Schnauzer Pitic de vânzare

Stoica Theodora Carla

Recomand cu toata increderea, seriosi , disponibili mereu si mai ales la toate detaliile si intrebarile legate de micut!
Va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat si ptr minunea din casa noastră:Bulldog Francez Blue, plin de energie si gata sa primească toata dragostea cel… Read more „Stoica Theodora Carla”

27/11/2019

Драгош Мункач

Cu ajutorul BucuriaCasei.ro, avem un nou membru in familie, un malamut de 6 luni sanatos si frumos. Vreau sa le multumesc pentru seriozitate si promptitudine si cu siguranta vom apela la ei din nou pe viitor 

18/08/2019

Mirela Sugaru

Promptitude, seriozitate si iubire pentru sufletelele caselor noastre!

09/07/2019

Fulop Csaba

Sunt mulțumit de cățelul primit.

27/11/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Atodiresei Carmen Elena

Sunt deosebit de serioși, tocmai am primit un Beagle tricolor, adus din UK. Mulțumesc din suflet pt bijuteria trimisă. Bucuria Casei, sunteți deosebiți!! 😘😘😘💕💕

01/09/2019

Cristiana Florea

Recomand cu incredere BucuriaCasei . La noi a sosit o minune nu un catel . Va multumim din suflet pentru rabdarea si seriozitatea dvs . Puiutul nostru Ozzy din prima secunda sa acomodat cu noi ! 🤗🤗

04/11/2019

Gabriela Poncea

In casa noastra a sosit intradevar o bucurie. Va multumim pentru amabilitate si seriozitate. 🤗🤗🥰

31/07/2019

Carm En

Multumim BucuriaCasei pentru doza de energie numita Caju 🤪
Este de apreciat atentia cu care tratati fiecare cerere si dragostea pentru animalute.
Recomand cu mare incredere.

03/08/2019

Mozacu Ionela Adriana

Va multumim din suflet ca ne-ați oferit un basset haund foarte jucăuș ,deștept foc și ascultător …va dorim multă sanatate și la mai multe zâmbete fericite … nu las mai da pe nimic 🤗🤗😊recomand cu încredere încercați și nu o sa va pare rău 🐶🤗😊

11/09/2019

Marcel Chirila

Va multumesc pentru noul membru al familiei! Recomand serviciile dumneavoastra cu toata increderea!

16/10/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima!Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu!Sunt mai mult decat mulțumit!!!

akita american
27/11/2019

Gavril Rusu

Isi onoreaza promisiunile si intradevar aduc bucurie in casa! 

04/07/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Cezar Birlogeanu

Recomand. Au fost prompti si corecti. Au respectat tot ce am stabilit initial.

12/12/2019

Irina Baraboi

O colaborare frumoasa fi usoara. recomand.

20/06/2019

Costel Viorel Grigoras

serviciul impecabil.calitatea superioară a puiuțului.

24/10/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Schnauzer Pitic, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Schnauzer Pitic


2150 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Schnauzer Pitic în viața copilului

Copii care cresc alături de un Schnauzer Pitic se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Schnauzer Pitic în viața familiei

Prezența unui Schnauzer Pitic este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Schnauzer Pitic de vânzare

Schnauzer pitic: rasa

Schnauzerul pitic este un câine mic, cu multă inimă. El a fost întotdeauna în top 20 cele mai populare rase din S.U.A., Anglia și Germania, dar este crescut în întreaga lume. Este un „ câine al oamenilor”  pentru ca este un extrovertit cu energie mare și care vrea doar să se distreze. Și a fi alături de tine este distractiv, indiferent ce faci. Este incredibil de loial familiei sale și necesită o atenție deosebită.

Are o barbă lungă și sprâncene stufoase. Dezvoltat ca un prinzător de șoareci, poate arăta la fel ca o versiune mai mică a schnauzerului standard și uriaș, dar este o rasă distinctă a sa. El nu mai este folosit ca șoricar, deși instinctul este încă acolo, dar are încă personalitatea plină de viață, răutăcioasă.

Îi place să fie în centrul acțiunii. El este destul de bun cu copiii și este foarte energic. Problema este că nu are niciun indiciu cât de mic este și de multe ori se ia la harță cu alti câini mult mai mare, fără niciun concept despre consecințe.

Chiar dacă este mic, schnauzerul pitic nu este o rasă de jucărie. Acest câine nu este delicat.

Datorită dimensiunii sale, poate fi un bun câine de oraș, dar are nevoie de exerciții fizice zilnice. La urma urmei, este un terrier! El trebuie să se miște. Un schnauzer pitic se bucură, de asemenea în familiile suburbane sau ferme (și ar putea exista niște șobolani acolo unde poate avea grijă de ei). Se adaptează bine la orice climat, dar poate câștiga rapid în greutate dacă nu face exerciții sau nu este hrănit corect.

