Bichon Maltez de vânzare

Larisa Andreea

Va multumesc pentru bucuria din viata noastra, recomand cu incredere Bucuria Casei ! 🐕

15/07/2019

Irina Petecel Roibu

Aduceti, intr-adevar, bucurie casei. Seriozitatea in orice colaborare, cu atat mai mult cu cat am conversat doar la telefon, fara a ne intalni, este calitatea pe care o apreciez cel mai mult. Cookie este bine, vesel, se joaca cu copiii, papa si, de cele mai… Read more „Irina Petecel Roibu”

caniche toy maro
28/06/2019

Madalina Nicoleta Prodan

Multumim din suflet pentru Snoopy, o minunatie de catel, va revomandam cu drag si bucurie 

20/01/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima!Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu!Sunt mai mult decat mulțumit!!!

akita american
27/11/2019

Costel Viorel Grigoras

serviciul impecabil.calitatea superioară a puiuțului.

24/10/2019

Carm En

Multumim BucuriaCasei pentru doza de energie numita Caju 🤪
Este de apreciat atentia cu care tratati fiecare cerere si dragostea pentru animalute.
Recomand cu mare incredere.

03/08/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Radu Trufaşu

Recomand cu multa incredere”Bucuria casei”,toate informațiile corecte despre puiuțul dorit le veți primi de la un profesionist în domeniu -domnul Marius

22/02/2019

Olaru Floricica

Am primit o minune mică și jucăușă foc, mulțumesc Bucuria Casei vă recomand din suflet

17/10/2019

Diana Stanila

Ea este Minny bucuria casei noastre si a sufletului nostru!♥️

13/08/2019

Cristiana Florea

Recomand cu incredere BucuriaCasei . La noi a sosit o minune nu un catel . Va multumim din suflet pentru rabdarea si seriozitatea dvs . Puiutul nostru Ozzy din prima secunda sa acomodat cu noi ! 🤗🤗

04/11/2019

Cristian Moise

Seriozitate maxima iar cățelușul a venit foarte bine îngrijit și sa adaptat in mai puțin de o zi,domul a fost foarte bun și ne-a ajutat în vederea îngrijiri lui !!!Recomand 💯 să cumpărați de aici !!!

25/06/2019

Fulop Csaba

Sunt mulțumit de cățelul primit.

27/11/2019

Mozacu Ionela Adriana

Va multumim din suflet ca ne-ați oferit un basset haund foarte jucăuș ,deștept foc și ascultător …va dorim multă sanatate și la mai multe zâmbete fericite … nu las mai da pe nimic 🤗🤗😊recomand cu încredere încercați și nu o sa va pare rău 🐶🤗😊

11/09/2019

Iris Irina

Servicii profesionale, oameni de suflet şi mai ales răbdători. Am întârziat la punctul de livrare şi cu toate acestea, mi s-a vorbit frumos şi am avut parte de înțelegere. Un alt serviciu ce mi-a fost de ajutor, a fost posibilitatea de a plăti în rate.… Read more „Iris Irina”

16/11/2019

Ana Maria Marciu

asteptarea a dat roade… va multumesc si recomand cu incredere❤😘😘

07/07/2019

Dogaroiu Adriana

Multumim mult de tot pentru noul si minunatul membru al familiei, Yoyo, un caniche pitic apricot superb! Multumim pentru colaborare, pentru promtitudine si seriozitate! Yoyo este bucuria casei♥️!! Recomand cu mare incredere si drag!

02/12/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Ioana-Cristina Stoica

Multumim pentru baietelul nostru Westie ,intr-adevar bucuria casei noastre❤❤❤

29/10/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Bichon Maltez, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Bichon Maltez


1550 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Bichon Maltez în viața copilului

Copii care cresc alături de un Bichon Maltez se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Bichon Maltez în viața familiei

Prezența unui Bichon Maltez este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Bichon Maltez de vânzare

Bichon Maltez: rasa

Această rasă elegantă de câini de jucărie este renumită pentru părul mătăsos alb care acoperă corpul. Blana ajunge până la podea. Cu mulți ani în urmă, bichonii maltezi erau în multe culori, dar în aceste zile sunt întotdeauna albi și mulți oameni consideră că această rasă este hipoalergenică.

