Amstaff de vânzare

Ciprian Cristina Pop

seriozitate si angajament chiar daca am vorbit de la mii de kilometri departare! multumim pentru bucuria prin care a ti facut o familie fericita!

16/07/2019

Iris Irina

Servicii profesionale, oameni de suflet şi mai ales răbdători. Am întârziat la punctul de livrare şi cu toate acestea, mi s-a vorbit frumos şi am avut parte de înțelegere. Un alt serviciu ce mi-a fost de ajutor, a fost posibilitatea de a plăti în rate.… Read more „Iris Irina”

16/11/2019

Irina Baraboi

O colaborare frumoasa fi usoara. recomand.

20/06/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Gavril Rusu

Isi onoreaza promisiunile si intradevar aduc bucurie in casa! 

04/07/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Marcel Chirila

Va multumesc pentru noul membru al familiei! Recomand serviciile dumneavoastra cu toata increderea!

16/10/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Carm En

Multumim BucuriaCasei pentru doza de energie numita Caju 🤪
Este de apreciat atentia cu care tratati fiecare cerere si dragostea pentru animalute.
Recomand cu mare incredere.

03/08/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Cezar Birlogeanu

Recomand. Au fost prompti si corecti. Au respectat tot ce am stabilit initial.

12/12/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Stoica Theodora Carla

Recomand cu toata increderea, seriosi , disponibili mereu si mai ales la toate detaliile si intrebarile legate de micut!
Va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat si ptr minunea din casa noastră:Bulldog Francez Blue, plin de energie si gata sa primească toata dragostea cel… Read more „Stoica Theodora Carla”

27/11/2019

Andreea Mihailescu

Iubit din prima secunda! Va multumesc si recomand cu incredere serviciile Bucuria Casei!

29/10/2019

Dogaroiu Adriana

Multumim mult de tot pentru noul si minunatul membru al familiei, Yoyo, un caniche pitic apricot superb! Multumim pentru colaborare, pentru promtitudine si seriozitate! Yoyo este bucuria casei♥️!! Recomand cu mare incredere si drag!

02/12/2019

Costel Viorel Grigoras

serviciul impecabil.calitatea superioară a puiuțului.

24/10/2019

Ana-Maria Tresca

Foarte seriosi si profesionisti!

18/08/2019

Ioana-Cristina Stoica

Multumim pentru baietelul nostru Westie ,intr-adevar bucuria casei noastre❤❤❤

29/10/2019

Madalina Nicoleta Prodan

Multumim din suflet pentru Snoopy, o minunatie de catel, va revomandam cu drag si bucurie 

20/01/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Amstaff, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Amstaff


1650 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Amstaff în viața copilului

Copii care cresc alături de un Amstaff se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Amstaff în viața familiei

Prezența unui Amstaff este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Amstaff de vânzare

Amstaff: rasa

American Staffordshire Terrier sau Amstaff este un câine iubitor, loial, jucăuș, care iubește să petreacă timp cu membrii familiei umane. Sunt destul de musculoși pentru dimensiunile lor, de asemenea, au fălci puternice. Multe piese de mobilier sunt distruse de un Amstaff care nu este suficient de stimulat fizic și psihic. Cu toate acestea, un antrenor încrezător și ferm care poate satisface cerințele fizice ale rasei fără o pedeapsă aspră va fi răsplătit cu un câine calm, ascultător. Deși sunt folosiți ca paznici, dragostea lor naturală pentru oameni face ca capacitatea de pază a acestui câne să se bazeze mai mult pe intimidare decât pe orice altceva. Construcția lor musculară și reputația lor ca câini agresivi acționează ca descurajări ale intrușilor, deși această reputație este în cea mai mare parte nemeritată. American Staffordshire Terrier are multe în comun cu American Pit Bull Terrier. Ambele rase au fost utilizate în inelele de luptă ilegale. Dar când sunt crescuți cu dragoste, o pregătire și o socializare adecvată, sunt animale docile, afectuoase, care sunt foarte loiale și ascultătoare.

Amstaff: scurt istoric

Strămoșii modernului Amstaff proveneau din Anglia și erau un amestec între rasele Bulldog și Terrier. Moștenirea lor mixtă le-a câștigat numeroase nume, inclusiv Bull-And-Terrier Dog, Pit Bull Terrier și Half and Half. În cele din urmă, au ajuns să fie cunoscuți ca Staffordshire Bull Terriers sau Amstaff. Acești câini au fost folosiți de măcelari pentru a gestiona taurii, vânători pentru a da doborî mistreții și fermieri pentru a ajuta la munca fermei și pentru a acționa ca niște cățeluși și tovarăși ai familiei, deoarece erau atât de afectuoși de oameni.

Mai târziu, au fost folosiți în sporturile barbare, datorită tenacității, curajului și formării musculare. Atunci când aceste sporturi au fost scoase în afara legii, au fost folosite în inelele de luptă contra câinilor, care, din păcate, continuă până în zilele noastre. Din cauza utilizării lor greșite de către oameni, își poartă reputația de rasă agresivă. În jurul anului 1850, mulți dintre acești câini și-au croit drum spre America. Au început să devină cunoscuți ca American Pit Bull Terriers, Pit Bull Terriers, American Bull Terriers și Yankee Terriers. În jurul sfârșitului secolului 20, au fost recunoscuți de United Kennel Club (UKC) drept American Pit Bull Terriers. American Kennel Club (AKC) a recunoscut rasa ca Staffordshire Terrier în 1936. În 1976, AKC a schimbat numele în American Staffordshire Terrier, întrucât americanii crescuseră un câine mai mare decât Staffordshire Bull Terrier original, iar aceste două rase trebuiau să se distingă mai clar. Astăzi, American Staffordshire Terrier și American Pit Bull Terrier au încă multe în comun, deși au fost crescuți separat de mai bine de 50 de ani. Există foarte puține diferențe între rase, deși American Staffordshire Terrier tinde să fie ceva mai mare decât American Pit Bull Terrier și par să aibă personalități mai docile.

