Labrador Retriever de vânzare

Maria Drăguș

Recomand! Cățeluși sunt jucăuși și sănătoși!!

24/04/2019

Alexandra Lipan

Recomand cu mare încredere!

21/05/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Andreea Mihailescu

Iubit din prima secunda! Va multumesc si recomand cu incredere serviciile Bucuria Casei!

29/10/2019

Fulop Csaba

Sunt mulțumit de cățelul primit.

27/11/2019

Radu Trufaşu

Recomand cu multa incredere”Bucuria casei”,toate informațiile corecte despre puiuțul dorit le veți primi de la un profesionist în domeniu -domnul Marius

22/02/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Atodiresei Carmen Elena

Sunt deosebit de serioși, tocmai am primit un Beagle tricolor, adus din UK. Mulțumesc din suflet pt bijuteria trimisă. Bucuria Casei, sunteți deosebiți!! 😘😘😘💕💕

01/09/2019

Gavril Rusu

Isi onoreaza promisiunile si intradevar aduc bucurie in casa! 

04/07/2019

Cezar Birlogeanu

Recomand. Au fost prompti si corecti. Au respectat tot ce am stabilit initial.

12/12/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Cristina Rosca

Recomand Bucuria Casei 

05/06/2019

Irina Petecel Roibu

Aduceti, intr-adevar, bucurie casei. Seriozitatea in orice colaborare, cu atat mai mult cu cat am conversat doar la telefon, fara a ne intalni, este calitatea pe care o apreciez cel mai mult. Cookie este bine, vesel, se joaca cu copiii, papa si, de cele mai… Read more „Irina Petecel Roibu”

caniche toy maro
28/06/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Andreea Gheorghe

Un website si un personal foarte profi! Suntem foarte bucurosi de alegerea facuta❤️

yorkshire-terrier-toy
28/09/2019

Драгош Мункач

Cu ajutorul BucuriaCasei.ro, avem un nou membru in familie, un malamut de 6 luni sanatos si frumos. Vreau sa le multumesc pentru seriozitate si promptitudine si cu siguranta vom apela la ei din nou pe viitor 

18/08/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Mozacu Ionela Adriana

Va multumim din suflet ca ne-ați oferit un basset haund foarte jucăuș ,deștept foc și ascultător …va dorim multă sanatate și la mai multe zâmbete fericite … nu las mai da pe nimic 🤗🤗😊recomand cu încredere încercați și nu o sa va pare rău 🐶🤗😊

11/09/2019

Márkos Ildikó

Profesionalism 100%! Recomand cu tot sufletul! Am comandat un catel de ciobanesc de berna, dar am primit un ingeras! Multumesc!

07/10/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Labrador Retriever, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Labrador Retriever


1550 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Labrador Retriever în viața copilului

Copii care cresc alături de un Labrador Retriever se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Labrador Retriever în viața familiei

Prezența unui Labrador Retriever este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Labrador Retriever de vânzare

Labrador Retriever: rasa

Caldul și inteligentul Labrador Retriever este rasa numărul unu din America înregistrată la American Kennel Club. Chiar și oamenii care nu au câini pot recunoaște un labrador.

Construit pentru sport, labradorul este muscular și atletic. Are o blană scurtă, ușor de îngrijit, comportament prietenos și multă energie. Devotația către această rasă se desfășoară adânc; labradorii sunt câini iubitori, orientați către oameni.

Rasa a avut originea pe insula Newfoundland, în largul coastei de nord-est a Atlanticului. Inițial numit St. John’s, după capitala Newfoundland, această rasă a fost crescută pentru a ajuta pescarii locali – transportarea plaselor, prinderea frânghiilor și regăsirea peștilor care au scăpat din plase, precum și pentru a fi un câine de familie.

Astăzi, cei mai mulți labradori sar peste munca grea și își petrec zilele fiind răsfățați și iubiți de oamenii lor. Cu toate acestea, unele servesc în continuare ca câini de lucru indispensabili.