Dar un maltez este mai mult decât blana lui. Este un câine dulce, inteligent, care este dedicat proprietarilor săi. Și, fiind una dintre cele mai mici dintre rasele de jucării, este foarte potrivit pentru un apartament. Oriunde locuiește, maltezul este receptiv la mediul său și este un supraveghetor eficient.

Deși arată gingaș și aristocratic, maltezii pot avea o mulțime de energie. Ei învață repede dacă sunt răsplătiți pentru eforturile lor. Pentru că au o istorie lungă ca câini de companie, maltezii necesită multă atenție umană și suferă de anxietate de separare. Dacă sunt lăsați singuri ore întregi în fiecare zi, ei pot lătra și devin distructivi.

Nicio rasă nu este perfectă, iar maltezii sunt uneori intoleranți la copiii mici sau la alți câini, mai ales dacă au fost răsfățați prea mult. Dacă se întâmplă acest lucru, ei pot deveni foarte protectori, latră și chiar mușcă dacă animalele sau oamenii sunt percepuți ca o amenințare la adresa relației cu familia lor iubită.

Chiar și maltezii toleranți nu sunt o alegere bună pentru familiile cu copii mici, totuși, deoarece sunt atât de mici și pot fi ușor răniți. La fel ca toți câinii, ei trebuie să-și învețe locul în casă, și necesită o socializare adecvată și o pregătire de bază.

Bichon Maltez: scurt istoric

Bichonul Maltez este una dintre cele mai vechi rase de câini de jucărie, cu o istorie care poate fi urmărită cu cel puțin două milenii înapoi. Artiști, poeți și scriitori imortalizau acest mic câine în culturile timpurii ale Greciei, Romei și Egiptului. Ei au fost chiar menționați de Aristotel. Grecii au ridicat morminte pentru câinii lor maltezi, în timp ce reprezentările câinilor maltezi pe artefacte egiptene sugerează că au fost apreciați de cultura antică. Egiptenii și, după câteva secole, mulți europeni, au crezut că bichonii maltezi aveau capacitatea de a vindeca oamenii bolnavi. Chiar înaintea erei creștine, rasa a fost răspândită în culturile mediteraneene.

În ciuda importanței sale în istorie, originea exactă este incertă. Mulți cred că rasa a fost dezvoltată pe insula Malta în Marea Mediterană de la câini de tip Spitz sau Spaniel. Alții cred că a fost dezvoltat în Italia, iar alții cred că el a fost inițial din Asia și a avut un rol în dezvoltarea multor câini mici din Asia.

În secolul al XV-lea, bichonul maltez a găsit un loc sigur în brațele și inimile aristocraților francezi. În timpul domniei lui Henric al VIII-lea, maltezii au sosit în insulele britanice. Până la sfârșitul secolului al XVI-lea, maltezii deveniseră un animal de companie preferat pentru doamnele nobile și regale. Acest câine a fost favoritul reginei Elizabeth I, regina Mariei din Scoția și regina Victoria. Numeroși pictori, inclusiv Goya și Sir Joshua Reynolds, au inclus acești câini mici în portretele lor.

Deși a supraviețuit căderii Imperiului Roman și Evului Întunecat, bichonii maltezi aproape au dispărut în secolele XVII și XVIII când au fost făcute încercări ca aceștia să crească la dimensiunea unei veverițe. După acest experiment aproape dezastruos, crescătorii au amestecat pudelii, spanielii și alți câini de dimensiuni mici din Asia de Est cu rasa, pentru al salva. Acest lucru a dus la transformarea maltezilor într-o varietate atât de complexă încât s-au format mai multe rase noi.

Fermierii englezi au dezvoltat bichonii maltezi așa cum îl cunoaștem astăzi. Maltezii au fost văzuți pentru prima dată în S.U.A., la sfârșitul anilor 1800. Aceștia au fost introduși în primele spectacole ale clubului Kennel Westminster din anii 1870.