Amstafful este acum folosi ca și câine de pază, ajută la munca poliției și concurează în competiții, precum și ca animal de companie.

Canise și crescători de Amstaff

Amstaff: dimensiune

Masculii au în medie aproximativ între 43 și 48 cm înălțime, în timp ce femelele tind să fie puțin mai mici la o medie de 41-46 cm înălțime. Greutatea medie pentru un Amstaff este cuprinsă între 18 și 27 de kilograme, deși unii pot cântări mai mult sau mai puțin.

Amstaff: personalitate

Amstaff este un câine de familie care adoră să fie în preajma oamenilor. Acesta nu este niciodată mai fericit decât atunci când petrece timp cu familia sa. De fapt, deși are o reputație de a fi câine de pază, este probabil să întâmpine necunoscuți cu multă afecțiune. Mulți proprietari susțin că câinii din această rasă sunt mari judecători de caracter și cunosc intenția oamenilor și pot fi câini de pază excelenți din acest motiv. Amstafii sunt câini intenși care vor trage, mesteca, săpa și lătra dacă se plictisesc.

Au nevoie de un antrenor încrezător, afirmativ, care să îi poată gestiona în lesă, să stabilească granițele și să le ofere stimulare mentală și fizică adecvată. De asemenea, necesită socializare timpurie cu oameni și alte animale. În timp ce rasa este prietenoasă în mod natural cu oamenii, ei pot fi confruntați cu alți câini atunci când nu sunt socializați. Amstafful este inteligent, dornic să aducă plăcere și, în general, se comportă bine la antrenamente. Un antrenor care poate satisface cerințele fizice ale acestuia și care îl va ține ocupat și sub control va avea un tovarăș devotat, afectuos și ascultător pe viață.

Amstaff: sănătate

Amstaffii sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat după o anumită afecțiune.

Rasa este predispusă la alergii ale pielii, infecții ale tractului urinar și boli autoimune. De asemenea, pot dezvolta osteoartrită sau spondiloză mai târziu în viață. Alte probleme de sănătate pe care le pot dezvolta, includ displazia de șold, displazia cotului, hipotiroidismul, ataxia cerebeloasă, boli de inimă.

Amstaff: îngrijire

Amstafful este cunoscut că are o respirație urât mirositoare, astfel încât dinții lui trebuie spălați cel puțin săptămânal, de preferință chiar mai frecvent, pentru a preveni creșterea germenilor de respirație rea. Unghiile lor ar trebui să fie tăiate după cum este necesar. Instruirea lor devreme pentru a fi confortabil cu atingerea și îngrijirea va ajuta mult. Urechile sale trebuie verificate pentru acumulare de ceară și resturi săptămânal și curățate după cum este necesar pentru a evita infecția urechii sau infestarea cu dăunători. Ține pasul cu controalele veterinare periodice și urmează sfaturile medicului veterinar pentru îngrijiri suplimentare la domiciliu.

Magazin online cu produse pentru Amstaff

Amstaff: hrănire

Ar trebui să i se administreze o dietă formulată pentru un câine de dimensiuni medii-mari, cu un nivel de energie moderat. Ar trebui să te consulți cu medicul veterinar sau nutriționistul profesional pentru sfaturi despre cum ar trebui să îti hrănești Amstafful și ce porții de mancare are nevoie. Nevoile sale se vor schimba odată cu vârsta, așa că asigură-te că faci ajustări de la copilărie la vârsta adultă și bătrânețe, așa cum este recomandat.

Amstaff: culoarea blănii și întreținerea

Blana scurtă și netedă a Amstaffului poate avea o varietate de culori, inclusiv albastru, cafeniu, alb, negru și roșu. Acestea pot include un amestec de alb și alte culori sau un amestec de alb și tigrat. Părul rigid și lucios al acestei rase cade de două ori pe an pe măsură ce anotimpurile se schimbă. Ar trebui să fie periat cel puțin săptămânal. Scăldatul este necesar numai după cum este necesar, care nu trebuie să fie mai mult de câteva ori pe an, doar atunci când acesta se murdărește. În general, această rasă nu are prea mult „miros de câine” și poate să nu facă baie mult timp. În general, necesitățile de îngrijire sunt destul de mici.

Amstaff: relația cu copii și alte animale

Amstafful este cunoscut pentru ca fiind un iubitor de familie cu copii și alți câini. Acestea fiind spuse, aceștia sunt cei mai potriviți pentru casele cu copiii cu vârsta de peste șase ani. Această rasă este foarte musculoasă și se poate juca dur, ceea ce ar putea duce la răni.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil

Amstafii nu sunt în general pasionați de alți câini. Au fost inițial crescuți pentru a lupta și, deși mulți crescători au lucrat pentru a înlătura aceste tendințe de-a lungul anilor, rasa poate fi în continuare rezervată. În plus, acest câine poate vedea alte animale de companie, cum ar fi pisicile ca pradă. Socializarea timpurie și creșterea cu alte animale pot reduce tendințele de a nu se înțelege bine cu alte animale de companie.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Amstaff de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)