Rottweiler de vânzare

Dny Danutz

recomand cu încredere foarte mulțumit

02/03/2019

Roxana Rîbu

Misiune incheiata cu succes: catelusul asteptat a ajuns cu bine la noi -si la el– acasa! Impresionanta grija celor de la Bucuria Casei care, se simte si se vede, nu „livreaza marfa” ci aduc bucurie, o comunicare excelenta care inspira multa incredere, din primul moment.… Read more „Roxana Rîbu”

bichon maltez
16/10/2019

Miha Ela

Mii de multumiri pentru tot ajutorul acordat!!!! Profesionalism si dedicare!!! Pentru cei ce isi doresc un animalut de companie nu ezitati sa apelati la echipa Bucuria Casei!!!

24/07/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Cristiana Florea

Recomand cu incredere BucuriaCasei . La noi a sosit o minune nu un catel . Va multumim din suflet pentru rabdarea si seriozitatea dvs . Puiutul nostru Ozzy din prima secunda sa acomodat cu noi ! 🤗🤗

04/11/2019

Radu Trufaşu

Recomand cu multa incredere”Bucuria casei”,toate informațiile corecte despre puiuțul dorit le veți primi de la un profesionist în domeniu -domnul Marius

22/02/2019

Diana Stanila

Ea este Minny bucuria casei noastre si a sufletului nostru!♥️

13/08/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Maria Drăguș

Recomand! Cățeluși sunt jucăuși și sănătoși!!

24/04/2019

Iris Irina

Servicii profesionale, oameni de suflet şi mai ales răbdători. Am întârziat la punctul de livrare şi cu toate acestea, mi s-a vorbit frumos şi am avut parte de înțelegere. Un alt serviciu ce mi-a fost de ajutor, a fost posibilitatea de a plăti în rate.… Read more „Iris Irina”

16/11/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Ioana-Cristina Stoica

Multumim pentru baietelul nostru Westie ,intr-adevar bucuria casei noastre❤❤❤

29/10/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Loredana Nicoleta

Mulțumim mult pentru un cățeluș sănătos și fericit! ❤️❤️❤️

06/05/2019

Ana Maria Marciu

asteptarea a dat roade… va multumesc si recomand cu incredere❤😘😘

07/07/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Márkos Ildikó

Profesionalism 100%! Recomand cu tot sufletul! Am comandat un catel de ciobanesc de berna, dar am primit un ingeras! Multumesc!

07/10/2019

Gabi Radu

De aici a venit și bucuria casei mele: Ruby! Ea ne-a împlinit viața cu privirea ei inocenta și cu iubirea oferită! Acum este membru al familiei noastre, cu dorințe și personalitate proprie și o iubim nespus de mult!

27/11/2019

Olaru Floricica

Am primit o minune mică și jucăușă foc, mulțumesc Bucuria Casei vă recomand din suflet

17/10/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Rottweiler, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Akita American


1550 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Rottweiler în viața copilului

Copii care cresc alături de un Rottweiler se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Rottweiler în viața familiei

Prezența unui Rottweiler este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Rottweiler de vânzare

Rottweiler: rasa

Ca și miticul erou grec Hercules, Rottweiler este puternic și are o inimă iubitoare. Numit afectuos Rottie sau Rotts, rasa a avut originea în Germania, unde era folosită pentru a conduce vite și a trage căruțe pentru fermieri și măcelari. Această moștenire se reflectă în pieptul larg al lui Rottie și corpul puternic musculos. Când se mișcă, afișează forță și rezistență, dar când îl privești mai atent vezi o expresie moale, inteligentă, alertă și neînfricată.

Un rottweiler bine crescut este calm și încrezător. El este în mod obișnuit îndrăgostit de străini, dar niciodată timid sau temător. Rottweilerii prezintă o atitudine „așteaptă și vede” atunci când se confruntă cu oameni și situații noi. Atunci când aceste caracteristici se reunesc așa cum ar trebui, rottweilerul este un câine natural de pază, cu o dispoziție moale, care are succes nu numai în lucrările poliției, militare și vamale, ci și ca prieten de familie și protector.

Rottweilerul are un instinct natural de a-și proteja familia și poate fi feroce în apărarea ei. Este esențial să îi canalizăm puterea și protecția prin oferirea de socializare timpurie, pregătire și conducere fermă, echitabilă, consecventă și un loc de muncă obișnuit de îndeplinit. Când acest lucru nu se va întâmpla, rottweilerii pot deveni bătăuși periculoși, mai degrabă decât gardienii însoțitori.