Numărul câinilor maltezi înregistrați cu AKC a crescut foarte încet până în anii 1950. De atunci, rasa a devenit destul de populară. Maltezii reprezintă una dintre cele mai populare rase din rândul spectatorilor de câine și câștigă frecvent premii.

Canise și crescători de Bichon Maltez

Bichon Maltez: dimensiune

Bichonul maltezi nu ar trebui să cântărească mai mult de trei kilograme la maturitate. Masculii ar trebui să aibă o înălțime de opt până la zece centimetri, în timp ce femeile ar trebui să aibă o înălțime de opt până la nouă centimetri.

Un maltez care cântărește mai puțin de două kilograme la maturitate este mai predispus la tulburări genetice și prezintă un risc mai mare de probleme de sănătate în general.

Bichon Maltez: personalitate

Bichonul maltez este un câine natural cu o personalitate plină de viață. Pentru că este atat de orientat spre oameni, el se descurcă bine la pregătire și răspunde la întăriri pozitive, cum ar fi recompensele alimentare, lauda și jocul. Acest câine presupune că pe oricine întâlnește, om sau animal, îi este prieten. Temperamentul este afectat de un număr de factori, inclusiv ereditatea, formarea și socializarea. Puii cu temperament frumos sunt curioși și jucăuși, dispuși să se apropie de oameni. La fel ca orice câine, bichonii maltezi au nevoie de socializare timpurie, expunerea la mulți oameni, viziuni, sunete și experiențe, atunci când sunt tineri. Socializarea te ajută să te asiguri că animăluțul tău va fi un câine prietenos şi plãcut.

Bichon maltez: sănătate

Bichonii maltezi sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți bichonii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș de la Bucuria Casei, vei primi o garanție de sănătate în urma unui consult medical, pentru a ne asigura că puiul nu suferă de următoarele afecțiuni:

 • Luxația patelară: Aceasta este o problemă comună la câinii de talie mică, care se datorează faptului că patela, care are trei părți – femurul (coapsa), genunchiul și tibia nu sunt aliniate corespunzător. Acest lucru provoacă tulburare în picior sau mers anormal. Este o afecțiune prezentă la naștere, deși luxația reală nu apare întotdeauna decât mult mai târziu. Frecarea cauzată de luxație patelară poate duce la artrită, o boală degenerativă articulară. Există patru grade de luxație patelară, variind de la gradul I, o luxație ocazională care provoacă tulburare temporară în articulație, până la gradul IV, în care întoarcerea tibiei este severă, iar patela nu poate fi realiniată manual. Gradele severe de luxație patelară pot necesita operații chirurgicale.
 • Şuntul portosistemic (PSS): Este un flux anormal de sânge între ficat și corp. Aceasta este o problemă, deoarece ficatul este responsabil pentru detoxifierea organismului, metabolizarea nutrienților și eliminarea medicamentelor. Semnele pot include, dar nu se limitează la anomalii neuro-comportamentale, lipsa poftei de mâncare, hipoglicemia (scăderea nivelului de zahăr din sânge), probleme gastrointestinale intermitente, probleme ale tractului urinar, intoleranță la medicamente și creștere accentuată. Semnele apar, de obicei, înainte de vârsta de doi ani. Chirurgia corectoare poate fi utilă ca tratament pe termen lung, precum și o dietă specială.
 • Atrofia retiniană progresivă (PRA): o tulburare degenerativă a ochilor. Orbirea cauzată de PRA este un proces lent care rezultă din pierderea fotoreceptorilor din spatele ochiului. PRA este detectabil cu ani înainte ca, câinele să prezinte semne de orbire. Stăpânii lor trebuie să aibă certificări anuale efectuate de un oftalmolog veterinar.
 • Hipoglicemie: Ca mulți câini mici, bichonii maltezi pot suferi de hipoglicemie, mai ales atunci când sunt pui. Hipoglicemia este cauzată de scăderea zahărului din sânge. Unele dintre semne pot include slăbiciune, confuzie și episoade asemănătoare crizelor. Dacă câinele tau este susceptibil la acest lucru, discută cu medicul veterinar despre opțiunile de prevenire și tratament.
 • Traheea cedată: Traheea, care transportă aerul în plămâni, tinde să cedeze cu ușurință. Cel mai comun semn al unei trahee cedate este o tuse cronică, uscată și aspră. Traheea cedatã poate fi tratatã medical sau chirurgical.
 • Strănutul invers: Această problemã este uneori confundată cu o trahee cedatã. Aceasta este o problemã mai puțin gravă și durează doar câteva minute. Strănutul invers apare în special atunci când câinele este emoționat sau încearcă să mănânce sau să bea prea repede. De asemenea, poate apărea atunci când există polen sau alte iritante în aer. Acest lucru poate fi foarte înspăimântător pentru un bichon maltez, dar de îndată ce se calmează, strănutul se oprește.

