine de familie excelent care nu este niciodată în mod inadecvat agresiv, dar în mâinile greșite poate deveni agresiv și poate constitui un pericol pentru public.

Idealul Corso este docil și afectiv față de familia sa, inclusiv copii. Pentru a ajunge la acel punct necesită socializare și formare de la o vârstă fragedă. Acest câine nu se va descurca bine într-o casă cu cineva care se teme sau nu îi plac câinii sau nu reușește să gestioneze un câine mare.

Corso este foarte inteligent. Combin-o cu natura lui autoritară și este ușor să vezi cum ar putea ajunge să domine gospodăria. Te va testa pentru a vedea cât de departe poate merge. Este important să îl informezi încă de la început care sunt regulile și să te asiguri că toți membrii familiei înțeleg și ei regulile. Instituiește politica “nimic în viață nu este gratis”, cerându-i să execute o comandă, cum ar fi “stai” sau “culcat”, înainte de a-l recompensa cu o masă sau o jucărie.

Conducerea fermă nu înseamnă lovirea câinelui. Acest lucru nu numai că trimite un mesaj greșit, dar poate fi și periculos cu un câine mare și puternic. Corso înțelege tonul vocii și răspunde bine la laude și recompense atunci când a făcut ceva ce îți place, precum și la corecții rapide și la aplicarea coerentă a regulilor atunci când nu îți place ce face. Fiind liniștit, vei avea mult mai mult de câștigat cu acest câine decât atunci când ești furios. Consistența îi va permite să se relaxeze și să știe că ești la conducere.

Ajuta-l pe tânărul Corso să-și dezvolte încrederea lăsându-l sa petreacă un timp singur. La fel ca orice câine, Corso are nevoie de socializare timpurie, expunerea la numeroși oameni, viziuni, sunete și experiențe, în mod ideal, înainte de a avea patru luni. Socializarea te ajută să te asiguri că acesta crește pentru a fi un câine bun, fără teamă de străini, copii, alte animale sau dacă este lăsat singur atunci când este necesar. Fără multă experiență a lumii, el poate deveni cu ușurință fricos sau agresiv. Cu cât socializează mai mult, cu atât mai bine îi vei putea determina comportamentul normal și ce acțiuni îi vor cere să răspundă într-un mod protectiv.

Potrivit standardului italian de rasă, Corso ar trebui să fie indiferent când este abordat și ar trebui să reacționeze doar când există o amenințare reală. Corso este o rasă de lucru și este obligată să funcționeze sub un nivel ridicat de stres. Un Corso care nu-și poate menține temperamentul dictat în situații stresante este unul cu temperament incorect pentru rasă.

Cane Corso: sănătate

Cane Corso sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Corso poate fi predispus la displazia șoldului; dereglări ale pleoapelor, cum ar fi entropion, ectropion; demodecia (care poate fi ereditara); și torsiunea gastrică.

Crescătorii ar trebui să aibă autorizații de sănătate actualizate, care să ateste că părinții cațelului nu au boli oculare și displazie de șold. Certificările ar trebui să fie sub forma unui examen de ochi de către un specialist.

Magazin online cu produse pentru Cane Corso

Cane Corso: îngrijire

Această rasă necesită multă activitate fizică pentru a rămâne în formă. Planuieste să-l iei pentru o plimbare de cel putin 2 km, dimineața și seara, în fiecare zi. Dacă îți place să mergi cu bicicleta, obține un atașament care îi va permite să alerge alături de tine. Sistemul lor musculo-scheletic nu este dezvoltat până la vârsta de 18 luni, astfel încât în timp ce au nevoie de mai multe plimbări pentru a-și arde energia cățelușului, aceste plimbări ar trebui să fie mai scurte și mai lente.

Pentru stimularea mentală, oferă acestui câine un loc de muncă. O slujbă bună pentru un Corso include creșterea animalelor, învățarea unor trucuri, practicarea abilităților de ascultare sau implicarea într-un sport canin. Petrece cel puțin 20 de minute pe zi pentru aceste tipuri de activități. Nu permite niciodată unui Corso să fie liber. Un gard solid și sigur este o necesitate.

Cane Corso: hrănire

Cantitatea zilnică recomandată: 4 până la 5 cești de hranã uscată de calitate pe zi, împărțită în două mese. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hranã comparativ cu unul mai puţin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesarã, fãrã ca dvs, sã fiţi nevoit sã îi verificaţi constant castronul. Păstrează-l în formă bună, cântărindu-i mâncarea și hrănindu-l de două ori pe zi, mai degrabă decât lăsându-i mâncare tot timpul.

Cane Corso: culoarea blănii și îngrijirea

Corso are o blană scurtă, rigidă, cu un substrat ușor. Poate fi de culoare neagră, gri, roșie, albă și poate brunetă. Blana scade puternic de două ori pe an, deci ar trebui să ai un aspirator bun la îndemână. Dacă intenționezi să iți speli în mod regulat companionul, trebuie să îl obișnuiești cu experiența de la o vârstă fragedă. Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Ar trebui să verifici adesea urechile acestuia pentru a te asigura că sunt curate. Uneori este necesar să îndepărtezi părul care crește în canalul urechii. Dacă observi o acumulare de ceară, roșeață sau un miros neplăcut, sau dacă câinele își scarpină urechile și-și scutură capul, du-l la veterinar pentru a te asigura că nu are o infecție a urechii. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Cane Corso: relația cu copiii și alte animale

Când este în mod corespunzător crescut, instruit și socializat, Corso poate iubi și protejează copiii, dar este necesar să fie ținut în lesă. Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supravegheați întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil. Corso se poate alătura altor câini sau pisici dacă este crescut cu ei, dar probabil va vedea animale ciudate ca pradă și va face tot posibilul pentru a le ucide. Este esențial să poți proteja animalele vecinilor de el. Acesta este un alt caz în care socializarea este o necesitate. Cane Corso ar trebui să învețe de la o vârstă fragedă să rămână calm în prezența altor câini. Dacă obții un al doilea câine, fie un alt Cane Corso, fie o altă rasă, este mai bine să alegi unul de sex opus.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Cane Corso de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)