Natura dulce a labradorului îl face un câine de terapie excelent, iar inteligența sa îl face un câine de asistență ideal pentru persoanele cu dizabilități. De asemenea, excelează ca un câine de căutare și salvare sau ca un recuperare pentru vânători, datorită construirii lui atletice, nasului puternic și naturii curajoase.

Există o slujbă la care labradorii sunt lipsiți de speranță: paznic. De fapt, proprietarii spun că labradorul lor dulce și de ajutor este probabil să întâmpine un intrus și să îi arate fericit unde sunt mărfurile.

Labradorii retrieveri și-au dovedit utilitatea și versatilitatea de-a lungul istoriei, trecând cu ușurință de la tovarășul pescarului, la recuperator, la câine pentru spectacole, la câine de lucru modern. Un rol a rămas constant: însoțitor și prieten minunat.

Labrador Retriever: scurt istoric

Labradorul retriever are originea în insula Newfoundland, în largul coastei de nord-est a Atlanticului. Inițial numit St. John, după capitala Newfoundland, labradorul a servit ca tovarăș și ajutor pentru pescarii locali începând din anii 1700.

Câinii își petreceau zilele muncind alături de proprietarii lor. Deși moștenirea lor este necunoscută, mulți cred că St. John a fost înrudit cu Newfoundland și alți câini de apă locali mici.

Străinii au observat utilitatea și buna dispoziție a câinelui, iar sportivii englezi au importat câteva modele în Anglia pentru a servi drept recuperare pentru vânătoare. Earl of Malmesbury al 2-lea a fost unul dintre primii care a adus labradori retrieveri în Anglia în jurul anului 1830.

Uimitor, labradorul, care este acum cel mai popular câine din America, a fost aproape dispărut până în anii 1880, iar familia Malmesbury și alți fani englezi sunt creditați că au salvat rasa. În Newfoundland, rasa a dispărut din cauza restricțiilor guvernamentale și a legilor fiscale. Familiilor li s-a permis să păstreze nu mai mult de un câine, iar deținerea unei femele era impozitată, așa că puii de femelă erau aruncați.

În Anglia, însă, rasa a supraviețuit, iar Kennel Club a recunoscut Labrador Retriever ca fiind o rasă distinctă în 1903. American Kennel Club a urmat în 1917, iar în anii ’20-’30, labradorii britanici au fost importați pentru a stabili rasa in Statele Unite ale Americii.

Popularitatea rasei a început cu adevărat să decoleze după cel de-al Doilea Război Mondial, iar în 1991, labradorul retriever a devenit cel mai popular câine înregistrat la American Kennel Club și a deținut această distincție de atunci. De asemenea, se află în topul listei în Canada și Anglia.

Astăzi, labradorii lucrează în detectarea drogurilor și explozivilor, căutarea și salvarea, terapia, asistența pentru persoanele cu dizabilități și ca recuperatori pentru vânători. De asemenea, excelează în toate formele de competiții pentru câini: spectacol, teren, agilitate și ascultare.

Canise și crescători de Labrador Retriever

Labrador Retriever: dimensiune

Masculii au între 57 și 62 cm și cântăresc între 29 și 36 kg. Femelele au între 55 și 60 cm și cântăresc între 25 și 32 kg.

Labrador Retriever: personalitate

Labradorul are reputația de a fi una dintre cele mai dulci rase. Este prietenos atât cu oamenii, cât și cu alte animale.

În afară de o personalitate de câștigător, are inteligența și dorința de a face plăcere, ceea ce îl face să fie ușor de antrenat. Antrenamentul este cu siguranță necesar, deoarece această rasă are multă energie și exuberanță. Această rasă are nevoie de activitate, atât fizică cât și mentală, pentru a fi fericită.

La fel ca orice câine, labradorul retriever are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr.