Rottweilerii parcurg o linie fină între protecție și agresivitate. Dacă nu sunt crescuți cu atenție pentru un temperament calm, inteligent și sunt socializați și instruiți corespunzător, pot deveni excesiv de protectori. S-ar putea să sune ca ceea ce îți dorești, dar un Rottie care nu are abilitatea de a discrimina este periculos pentru toți cei pe care îi întâlnește, nu doar pentru cei răi.

Trebuie să fii în măsură să-i oferi rottweilerului tău un lider în care poate avea încredere și respect, fără a apela la furie sau forță fizică.

În ciuda a ceea ce ai auzit, rottweilerul nu este temperamental nesincer sau inerent vicios. Câinii bine crescuți și bine socializați sunt jucăuși, blânzi și iubitori cu familiile lor. Sunt ușor de dresat dacă sunt tratați cu respect și fac tovărășie excelentă.

Oricât de minunați poate fi rottweilerul, acesta nu este câinele potrivit pentru toată lumea. Nu trebuie să fii dedicat doar antrenării și socializării lui, ci trebuie să te ocupi și de oameni care nu înțeleg rasa și care o judecă. Din cauza experiențelor proaste sau tragice cu rottweileri sau alte rase mari, unele orașe au interzis rasa. Este nedrept să judeci o întreagă rasă prin acțiunile câtorva, dar este o realitate cu care va trebui să te descurci dacă deții un rottweiler.

Cel mai important, nu-ți pune rottweilerul în curte și nu uita de el. Acesta este un câine care este loial oamenilor săi și vrea să fie alături de ei. Dacă îi oferi îndrumarea și structura de care are nevoie, vei fii recompensat cu unul dintre cei mai buni tovarăși din lume.

Rottweiler: scurt istoric

Rottweilerii sunt descendenți din Molossus, un câine de tip mastiff. Strămoșii lor au mărșăluit în Germania împreună cu romanii, în timp ce cucereau lumea cunoscută. Pe măsură ce armata călătorea, câinii mari se împerecheau cu câinii originari din zonele prin care treceau și astfel au pus bazele unor noi rase.

Una dintre zonele prin care au trecut a fost sudul Germaniei, unde romanii au înființat colonii pentru a profita de climă și sol, care erau potrivite pentru agricultură. Au construit vile acoperite cu țiglă roșie. Peste 600 de ani mai târziu, în timp ce construiau o nouă biserică, locuitorii orașului au săpat locul anticelor băi romane și au descoperit una dintre vile cu gresie roșie. Descoperirea a inspirat un nou nume pentru oraș: das Rote Wil (țiglă roșie).

De-a lungul secolelor, rottweilerii au înflorit datorită bovinelor, iar descendenții câinilor Roman Molossus au condus vitele în oraș pentru măcelărie. Pentru a-și păstra banii în siguranță de hoți după ce își vindeau animalele, crescătorii de vite puneau poșetele pline de bani în jurul gâtului rottweilerului când se întorceau acasă. Măcelarii din zonă foloseau și câinii pentru a trage căruțe încărcate cu carne.

În cele din urmă, transportul feroviar a înlocuit conducerea vitelor. Rottweilerul aproape a dispărut. La un spectacol de câini din Heilbronn, Germania, în 1882, a fost expus doar un singur rottweiler. Această situație a început să se schimbe în 1901, când a fost fondat Clubul Rottweiler și Leonberger și a fost scris primul standard de rasă Rottweiler. Descrierea aspectului și caracterului s-au schimbat puțin de atunci.

Rottweilerii au început să fie folosiți în lucrările poliției, pentru care erau foarte potriviți. De-a lungul anilor s-au format mai multe cluburi de rasă Rottweiler, dar cel care a rezistat a fost Allgemeiner Deutscher Rottweiler Klub (ADRK), fondat în 1921. ADRK a supraviețuit celui de-al Doilea Război Mondial și a continuat să promoveze bune programe de reproducere în Germania și în întreaga lume. . Este dedicat păstrării capacității de lucru a rottweilerului.

Se crede că primul Rottweiler a venit în SUA cu un emigrant german la sfârșitul anilor 1920. Primul câine înregistrat de American Kennel Club a fost Stina v Felsenmeer în 1931.

Canise și crescători de Rottweiler

Rottweiler: dimensiune

De obicei, masculii au o înălțime cuprinsa între 61 și 69 cm și cântăresc între 43 și 59 kg. Femelele au de obicei 56-64 cm înălțime și cântăresc între 39 și 52 kg.

