Terra Nova de vânzare

Maria Drăguș

Recomand! Cățeluși sunt jucăuși și sănătoși!!

24/04/2019

Ana-Maria Tresca

Foarte seriosi si profesionisti!

18/08/2019

Dan Semenescu

Multumiri pentru bucuria care ne-ati adus-o. Ultimul membru sosit in familia noastra, Junior, este exact ce ne-am dorit.
Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalitatea demonstrata.
Recomand oricarui iubitor de animale sa apeleze cu incredere la Bucuria casei.

24/07/2019

Gabriela Poncea

In casa noastra a sosit intradevar o bucurie. Va multumim pentru amabilitate si seriozitate. 🤗🤗🥰

31/07/2019

Dogaroiu Adriana

Multumim mult de tot pentru noul si minunatul membru al familiei, Yoyo, un caniche pitic apricot superb! Multumim pentru colaborare, pentru promtitudine si seriozitate! Yoyo este bucuria casei♥️!! Recomand cu mare incredere si drag!

02/12/2019

Andreea Mihailescu

Iubit din prima secunda! Va multumesc si recomand cu incredere serviciile Bucuria Casei!

29/10/2019

Andreea Gheorghe

Un website si un personal foarte profi! Suntem foarte bucurosi de alegerea facuta❤️

yorkshire-terrier-toy
28/09/2019

Fulop Csaba

Sunt mulțumit de cățelul primit.

27/11/2019

Mirela Sugaru

Promptitude, seriozitate si iubire pentru sufletelele caselor noastre!

09/07/2019

Iris Irina

Servicii profesionale, oameni de suflet şi mai ales răbdători. Am întârziat la punctul de livrare şi cu toate acestea, mi s-a vorbit frumos şi am avut parte de înțelegere. Un alt serviciu ce mi-a fost de ajutor, a fost posibilitatea de a plăti în rate.… Read more „Iris Irina”

16/11/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Dumitru Panturu

Va multumesc pentru serviciile oferite si doresc sa va felicit inca o data pentru profesionalismul de care dati dovada. Placerea de a va cunoaste si de a colabora cu dvs. a fost de partea mea si cu siguranta va voi recomanda tuturor prietenilor si cunoscutilor.… Read more „Dumitru Panturu”

06/04/2019

Costel Viorel Grigoras

serviciul impecabil.calitatea superioară a puiuțului.

24/10/2019

Alexandra Lipan

Recomand cu mare încredere!

21/05/2019

Márkos Ildikó

Profesionalism 100%! Recomand cu tot sufletul! Am comandat un catel de ciobanesc de berna, dar am primit un ingeras! Multumesc!

07/10/2019

Radu Trufaşu

Recomand cu multa incredere”Bucuria casei”,toate informațiile corecte despre puiuțul dorit le veți primi de la un profesionist în domeniu -domnul Marius

22/02/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Stoica Theodora Carla

Recomand cu toata increderea, seriosi , disponibili mereu si mai ales la toate detaliile si intrebarile legate de micut!
Va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat si ptr minunea din casa noastră:Bulldog Francez Blue, plin de energie si gata sa primească toata dragostea cel… Read more „Stoica Theodora Carla”

27/11/2019

Termen estimativ de livrare:
> 4 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Terra Nova, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Terra Nova


2650 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Terra Nova în viața copilului

Copii care cresc alături de un Terra Nova se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Terra Nova în viața familiei

Prezența unui Terra Nova este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Terra Nova de vânzare

Terra Nova: rasa

Terra Nova este un câine plăcut care iubește copiii. Este în mod natural blând și prietenos cu ei, precum și protector. Originar din Newfoundland (Terra Nova), Canada, poreclit afectuos „Newfie”, împărtășește un loc de naștere cu popularul Labrador Retriever. Amândouă rasele au caracter asemănător, împărtășind dorința de a oferi plăcere, sunt inteligenți, ofera prietenie, adaptabilitate și versatilitate.

Terra Nova este o rasă uriașă (aproximativ 45 de kilograme). Deși relativ plăcut, el are încă nevoie de exerciții fizice zilnice pentru a se menține în formă. Când vine vorba de instruire, vei găsi faptul că Terra Nova este un student de nota 10. El învață repede și există puține lucruri pe care acest câine nu le poate face.

Toți câinii au potențialul de eroism, dar se pare că aceasta rasă este o fire natural puternică de înotător. Există multe relatări despre salvarea oamenilor din apele reci ale Atlanticului în urma unui naufragiu sau a copiilor din ape adânci înghețate.

Indiferent de scopul apariției în viața ta, el îți va capta inima fără îndoială.

Terra Nova: scurt istoric

Terra Nova provine din provincia canadiană cu același nume și a lucrat alături de pescarii din zonă. Deși originară din Canada, detaliile sunt vagi.

Există trei teorii despre cum a apărut Terra Nova, deși, așa cum se întâmplă la majoritatea raselor, este greu de validat. Primul este că Terra Nova este o încrucișare între Mastifful Tibetan și lupul negru american acum dispărut. Prin împerecherea celor două animale, Terra Nova a evoluat în cele din urmă.

