Cavalier King Charles Spaniel de vânzare

Cristina Rosca

Recomand Bucuria Casei 

05/06/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Dogaroiu Adriana

Multumim mult de tot pentru noul si minunatul membru al familiei, Yoyo, un caniche pitic apricot superb! Multumim pentru colaborare, pentru promtitudine si seriozitate! Yoyo este bucuria casei♥️!! Recomand cu mare incredere si drag!

02/12/2019

Mirela Sugaru

Promptitude, seriozitate si iubire pentru sufletelele caselor noastre!

09/07/2019

Irina Petecel Roibu

Aduceti, intr-adevar, bucurie casei. Seriozitatea in orice colaborare, cu atat mai mult cu cat am conversat doar la telefon, fara a ne intalni, este calitatea pe care o apreciez cel mai mult. Cookie este bine, vesel, se joaca cu copiii, papa si, de cele mai… Read more „Irina Petecel Roibu”

caniche toy maro
28/06/2019

Драгош Мункач

Cu ajutorul BucuriaCasei.ro, avem un nou membru in familie, un malamut de 6 luni sanatos si frumos. Vreau sa le multumesc pentru seriozitate si promptitudine si cu siguranta vom apela la ei din nou pe viitor 

18/08/2019

Andreea Gheorghe

Un website si un personal foarte profi! Suntem foarte bucurosi de alegerea facuta❤️

yorkshire-terrier-toy
28/09/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Flori Antonescu

Aceasta firma este cu adevatat profesionista! Nu veti avea surprize neplacute, pt ca angajatii mereu vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie in functie de dorinta clientului si vor oferi detalii reale ale procesului. Imi place ca oamenii sunt documentati despre fiecare rasa si… Read more „Flori Antonescu”

17/10/2019

Miha Ela

Mii de multumiri pentru tot ajutorul acordat!!!! Profesionalism si dedicare!!! Pentru cei ce isi doresc un animalut de companie nu ezitati sa apelati la echipa Bucuria Casei!!!

24/07/2019

Ana-Maria Tresca

Foarte seriosi si profesionisti!

18/08/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Mozacu Ionela Adriana

Va multumim din suflet ca ne-ați oferit un basset haund foarte jucăuș ,deștept foc și ascultător …va dorim multă sanatate și la mai multe zâmbete fericite … nu las mai da pe nimic 🤗🤗😊recomand cu încredere încercați și nu o sa va pare rău 🐶🤗😊

11/09/2019

Andreea Mihailescu

Iubit din prima secunda! Va multumesc si recomand cu incredere serviciile Bucuria Casei!

29/10/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Madalina Nicoleta Prodan

Multumim din suflet pentru Snoopy, o minunatie de catel, va revomandam cu drag si bucurie 

20/01/2019

Maria Drăguș

Recomand! Cățeluși sunt jucăuși și sănătoși!!

24/04/2019

Dan Semenescu

Multumiri pentru bucuria care ne-ati adus-o. Ultimul membru sosit in familia noastra, Junior, este exact ce ne-am dorit.
Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalitatea demonstrata.
Recomand oricarui iubitor de animale sa apeleze cu incredere la Bucuria casei.

24/07/2019

Termen estimativ de livrare:
4 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Cavalier King, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Cavalier King Charles Spaniel


2950 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Cavalier King în viața copilului

Copii care cresc alături de un Cavalier King Charles Spaniel se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Cavalier King în viața familiei

Prezența unui Cavalier King Charles Spaniel este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Cavalier King Charles Spaniel de vânzare

Cavalier King Charles Spaniel: rasa

Cavalier King Charles Spaniel este un câine mic și frumos. Printre caracteristicile pe care crescătorii Cavalier se străduiesc să le atingă este o coadă constantă în mișcare atunci când această rasă se mișcă.

Dacă înfășurarea caracteristică a cozii nu-ți topește inima, cu siguranță ochii săi mari, rotunzi și întunecați te vor dobori. Calzi și lucioși, cu o expresie dulce, ei dețin puterea de a extrage mângâieri constante și provizii nelimitate de mâncare de la oameni. Nu este surprinzător, această rasă se poate îngrăsa foarte mult, ceea ce strică liniile sale minunate, așa că fii puternic și oferă o plimbare sau o joacă în loc de chipsuri de cartofi și pizza.

Un Cavalier King Charles Spaniel este mereu pe urmele familiei sale. Cu un Cavalier în reședință, nu vei fi niciodată singur, nici măcar în baie. Pentru că sunt atât de atașați de oamenii lor, ei fac cel mai bine când cineva este acasă în timpul zilei pentru a-i ține companie. Sunt câini de interior și nu vor prospera niciodată într-un mediu extern sau sunt ignorați.