Labrador Retriever: sănătate

Labradorii retrieveri sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Displazia la nivelul șoldului: Aceasta apare destul de frecvent la labradori. Mulți factori, inclusiv genetica, mediul înconjurător și dieta, se presupune că contribuie la această deformare a articulației șoldului. Unii câini afectați de această problemă, pot fi capabili să ducă o viață normală, sănătoasă, dar unii ar putea necesita o intervenție chirurgicală pentru a se deplasa cu ușurință.
 • Displazia cotului: aceasta este o afecțiune ereditară comună câinilor de rasă mare. Se crede că este cauzată de diferite rate de creștere ale celor trei oase care alcătuiesc cotul câinelui, provocând laxitate articulară. Acest lucru poate cauza dureri mari. Medicul veterinar poate recomanda o intervenție chirurgicală pentru a corecta problema sau medicația pentru a controla durerea.
 • Osteocondroza disecanta (OCD): Aceasta afecțiune ortopedică, cauzată de creșterea improprie a cartilajului în articulații, apare de obicei în coate, dar a fost observată în umeri, de asemenea. Aceasta provoacă o rigidizare dureroasă a articulației, până la punctul în care câinele nu este în măsură să-și îndoaie cotul. Poate fi detectată la câini încă de la patru până la nouă luni. Supraalimentarea sau cu folosirea alimentelor bogate în proteine poate contribui la dezvoltarea acesteia.
 • Cataracta: Ca și la oameni, cataractele canine sunt caracterizate prin pete tulburi de pe lentila ochilor care pot crește în timp. Se pot dezvolta la orice vârstă și adesea nu afectează vederea, deși unele cazuri provoacă pierderi severe de vedere. De obicei, cataractele pot fi îndepărtate chirurgical cu rezultate bune.
 • Atrofie retiniană progresivă (PRA): PRA este o familie de boli de ochi care implică deteriorarea treptată a retinei. La începutul bolii, câinii devin orbi nocturni. Pe măsură ce boala progresează, își pierd și viziunea în timpul zilei. Mulți câini se adaptează foarte bine la pierderea vederii limitate sau complete, atât timp cât împrejurimile lor rămân la fel.
 • Epilepsie: Labradorii pot suferi de epilepsie, care provoacă convulsii ușoare sau severe. Crizele pot fi expuse printr-un comportament neobișnuit, cum ar fi alergarea frenetică ca și cum ar fi urmărit. Crizele sunt înspăimântătoare de urmărit, dar prognosticul pe termen lung pentru câinii cu epilepsie idiopatică este în general foarte bun. Este important să ne amintim că convulsiile pot fi cauzate de multe alte lucruri decât epilepsia idiopatică, cum ar fi tulburările metabolice, bolile infecțioase care afectează creierul, tumorile, expunerea la otrăvuri, leziunile grave ale capului și multe altele. Prin urmare, dacă labradorul tau are convulsii, este important să îl duci imediat la veterinar pentru o verificare.
 • Displazia valvulară tricuspidă (TVD): TVD este un defect cardiac congenital care a crescut în prevalență la rasa Labrador. Puii se nasc cu TVD, care este o malformație a valvei tricuspide din partea dreaptă a inimii. Poate fi ușoară sau severă; unii câini trăiesc fără simptome, alții mor. TVD este detectat prin ecografie. Cercetările sunt în desfășurare pentru a afla cât de răspândită este aceasta la rasă, precum și tratamentul.
 • Miopatie: Miopatia afectează mușchii și sistemul nervos. Primele semne sunt văzute timpuriu, de la șase săptămâni și adesea la vârsta de șapte luni. Un cățeluș cu miopatie este obosit, rigid când merge. El se poate prăbuși după exerciții. În timp, se atrofiază mușchii și câinele abia poate sta în picioare sau se poate plimba. Nu există tratament, dar odihna și menținerea câinelui la cald pare să reducă simptomele. Câinii cu miopatie nu trebuie crescuți, deoarece este considerată o boală ereditară.
 • Dilatarea gastrică: Aceasta este o afecțiune care pune viața în pericol și care poate afecta un Labrador Retriever, mai ales dacă este hrănit cu o masă mare pe zi, mănâncă rapid, bea mari cantități de apă și apoi face exerciții viguroase după masă. Unii consideră că multe mese pe zi și tipul de hrană ar putea fi, de asemenea, factori pentru dilatare. Această problemă apare mai frecvent la câinii mai în vârstă, dar poate apărea la orice vârstă. Dilatarea gastrică apare atunci când stomacul este expandat cu gaz sau aer și apoi răsucit. Câinele nu poate să râgâie sau să vomite pentru a scăpa de excesul de aer din stomac, iar revenirea normală a sângelui la nivelul inimii este împiedicată. Tensiunea arterială scade și câinele intră în șoc. Fără atenția medicală imediată, câinele poate muri. Poate fi suspectat de dilatare gastrică, atunci când câinele tău are un abdomen dilatat, salivează excesiv și râgâie fără să vomite. De asemenea, el poate fi neliniștit, deprimat, letargic și moale, cu un ritm cardiac rapid. Este important ca animalul tău să ajunga la veterinar cât mai curând posibil. Există unele indicii cum că dilatarea gastrică se moștenește, deci este recomandată castrarea câinilor care dezvoltă această afecțiune.
 • Dermatita acută umedă: dermatita umedă acută este o afecțiune în care pielea devine roșie și inflamată. Este cauzată de o infecție bacteriană. Tratamentul include tăierea părului, scăldatul în șampon medicamentos și antibiotice.