O altă teorie este că vikingii au părăsit câinii când au vizitat Lumea Nouă în anul 1000, iar acești câini s-au încrucișat și, în cele din urmă cu lupii originari din estul Canadei.

Cea de-a treia teorie este că Terra Nova este rezultatul multor rase europene încrucișate în jurul secolelor al XV-lea și al XVI-lea, printre care câini ciobănești de Pirinei, Mastiffs și câini de apă portughezi.

Ceea ce se știe este că, cândva la sfârșitul secolului al XVIII-lea, Sir Joseph Banks, un botanist englez, a achiziționat mai multe exemplare de Terra Nova, iar în 1775 George Cartwright i-a numit. La sfârșitul anilor 1800, un alt fan, profesorul Albert Heim din Elveția, a identificat și a descris rasa.

Dar existența Newfie, cum este numită rasa uneori, era în pericol până atunci. În anii 1780, rasa a fost aproape ștearsă din cauza restricțiilor impuse de guvern, care impuneau familiilor canadiene să plătească impozite pe câini.

O persoană care a contribuit la “reînvierea” rasei Terra Nova a fost Sir Edwin Landseer (1802-1873), căruia i-a plăcut să includă acest câine în tablourile sale. Soiul alb și negru de Terra Nova a fost numit Landseer în onoarea sa.

Dar viitorul rasei s-a consolidat cu adevărat atunci când onorabilul Harold MacPherson (1884-1963), guvernatorul regiunii Terra Nova, a ales acest câine ca reprezentant al teritoriului.

În 1860, primul specimen de Terra Nova a fost afișat în Anglia. Rasa a fost înregistrată pentru prima dată la American Kennel Club în 1879 și primul campion american al acestei rase a fost titrat în 1883.

Canise și crescători de Terra Nova

Terra Nova: dimensiune

Masculii au o înălțime de 71 de centimetri și cântăresc între 59 și 68 de kilograme. Femelele au 66 cm înălțime și cântăresc între 45 și 54 de kilograme.

Terra Nova: personalitate

Terra Nova este cunoscut pentru personalitatea sa dulce. Este ca un ursuleț mare și plin de dragoste. Iubește copiii, este inteligent și își propune să aducă plăcere. El este cel mai fericit când este cu familia sa și nu trebuie lăsat singur pentru perioade îndelungate de timp.

La fel ca orice câine, Terra Nova are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr.

Invitarea în mod regulat a vizitatorilor și ducerea lui în parcuri aglomerate, magazine care permit câinilor și în plimbări pe îndelete să se întâlnească cu alte persoane, îl vor ajuta, de asemenea, să-și lustruiască abilitățile sociale.