Când vine vorba de antrenament, această rasă este în general inteligentă și dispusă să încerce orice îi ceri. Recompensele alimentare și întărirea pozitivă contribuie la asigurarea unui antrenament bun. Cavalierii au o personalitate moale, așa că țipătul la ei este contraproductiv. În schimb, răsplătește-i de fiecare dată când îi vezi făcând ceva care îți place.

La fel ca în cazul multor rase de câini de jucărie, Cavalierii poate avea probleme cu instruirea de acasă, dar dacă le faci un program consecvent, cu multe ieșiri în aer liber, pot deveni de încredere.

Cavalier King Charles Spaniel: scurt istoric

În timp ce Cavalier King Charles Spaniel este o rasă relativ nouă, recreată în urmă cu mai puțin de un secol, prototipul său este Toy Spaniel care a existat de secole ca tovarăș al regalității și nobilimii.

Cavalierii sunt descendenți din același Toy Spaniel descrisă în multe picturi din secolele 16, 17 și 18 ale unor artiști celebri precum Van Dyck și Gainsborough. Spanielii din acele tablouri aveau capete plate, urechi înalte și nasuri lungi.

Acești mici spanieli erau marii favoriți ai familiilor regale și nobile din Anglia. Maria, regina scoțienilor avea un Toy Spaniel care o însoțea în timp ce mergea la decapitări, iar nepotul ei, Charles I, și strănepotul, Charles al II-lea – care au dat numele rasei – au iubit și ei acești câini mici. Se spune că regele Charles al II-lea, care a domnit din 1660 până în 1685, nu a mers niciodată nicăieri fără cel puțin doi sau trei dintre acești mici spanieli. El a decretat chiar că spanielii ar trebui să fie permiși în orice loc public, inclusiv în Camerele Parlamentului. Se susține că decretul este astăzi încă în vigoare în Anglia, deși nimeni nu l-a testat recent pentru a vedea dacă este adevărat.

După moartea lui Charles al II-lea, popularitatea Cavalier King Charles Spaniel a scăzut, iar Pugs și alte rase cu față scurtă au devenit noile favorite regale. Cavalier King Charles Spaniel a fost crescut cu acești câini și a dezvoltat în cele din urmă multe dintre caracteristicile lor, cum ar fi nasul mai scurt și capul bombat.

Există o cetate în care rasa King Charles Spaniels, de tipul pe care însuși regele Charles o iubise – și acesta se afla la Palatul Blenheim, moșia Ducilor de Marlborough. Aici, Toy Spaniels de culoare roșie și albă, au continuat să fie crescuți, motiv pentru care Cavalier King Charles Spaniels cu această colorație este numit astăzi Blenheim.

Deoarece nu exista un standard pentru rasa și niciun spectacol de câini, tipul și dimensiunea câinilor crescuți de ducii de Marlborough au variat. La mijlocul secolului 19, însă, crescătorii englezi au început să organizeze spectacole de câini și să încerce să rafineze diferite rase de câini. În acea perioadă, Toy Spaniel era acceptat ca având o față plată, craniu bombat și mare și ochi rotunzi. King Charles Spaniels înfățișat în picturile din secolele anterioare erau aproape dispăruți.

În anii 1920, un american pe nume Roswell Eldridge a început să caute în Anglia Toy Spaniels care seamănă cu cei din tablourile vechi. El a căutat mai bine de cinci ani, ducându-și chiar căutarea la Crufts Dog Show, unde a convins Kennel Club (echivalentul Angliei cu American Kennel Club) pentru a-i permite să ofere 25 de lire sterline – o sumă uriașă la vremea respectivă, celui mai bun câine și cea mai bună cățea de tipul văzut în domnia regelui Charles al II-lea. El a oferit acest premiu timp de cinci ani.

În 1928, Miss Mostyn Walker a prezentat un câine pe nume Ann’s Son pentru evaluare și a primit premiul de 25 de lire. Roswell Eldridge nu a trăit pentru a vedea premiul, întrucât murise cu doar o lună înainte de Crufts. Interesul pentru rasă a reînviat și s-a format un club. Numele Cavalier King Charles Spaniel a fost ales pentru a diferenția rasa de King Charles Spaniel cu fața plată (cunoscut sub numele de English Toy Spaniel din Statele Unite).

Clubul a ținut prima întâlnire în a doua zi de Crufts în 1928 și a elaborat un standard de rasă, o descriere scrisă a modului în care ar trebui să arate rasa. Fiul lui Ann a fost prezentat ca un exemplu al rasei, iar membrii clubului au adunat toate exemplarele din imagini ale tablourilor vechi care aveau câini mici de acest tip în ei. Un lucru pe care toți membrii clubului au convenit-o de la început a fost faptul că Cavalier King Charles Spaniel va fi păstrat cât mai natural și tunderea și modelarea câinelui pentru spectacol va fi descurajată.