Rottweiler: personalitate

Rottweilerul ideal este calm, încrezător și curajos, niciodată timid. Nu se împrietenește cu oamenii imediat. În schimb, el ia o atitudine de așteptare și viziune cu oameni sau situații noi. Cu familia lui, este afectuos, urmându-i adesea în jurul casei. Acesta nu este un câine extrem de excitant. El are o dorință inerentă de a-și proteja familia și proprietățile, dar niciodată nu ar trebui să fie agresiv față de oameni fără cauză. Rottweilerul este inteligent si adaptabil, cu o puternică etică profesională.

Vei vedea unele diferențe între sexe. Masculii sunt liniștiți, dar atenți, evaluându-și în permanență împrejurimile pentru amenințări. Femelele sunt oarecum mai ușor de controlat și pot fi mai afectuoase. Ambele sexe sunt puternic instruibile, dar pot fi încăpățânate.

Rottweilerii necesită o disciplină fermă, consecventă, dar nu severă. Un cuvânt spus mai tare este adesea o mustrare suficientă, dar numai dacă ți-ai stabilit clar conducerea. Acesta nu este un câine pentru persoanele care nu au asertivitate sau nu au timp să se dedice antrenamentului și supravegherii. Câștigarea respectului unui rottweiler implică stabilirea limitelor și consecințele didactice pentru un comportament necorespunzător, atât timp cât și răbdare.

La fel ca orice câine, rottweilerul are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr.

Rottweiler: sănătate

Rottweilerii sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Displazia de șold este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se încadrează bine în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere și lamență pe unul sau ambele picioare din spate, dar este posibil să nu se observe niciun semn de disconfort la un câine cu displazie de șold. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Displazia soldului este ereditară, dar poate fi agravată de factorii de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei diete înalte în calorii sau răniri.
 • Displazia cotului: aceasta este o afecțiune ereditară comună câinilor de rasă mare. Se crede că este cauzată de diferite rate de creștere ale celor trei oase care alcătuiesc cotul câinelui, provocând laxitate articulară. Acest lucru poate cauza dureri mari. Medicul veterinar poate recomanda o intervenție chirurgicală pentru a corecta problema sau medicația pentru a controla durerea.
 • Stenoză aortică / Stenoză sub-aortică (AS / SAS): Acest defect cardiac comun este uneori observat la rottweileri. Aorta se îngustează sub valva aortică, forțând inima să muncească mai mult pentru a furniza sânge organismului. Această afecțiune poate provoca leșin și chiar moarte subită. Este o afecțiune moștenită, dar modul său de transmitere nu este cunoscut în acest moment. De obicei, un medic veterinar cardiolog diagnostică această afecțiune după ce a fost detectat un murmur cardiac.
 • Osteosarcom: care afectează în general rasele mari și uriașe, este un cancer osos agresiv. Primul semn al osteosarcomului este șchiopătatul, dar câinele va avea nevoie de raze X pentru a determina dacă cauza este cancerul. Osteosarcomul este tratat agresiv, de obicei cu amputația membrului și chimioterapie. Odată cu tratamentul, câinii pot trăi nouă luni până la doi ani sau mai mult. Din fericire, câinii se adaptează bine vieții pe trei picioare și nu suferă aceleași reacții adverse la chimioterapie ca și oamenii, cum ar fi greața și căderea părului.
 • Dilatarea gastrică: Aceasta este o afecțiune care pune viața în pericol și care poate afecta un rottweiler, mai ales dacă este hrănit cu o masă mare pe zi, mănâncă rapid, bea mari cantități de apă și apoi face exerciții viguroase după masă. Unii consideră că multe mese pe zi și tipul de hrană ar putea fi, de asemenea, factori pentru dilatare. Această problemă apare mai frecvent la câinii mai în vârstă, dar poate apărea la orice vârstă. Dilatarea gastrică apare atunci când stomacul este expandat cu gaz sau aer și apoi răsucit. Câinele nu poate să râgâie sau să vomite pentru a scăpa de excesul de aer din stomac, iar revenirea normală a sângelui la nivelul inimii este împiedicată. Tensiunea arterială scade și câinele intră în șoc. Fără atenția medicală imediată, câinele poate muri. Poate fi suspectat de dilatare gastrică, atunci când câinele tău are un abdomen dilatat, salivează excesiv și râgâie fără să vomite. De asemenea, el poate fi neliniștit, deprimat, letargic și moale, cu un ritm cardiac rapid. Este important ca animalul tău să ajunga la veterinar cât mai curând posibil. Există unele indicii cum că dilatarea gastrică se moștenește, deci este recomandată castrarea câinilor care dezvoltă această afecțiune.
 • Panosteita (Pano): Aceasta apare de obicei la cățeluși când au în jur de patru luni. Simptomul primordial este șchiopătatul. Adesea, doar odihna va necesară.
 • Hipotiroidismul: Hipotiroidismul este cauzat de o deficiență a hormonului tiroidian și poate produce semne care includ infertilitatea, obezitatea, oboseala mentală și lipsa de energie. Blana câinelui poate deveni grosieră și fragilă și începe să cadă, în timp ce pielea devine dură și întunecată. Hipotiroidismul poate fi gestionat foarte bine pastile zilnice.
 • Alergii: Unii rottweileri suferă de o serie de alergii, de la alergii de contact la alergii alimentare. Simptomele de alergie la câini sunt similare cu cele la oameni. Dacă rottweilerul tău se zgârie, se linge pe labe sau își freacă foarte mult fața, du-l la medicul veterinar.