El este un protector pentru oamenii pe care îi iubește și este adesea suspect cu străinii. Este un paznic excelent, uneori spre frustrarea ta, și te va atenționa asupra vizitatorilor.

Un schnauzer în miniatură este inteligent și învață rapid. Plictisit pe vreme ploioasă? Învață-l trucuri! În același timp, el poate fi foarte încăpățânat. Pentru a menține ordinea în gospodărie, trebuie să fii responsabil. Dacă lași de la tine chiar și o dată, își va aminti pentru totdeauna și vei descoperi comportamentul lui neplăcut. Acesta este unul dintre dezavantajele de a trăi cu un câine care ar putea fi mai inteligent decât tine.

Dar, deoarece poate fi antrenat atât de ușor, el tinde să se descurce bine în competiții de ascultare și agilitate.

Istoric, urechile schnauzerului au fost trunchiate în scopuri cosmetice. Americanii se îndepărtează în general de trunchiere, deoarece mulți oameni simt că nu merită să sufere doar din motive pur cosmetice. Cu toate acestea, cei mai mulți schnauzeri pitici care concurează în spectacolele de câini, au încă urechi trunchiate.

Robust în corp și minte, schnauzerul pitic este un câine plin de viață, înflăcărat, deștept, fericit, vocal, afectuos. El aduce un plus unei familii active.

Schnauzer pitic: scurt istoric

Schnauzeri pitici au fost inițial crescuți pentru a fi câini de pază în ferme. Aceștia au fost dezvoltați la mijlocul secolului al XIX-lea în Germania prin încrucișarea schnauzerului standard cu rase mai mici, precum pinscherul pitic, affenpinscher și poate poodle sau pomeranian. În Germania, este cunoscut sub numele de Zwergschnauzer (zwerg înseamnă „pitic”).

Nu există înregistrări cu privire la modul în care a fost dezvoltat schnauzerul pitic, dar este clar că intenția a fost de a crea o versiune mai mică a bine-stabilitului schnauzer standard. Cea mai timpurie înregistrare a unui caine din această rasă a fost o femelă neagră pe nume Findel, născută în octombrie 1888. În 1895, primul club de rasă s-a format la Köln, Germania, deși a acceptat mai multe tipuri de câini.

Primul și Al Doilea Război Mondial au avut un impact puternic asupra creșterii câinilor, în special în Europa, unde unele rase au fost aproape pierdute. Însă interesul pentru schnauzerul pitic a crescut după Războiul Mondial, iar popularitatea câinelui nu a scăzut niciodată.

Un aspect care s-a schimbat încă din primele zile sunt culorile preferate. Poți găsi un Schnauzer de aproape orice dimensiune, în roșu, negru și bronz, galben, dar nu în ziua de azi, nuanțele de negru și argintiu sunt cele mai cautate. La fel cum sentimentele legate de decuparea urechilor se schimbă odată cu timpurile, aspectul schnauzerului pitic se poate schimba din nou.

O parte interesantă: în timp ce schnauzerul pitic este considerat un Terrier de către AKC, schnauzerul standard este clasificat ca membru al grupului de lucru.

Canise și crescători de Schnauzer Pitic

Schnauzer pitic: dimensiune

Schnauzerii în miniatură sunt robusti și nu arată ca niște câini de jucărie. De obicei au între 30 și 36 cm înălțime. Greutatea variază între 5 și 9 kg.

Schnauzer pitic: personalitate

Un schnauzer pitic este plin de viață. Un extrovertit, iubește să se afle în acțiunea familiei. Vrea să te atingă și să fie alături de tine tot timpul și poți paria că va dori să doarmă lângă tine.

Schnauzerul pitic este un terrier, asta înseamnă că este plin de el însuși, iar munca sa implică să se amuze. Nu este independent, dar trebuie să fie alături de oameni și, mai mult, vrea să fie în contact fizic strâns. Este foarte inteligent, ceea ce face antrenamentul ușor, dar înseamnă, de asemenea, că este un maestru al manipulării. El nu este la fel de înfricoșător ca unii terrieri, și nici la fel de agresiv pentru câini.

La fel ca orice câine, schnauzerul pitic are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr. Invitarea în mod regulat a vizitatorilor și ducerea lui în parcuri aglomerate, magazine care permit câinilor și în plimbări pe îndelete să se întâlnească cu alte persoane, îl vor ajuta, de asemenea, să-și lustruiască abilitățile sociale.