Magazin online cu produse pentru Labrador Retriever

Labrador Retriever: îngrijire

Labradorul trebuie să fie în jurul familiei sale și, cu siguranță, nu este un câine de curte.

Labradorii prezintă o oarecare variație a nivelului lor de activitate, dar toți au nevoie de activitate, atât fizică cât și mentală. Plimbările zilnice de 30 de minute, o plimbare în parcul de câini sau un alte jocuri sunt câteva modalități de a ajuta labradorul să ardă energia. Cu toate acestea, un cățeluș nu trebuie luat pentru plimbări prea lungi.

Labradorii au o reputație atât de bună încât unii proprietari cred că nu au nevoie de instruire. Asta este o mare greșeală. Va trebui să ai grijă specială dacă crești un cățel de labrador. Nu îl lăsa să alerge și să se joace pe suprafețe foarte dure, cum ar fi trotuarul până când are cel puțin doi ani și articulațiile sale sunt complet formate. Jocul normal pe iarbă este bun.

Labrador Retriever: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 2,5 până la 3 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Labrador Retriever: culoarea blănii și perierea

Blana elegantă și ușor de îngrijit are două straturi: un strat scurt, gros, drept și un strat moale, rezistent la intemperii. Blana cu două straturi îl protejează de frig și de umezeala.

Labradorul retriever vine în trei culori: ciocolatiu, negru și galben. Negrul a fost culoarea preferată în rândul crescătorilor timpurii, dar de-a lungul anilor, labradorul galben și ciocolatiu au devenit populari.

Labradorii au nevoie de o baie la fiecare două luni.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Labrador Retriever: relația cu copii și alte animale

Labradorul nu numai că iubește copiii, ci se bucură de agitația pe care o aduc ei. Vor participa cu plăcere la petrecerea de naștere a unui copil și chiar vor purta cu bună voie o pălărie de petrecere. Ca toți câinii, cu toate acestea, ei trebuie să fie instruiți cum să acționeze în jurul copiilor, iar copiii trebuie învățați cum să acționeze în jurul câinelui.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supravegheați întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Dacă un labrador a avut multă expunere la alți câini, pisici și animale mici și a fost instruit cum să interacționeze cu ei, va fi prieteno și cu alte animale de companie.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Labrador Retriever de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)