Magazin online cu produse pentru Rottweiler

Rottweiler: îngrijire

Este important pentru rottweilerii să trăiască în casă alături de oamenii lor. Dacă rămân singuri într-o curte tot timpul, pot deveni plictisiți, distructivi și agresivi. Deși sunt mari, rottweilerii sunt inactivi în interior.

Un rottweiler este un câine de casă, dar are nevoie de o curte îngrădită nu numai pentru a-l proteja de trafic, ci și pentru că poate fi agresiv față de alți câini și străini care vin în proprietatea sa.

Rottweilerul moderat activ va aprecia câteva plimbări între 10 și 20 de minute în fiecare zi. De asemenea, îi place să se joace cu mingi și să facă drumeții. Rottweilerul mai energic poate avea nevoie de perioade mai lungi de exerciții și de activități mai structurate.

Când îți antrenezi rottweilerul, reține că el prosperă cu ajutorul stimulării mentale. Îi place să învețe lucruri noi și este dornic să te mulțumească. Ar putea fi uneori voinic, cu o atitudine „Arată-mi de ce ar trebui să fac asta”. Fii corect, consecvent și ferm, iar rottweilerul tău te va răsplăti cu abilitatea sa rapidă de a învăța.

Rottweiler: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 4 până la 10 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Rottweiler: culoarea blănii și perierea

Rottweilerii au o blană dublă scurtă, dreaptă și grosieră. Stratul exterior are o lungime medie, mai scurt pe cap, urechi și picioare; stratul interior se găsește în principal pe gât și coapse. Cantitatea de păr pe care o are Rottie depinde de climatul în care trăiește.

Rottweilerul este întotdeauna negru, cu marcaje ruginiii până la mahon. Marcajele apar peste ochi, pe obraji, pe fiecare parte a botului, pe piept și picioare și sub coadă. Există, de asemenea, linii bronzate care seamănă cu semnele de creion pe degetele de la picioare.

Periază-ți rottweilerul săptămânal cu o perie fermă pentru a îndepărta părul mort și a distribui uleiurile de piele. Va năpârli de două ori pe an și, probabil, vei dori să periezi mai des în acea perioadă. Fă-i baie  după cum este necesar.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Rottweiler: relația cu copii și alte animale

Rottweilerilor de obicei le plac copiii, mai ales dacă sunt crescuți cu ei. Când sunt în preajma copiilor, în special a celor mici, trebuie supravegheați pentru că sunt atât de mari și puternici. Datorită moștenirii lor de conducere a vitelor, aceștia au tendința de a se apleca și de a împinge și pot răsturna accidental un copil mic.

Probabil sunt cei mai potriviți pentru casele cu copii mai mari, care înțeleg cum să interacționeze cu câinii. De asemenea, este important să îți supraveghezi rottweilerul în preajma prietenilor copiilor tăi. Rottweilerii pot fi perturbați de jocul tare sau dur între copii și pot lua măsuri pentru a-i opri, fără a înțelege că „copiii” săi nu sunt în pericol. De asemenea, pot urmări copii mici care aleargă.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Când rottweilerii sunt crescuți cu alți câini și pisici, în general se înțeleg bine cu ei. Pot avea probleme cu câinii ciudați sau câinii adulți care sunt introduși în casă, fiind intoleranți la câinii de același sex. Cu pregătirea și îndrumarea ta, cu toate acestea, ar trebui să accepte noi animale în mod pașnic. Păstrează-l în lesa în public pentru a preveni agresiunea față de alți câini. Rottie nu este cel mai bun candidat pentru vizitarea parcurilor de câini fără lesă.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Rottweiler de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)