Clubul Canin a fost reticent în recunoașterea noii rase, dar în cele din urmă, în 1945, după ani de muncă de către crescători, Cavalier King Charles Spaniel a fost recunoscut ca o rasă separată.

În anii 1940, doi Cavalieri masculi au fost importați în SUA din Anglia – Robrull of Veren și Bertie of Rookerynook. Cu toate acestea, abia în 1952, Cavaliers a avut adevăratele lor începuturi în SUA. În acel an, doamna (Sally) Lyons Brown din Kentucky a primit un cățel negru și bronzat, numit Psyche of Eyeworth, de către prietena ei engleză, Lady Mary Forwood. S-a îndrăgostit de rasă și a importat mai mult.

Când a aflat că nu își poate înregistra câinii la American Kennel Club, a început să contacteze persoane din SUA care aveau Cavaliers. În acel moment, erau mai puțini de o duzină. În 1954, a fondat Clubul Cavalier King Charles Spaniel, SUA (CKCSC, SUA), clubul oficial de rasă și singurul corp de înregistrare pentru Cavaliers din Statele Unite de mai bine de cincizeci de ani.

În acești ani, membrii CKCSC, SUA au decis să împiedice recunoașterea deplină a rasei, considerând că codul etic strict al clubului a împiedicat rasa să fie comercializabilă. Se temeau că o recunoaștere prea mare a rasei ar duce la o devenire prea populară și, prin urmare, prea atractivă pentru crescătorii care nu ar menține standardele pe care le-au stabilit.

AKC a recunoscut oficial rasa Cavalier King Charles Spaniel în martie 1995.

Canise și crescători de Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel: dimensiune

Acest câine mic, dar rezistent, are între 30 și 33 centimetri și cântărește între 6 și 8 kilograme.

Cavalier King Charles Spaniel: personalitate

Gregarul Cavalier ia drept rolul său pe umoristul Will Rogers, care a spus că nu a întâlnit niciodată un străin. Cavalierul este dornic să întâlnească pe toți cei care-i traversează calea, iar dacă persoana respectivă se așează și oferă un tur (sau un tratament), cu atât mai bine.

Ca orice câine, Cavaliers vin într-o serie de personalități, de la liniștiți și calmi, la nebunatici și gălăgiosi. S-ar putea sau nu să latre atunci când cineva vine la ușă, așa că sunt o alegere proastă ca paznic. Există excepții, desigur – unii Cavaliers te vor informa cu privire la fiecare eveniment din cartierul tau și să latre feroce când se vor apropia străini – dar, în general, e mai bine să cumperi un sistem de alarmă decât să contezi pe Cavalierul tau pentru a te avertiza de probleme.

Cavalier King Charles Spaniel: sănătate

Cavalier King Charles Spaniels sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii din rasa Cavalier King Charles Spaniel vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Boala valvei mitrale (MVD): Aceasta este o afecțiune obișnuită la Cavaliers. Începe cu un murmur cardiac care devine din ce în ce mai rău până când câinele are insuficiență cardiacă. Bolile de inimă la câinii mai în vârstă de orice rasă sunt destul de frecvente, dar Cavaliers sunt predispuși să dezvolte MVD la o vârstă fragedă, uneori la vârsta de unu sau doi ani. Cercetările privind prevenirea acestei afecțiuni sunt în desfășurare.
 • Siringomielia (SM): Această afecțiune afectează creierul și coloana vertebrală și pare să fie frecventă la Cavaliers. Simptomele variază de la disconfort ușor până la dureri severe și paralizie parțială. Este cauzată de o malformație a craniului, care reduce spațiul pentru creier. Simptomele apar de obicei între vârsta de 6 luni și 4 ani. Primele semne pe care le-ai putea observa sunt sensibilitatea în jurul capului, gâtului sau umerilor, cu câinele care uneori plânge, sau care se zgârie frecvent la zona gâtului sau a umărului, de obicei doar pe o parte a corpului, fără a face contact fizic cu corpul. Ei pot încerca să se zgârie chiar și atunci când merg. Din acest motiv, dacă Cavalierul tău se scarpină, este important să-l duci la veterinar pentru a exclude SM.
 • Căderea episodică: Această afecțiune este adesea confundată cu epilepsia, dar câinele rămâne conștient în timpul căderii sau convulsiei. Este produs deoarece câinele nu-și poate relaxa mușchii. Simptomele pot varia de la episoade ușoare, de cădere ocazională, până la episoade asemănătoare convulsiei, care durează ore întregi. Simptomele încep de obicei înainte de cinci luni, dar pot fi observate abia mai târziu în viață.
 • Displazia de șold este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se încadrează bine în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere și lamență pe unul sau ambele picioare din spate, dar este posibil să nu se observe niciun semn de disconfort la un câine cu displazie de șold. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Displazia soldului este ereditară, dar poate fi agravată de factorii de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei diete înalte în calorii sau răniri.
 • Luxația patelară: Aceasta este o problemă comună la câinii de talie mică, care se datorează faptului că patela, care are trei părți – femurul (coapsa), genunchiul și tibia nu sunt aliniate corespunzător. Acest lucru provoacă tulburare în picior sau mers anormal. Este o afecțiune prezentă la naștere, deși luxația reală nu apare întotdeauna decât mult mai târziu. Frecarea cauzată de luxație patelară poate duce la artrită, o boală degenerativă articulară. Există patru grade de luxație patelară, variind de la gradul I, o luxație ocazională care provoacă tulburare temporară în articulație, până la gradul IV, în care întoarcerea tibiei este severă, iar patela nu poate fi realiniată manual. Gradele severe de luxație patelară pot necesita operații chirurgicale.
 • Keratoconjunctivita Sicca (Ochi uscat): Această afecțiune este de obicei cauzată de o reacție autoimună la glandele lacrimogene ale câinelui, ceea ce duce la reducerea lacrimilor. Odată diagnosticată, această afecțiune este ușor de tratat prin administrarea de picături în ochi în fiecare zi. Dacă este lăsată netratată, poate duce la orbire.