Terra Nova: sănătate

Terra Novas sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii Terra Nova vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Boala Addison: Cunoscută și sub denumirea de hipoadrenocorticism, această afecțiune extrem de gravă este cauzată de o producție insuficientă de hormoni suprarenali de către glanda suprarenală. Majoritatea câinilor cu boala Addison vomită, au apetit slab și letargie. Deoarece aceste semne sunt vagi și pot fi confundate cu alte afecțiuni, este ușor să ratăm această boală ca diagnostic până când ajunge la stadii mai avansate. Semne mai severe apar atunci când un câine este stresat sau când nivelul de potasiu devine suficient de ridicat pentru a interfera cu funcția inimii, provocând șoc sever și moarte. Dacă se suspectează Addison, medicul veterinar poate efectua o serie de teste pentru a confirma diagnosticul.
 • Cataracta: Ca și la oameni, cataractele canine sunt caracterizate prin pete tulburi pe lentila ochilor care pot crește în timp. Se pot dezvolta la orice vârstă și adesea nu afectează vederea, deși unele cazuri provoacă pierderi severe de vedere. De obicei, cataractele pot fi îndepărtate chirurgical cu rezultate bune.
 • Ochi de cireș: Ochiul de cireș apare atunci când glanda cunoscută sub numele de a treia pleoapă se umflă. Pare o masă roșie – o cireașă – în colțul interior al ochiului câinelui. Tratamentul pentru ochiul de cireș este, de obicei, o intervenție chirurgicală, fie atașarea glandei cu cusături, fie îndepărtarea țesutului, ceea ce duce la împingerea glandei înapoi odată ce s-a vindecat.
 • Stenoza aortică subvalvulară: Această problemă cardiacă este cauzată de o legătură strânsă între ventriculul stâng (fluxul exterior) și aortă. Poate provoca leșin și chiar moarte subită. Medicul veterinar îl poate detecta și prescrie tratamentul adecvat.
 • Epilepsie: Epilepsia este adesea moștenită și poate provoca convulsii ușoare sau severe. Crizele pot fi expuse printr-un comportament neobișnuit, cum ar fi alergarea frenică ca și cum ar fi urmărit, eșalonat sau ascuns. Crizele sunt înspăimântătoare de urmărit, dar prognosticul pe termen lung pentru câinii cu epilepsie idiopatică este în general foarte bun. Este important să ne amintim că convulsiile pot fi cauzate de multe alte lucruri decât epilepsia idiopatică, cum ar fi tulburările metabolice, bolile infecțioase care afectează creierul, tumorile, expunerea la otrăvuri, leziunile grave ale capului și multe altele.
 • Displazia de șold este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se încadrează bine în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere și lamență pe unul sau ambele picioare din spate, dar este posibil să nu se observe niciun semn de disconfort la un câine cu displazie de șold. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Displazia soldului este ereditară, dar poate fi agravată de factorii de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei diete înalte în calorii sau răniri.
 • Displazia cotului: aceasta este o afecțiune ereditară comună câinilor de rasă mare. Se crede că este cauzată de diferite rate de creștere ale celor trei oase care alcătuiesc cotul câinelui, provocând laxitate articulară. Acest lucru poate cauza dureri mari. Medicul veterinar poate recomanda o intervenție chirurgicală pentru a corecta problema sau medicația pentru a controla durerea.
 • Hipotiroidism: aceasta este o afecțiune a glandei tiroide care se crede că poate provoca afecțiuni precum epilepsia, căderea părului, obezitatea, letargia, petele întunecate pe piele și alte afecțiuni ale pielii. Este tratat cu medicamente și dietă.
 • Cistinurie: cistinuria este o tulburare moștenită cauzată de incapacitatea de a reabsorbi cistina, care este un aminoacid, la rinichi. Acest lucru are ca rezultat pietre la rinichi sau la vezică care provoacă blocarea și inflamația tractului urinar. Dacă este lăsată netratată, poate duce la moarte. Tratamentul include medicamente care împiedică formarea de pietre. Testele genetice sunt disponibile.
 • Cancer: Simptomele care pot indica cancerul canin includ umflarea anormala a unei parti a corpului, rani care nu se vindeca, sângerare de la orice deschidere a corpului, precum și dificultăți în respirație sau de eliminare.Tratamentele pentru cancer includ chimioterapie, chirurgie și medicamente.
 • Ruptura ligament incrucisat anterior: aceasta este o leziune obișnuită la genunchi și tinde să apară la câinii tineri, mari, în timpul jocului sau la câinii în vârstă supraponderali. Tratamentul variază în funcție de severitate, dar include odihnă, activitate limitată, medicamente și intervenții chirurgicale.

Magazin online cu produse pentru Terra Nova

Terra Nova: îngrijire

Desi este relativ moale, acest câine are nevoie de activitate regulată. Nu este un alergător pe distanțe lungi, dar este un înotător grozav.

Va trebui să ai grijă specială dacă crești un cățeluș din aceasta rasă. Ca și alte rase gigantice, Terra Nova crește foarte rapid între vârsta de patru și șapte luni, făcându-l susceptibil la tulburări osoase.

Nu lăsa cățelul să alerge și să se joace pe suprafețe foarte dure, cum ar fi trotuarul, până când are cel puțin doi ani și articulațiile sale sunt complet formate. Jocul normal pe iarbă este bun. Înotul este o formă ideală de exerciții pentru un cățeluș din rasa Terra Nova, deoarece își lucrează mușchii fără pericolul de a-și răni articulațiile.

Antrenează-l cu bunătate și consecvență, folosind întăriri pozitive care includ recompense alimentare și laude. Animalul care este tratat aspru va deveni pur și simplu mai încăpățânat și mai puțin dispus să facă ceea ce dorești.

Terra Nova: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 4 până la 5 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Puii de Terra Nova au nevoie de o creștere lentă și constantă. Hrănește-i cu o dietă de bună calitate, cu 22 până la 24% proteine și 12-15% grăsimi.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Terra Nova: culoarea blănii și perierea

Terra Nova are un strat dublu, rezistent la apă. Stratul exterior este grosier și lung, iar cel interior este moale și dens. Năpârlitul este moderat, iar cea mai mare parte a acestuia are loc mai ales primăvara și toamna.

Blana vine în mai multe culori, inclusiv negru solid, maro, gri sau Landseer, o haină albă cu marcaje negre. Blana lui groasă și frumoasă necesită periaj de două-trei ori pe săptămână. Are nevoie de baie dupa cum este nevoie, o dată la două luni.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Terra Nova: relația cu copii și alte animale

Acest gigant drăgălaș este extrem de tolerant cu copii, ceea ce este important pentru că el este un magnet pentru copil, datorită dimensiunii și bogăția lui de blană moale. Dar, de asemenea, poate sa accidenteze un copil mic și poate părea intimidant pentru aceia care nu îl cunosc.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Terra Nova este de asemenea, comod și prietenos cu alte animale de companie, inclusiv pisici și mamifere mici, atât timp cât este socializat și instruit în mod corespunzător.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Terra Nova de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)