Schnauzer pitic: sănătate

Schnauzerii pitici sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Cataracte: Cataractele provoacă opacitatea lentilelor ochiului, rezultând o vedere slabă. Ochiul câinelui va avea un aspect tulbure. Cataractele apar de obicei la bătrânețe și uneori pot fi îndepărtate chirurgical pentru a îmbunătăți vederea.
 • Entropion: Entropionul, care este de obicei evident până la vârsta de șase luni, determină pleoapa să se rostogolească spre interior, iritând sau rănind globul ocular. Unul sau ambii ochi pot fi afectați. Dacă schnauzerul tau are entropion, este posibil să-l observi frecându-și ochii. Starea poate fi corectată chirurgical.
 • Atrofie retiniană progresivă (PRA): Aceasta este o familie de boli de ochi care implică deteriorarea treptată a retinei. La începutul bolii, câinii afectați devin orbi nocturni; ei își pierd din vedere în timpul zilei pe măsură ce boala progresează. Mulți câini afectați se adaptează bine viziunii lor limitate sau pierdute, atât timp cât împrejurimile lor rămân identice.
 • Pietre urinare: Acestea îl pot determina pe schnauzerul tău pitic să înceapă să se abțină pentru a urina, sângele poate sa treacă în urină, trebuie să urineze mai des decât în mod normal și să aibă urină tulbure sau mirositoare. În timp ce pietrele mici ale vezicii urinare pot trece pe cont propriu, medicul veterinar trebuie consultat. Modificările dietetice nu pot scăpa de pietrele existente, dar pot preveni formarea mai multor pietre.
 • Boala Von Willebrand: Aceasta este o tulburare ereditară care poate provoca sângerări ușoare până la moderat severe și un timp prelungit de sângerare. Dacă bănuiești că animalul tău are boala Von Willebrand, cere medicului veterinar să efectueze un test de sânge și să ia măsurile de precauție necesare înainte de orice procedură chirurgicală.
 • Miotonia congenitală: descoperită recent doar la schnauzerii pitici, aceasta este o afecțiune scheletomusculară ereditară similară distrofiei musculare. Simptomele încep când puii au câteva săptămâni. Mușchii lor se contractă ușor și au mușchi proeminenți în umeri și coapse. Au dificultăți în a se ridica, blana lor este rigidă. Limbile lor sunt lărgite și se rigidizează atunci când sunt atinse și au dificultăți de înghițire.
 • Megaesofag congenital: Aceasta este o afecțiune în care alimentele și lichidul sunt reținute în esofagul câinelui, determinându-l să-și regurgiteze hrana. Ca urmare, câinii pot avea pneumonii de aspirație sau esofagul lor poate fi obstruat. Dieta poate fi ajustată pentru a asigura cea mai mică regurgitare. Boala în sine nu poate fi tratată, rezultând doar afecțiuni precum pneumonia; iar prognosticul tinde să fie slab.

Magazin online cu produse pentru Schnauzer Pitic

Schnauzer pitic: îngrijire

Schnauzerul pitic este activ în interiorul casei, jucându-se cu jucăriile și te urmărește din cameră în cameră. Îi place să aibă o curte în care să se joace, dar se va descurca bine și fără una, dacă îi dai o plimbare lungă în fiecare zi. Are nevoie de 45 de minute de exercițiu zilnic.

La fel ca orice câine, schnauzerul pitic are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr.

Invitarea în mod regulat a vizitatorilor și ducerea lui în parcuri aglomerate, magazine care permit câinilor și în plimbări pe îndelete să se întâlnească cu alte persoane, îl vor ajuta, de asemenea, să-și lustruiască abilitățile sociale.

Schnauzer pitic: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 1/2 până la 1 ceașcă de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Schnauzer pitic: culoarea blănii și perierea

Schnauzerul pitic are blana de culoare negru solid, sare și piper, negru și argintiu sau alb. Are o blană dublă. Întrucât acest câine năpârlește foarte puțin, mulți oameni cred că este un câine de casă perfect, în special pentru cei care suferă de astm.

Schnauzerul pitic ar trebui tunși la fiecare cinci până la opt săptămâni pentru a arăta cât mai bine. Cei mai mulți oameni il duc la frizeri profesioniști pentru a face acest lucru.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Schnauzer pitic: relația cu copii și alte animale

Schnauzerului pitic îi place să stea cu oamenii săi, el trăiește pentru asta, de fapt. Se înțelege cu copiii și îi va proteja, mai ales dacă este crescut cu ei.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Un schnauzer pitic se înțelege de obicei bine cu alți câini, nu este unul dintre acei terrieri care nu se pot juca bine cu alții. De obicei, nu este la fel de agresiv față de alți câini, precum sunt mulți alți terrieri, dar este curajos și neînfricat în jurul câinilor mari, o trăsătură care îl poate pune în dificultate. Totuși, mamiferele mici, cum ar fi șobolanii, nu sunt potriviți pentru schnauzerul pitic. Instruirea nu va schimba asta; pentru asta a fost crescut.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Schnauzer Pitic de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)