Magazin online cu produse pentru Bichon Maltez

Bichon Maltez: îngrijire

Bichonii Maltezi se bucură întodeauna de o plimbare regulată sau de o joacă în aer liber. Ei rămân adesea jucăuși chiar și la o vârstă înaintată. Deoarece sunt activi în interior, nu sunt necesare prea multe exerciții pentru a se menține în stare bună. De regulă, așteaptă până când bichonul tău are vârsta de 8 luni pentru a merge pe distanțe lungi cu el, deoarece oasele sale încă se dezvoltă. Lasă cătețul să se joace în propriul ritm în curtea împrejmuită până când acesta este matur și apoi du-l la veterinar pentru o verificare. Bichonii maltezi sunt cu siguranță câini de apartament și nu tolerează prea bine căldura excesivă sau frigul.

Bichon Maltez: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 1/4 până la 1/2 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțită în două mese. Ai grijă ca bichonul tău să nu se îngrașe, prin măsurarea hranei sale și hrănirea de două ori pe zi. Unii câini au sisteme digestive delicate și pot fi mofturoși. Probleme de alimentație pot să apară daca aceștia au probleme cu dinții sau cu  gingiile. Dacă patrupedul tau arată disconfort atunci când mănâncă sau după masă, du-l la veterinar pentru a-l verifica. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hranã comparativ cu unul mai puţin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumperi face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Bichon Maltez: culoarea blănii și întreținerea

Blana bichonului maltez este albă, catifelată, și dreaptă, ajungând până la sol. Aceștia nu au substratul tipic ca multe alte rase de câini și nu năparlesc prea mult. Pe de altă parte, blana acestora se murdarește foarte ușor. Piaptănă zilnic blana bichonului tău și, de obicei, fă-i baie săptămânal.

Ar trebui să verifici adesea urechile bichonului pentru a te asigura că sunt curate. Uneori este necesar să îndepărtezi părul care crește în canalul urechii. Dacă observi o acumulare de ceară, roșeață sau un miros neplăcut, sau dacă câinele își scarpină urechile și-și scutură capul, du-l la veterinar pentru a te asigura că nu are o infecție a urechii. Cei mai mulți proprietari își iau câinii la un profesionist la fiecare patru până la șase săptămâni pentru o baie, periat, tuns, tunderea unghiilor și curățarea urechii. Menținerea unui chip curat este important atât pentru sănătate, cât și pentru aspect. Mucusul și secreția de la ochi tind să se acumuleze în părul care crește în jurul ochilor și pot apărea probleme oculare dacă nu cureți zona în mod regulat.

Apariția lacrimilor este ceva comun, ca urmare a problemelor la ochi sau chiar a alergiilor alimentare. Deoarece bichonii sunt predispuși la o serie de boli oculare, cel mai bine este ca medicul veterinar să-ți verifice câinele. Periază dinții bichonului de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Bichon Maltez: relația cu copii și alte animale

Bichonul maltez se descurcă cel mai bine într-o casă cu copii mai mari sau adulți liniștiți, care îi vor trata cu grija de care are nevoie. Bichonul se bucură de compania altor câini, atâta timp cât își primește atenția cuvenită din partea proprietarului său. Cu introduceri și instruire adecvate, bichonul se poate alătura pisicilor și altor animale.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Bichon Maltez de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)