Magazin online cu produse pentru Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel: îngrijire

Mărimea lor și natura generală liniștită îl fac pe Cavalier King Charles Spaniels să fie buni candidați pentru apartamente. Aceștia sunt moderat activi în interior și o curte mică este adecvată nevoilor lor de exerciții.

Plimbările in lesă sau o curte închisă în siguranță sunt o necesitate pentru această rasă. Cavalierul tău se va bucura de o plimbare zilnică sau de o plimbare în curte și își va adapta nivelul de activitate cu al tău. Deoarece este o rasă destul de scurtă cu nasul, evită să-l plimbi în timpul căldurii zilei și nu-l lăsa niciodată afară atunci când este foarte fierbinte, fără acces la umbră sau apă rece și proaspătă.

Cavalier King Charles Spaniel: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 1/2 până la 1 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Cavalier King Charles Spaniel: culoarea blănii și perierea

Cavalierii sunt împodobiți cu blăni de lungime medie, care sunt mătăsoase la atingere și pot fi ușor ondulate.

Cavalierii vin în patru culori:

 • Blenheim, pete castanii pe un strat alb sidefiu;
 • Tricolor, marcaje negre pe o blana albă, cu marcaje bronzate peste ochi, pe obraji și pe partea inferioară a cozii;
 • Negru și bronzat, negru cu marcaje bronzate peste ochi, pe obraji, în interiorul urechilor și pe piept, picioare și partea inferioară a cozii;
 • Rubin, un maro-roșiatic bogat solid, fără pete albe sau marcaje.

Blenheim este cea mai comună culoare.

Cavalierii sunt destul de ușor de întreținut. Trebuie să îi pieptăniți sau să îi periați de trei sau patru ori pe săptămână și să le faceți baie după cum este necesar. Pentru un câine căruia îi place să se joace în aer liber, precum și să petreacă mult timp pe patul tau sau pe alte mobilier, acesta ar putea fi săptămânal.

Nu au nevoie de nicio tundere sau tăiere specială; de fapt, este preferat ca blana să rămână natural.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Cavalier King Charles Spaniel: relația cu copii și alte animale

Cavalierii pot fi colegi de joacă excelenți pentru copiii cărora le va plăcea să arunce o minge pentru ei, să îi învețe trucuri, să participe la sporturile de câini sau să îi aibă pur și simplu în poală în timp ce citesc sau se uită la televizor. Cu toate acestea, din cauza dimensiunilor mici, aceștia trebuie supravegheați atunci când se joacă cu copii mici care ar putea să-i rănească accidental.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Se înțeleg bine cu alți câini și pot învăța să se joace frumos cu pisicile și alte animale de companie dacă le sunt introduse la o vârstă fragedă. Unii cavalieri trăiesc în liniște cu păsări de companie, în timp ce alții încearcă să le mănânce. Supravegheați întotdeauna interacțiunile Cavalierului tău cu păsările și alte animale mici; pot avea un puternic instinct de vânătoare.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Cavalier King Charles Spaniel de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)