Câini de apartament Câini de talie mică

Pinscher pitic de vânzare

Ultimul preț pentru pui rasa Pinscher Pitic


1350 lei

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Rezervă acum un pui rasa Pinscher Pitic


Transmite comanda

* plata va fi acceptată numai după ce reprezentantul nostru vă va contacta pentru confirmarea comenzii.

Yorkshire Terrier de vanzare

 

Întrebări frecvente


Părerea ta contează!


Beneficiile unui Pinscher pitic în viața copilului

Copii care cresc alături de un Pinscher pitic se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Pinscher pitic în viața familiei

Prezența unui Pinscher pitic este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Pinscher pitic: rasa

Pinscherul pitic sau Min Pin este un câine mic, elegant, cu gâtul arcuit și corpul bine musculos. Cu o greutate de 4 până la 5 kg, această rasă de jucărie are multă atitudine.

În timp ce pinscherul pitic pare o versiune mai mică a unui Doberman, el este o rasă complet separată. Această rasă, denumită în Germania “Zwergpinscher”, a fost prima folosită pentru a vâna șobolani. Deși este o rasă de jucărie cu aspect destul de delicat, Min Pin este un câine robust cu o personalitate dinamică. Dacă ți se oferă șansa, acest rege al jucăriilor te va guverna pe tine și gospodăria ta. Dacă te gândești să deții un astfel de câine, trebuie să fii dispus și capabil să fii un lider puternic, dar amabil. Instruirea și socializarea sunt esențiale.

Pinscherul pitic este, de asemenea, un câine cu aspect elegant. Gâtul arcuit și corpul său muscular îi oferă un aer încrezător. Blana lui elegantă, ușor de îngrijit, de culoare roșie, neagră și ruginie, sau ciocolatie. Urechile sunt adesea decupate, dar pot fi lăsate naturale iar coada este de obicei andocată.

Acest câine este un pachet de energie, plin de vigoare. Este extrem de curios și tinde să investigheze și, eventual, să mănânce tot. Este un artist priceput și nu ar trebui să fie niciodată afară fără lesă.

Din aceste motive, Min Pin nu este câinele pentru toată lumea. Energia și inteligența sa îl pot prinde pe proprietar său cu garda joasă. Fără o pregătire și o supraveghere adecvată, el poate deveni rapid un tiran în gospodărie.

Nu este surprinzător că pinscherul pitic este un bun paznic. Este suspect față de străini și este de obicei neînfricat atunci când se confruntă cu o amenințare, fie ea reală sau imaginată.

Oricât de dur și activ este un Min Pin, nu este suficient de mare sau rezistent pentru a rezista la manipularea accidentală asociată cu copiii foarte mici. Este un animal de companie excelent pentru copiii mai mari (cu vârsta de peste 10 ani) care știu să trateze un câine mic cu respect și grijă.

Dimensiunea mică îl face un animal de companie bun pentru locuitorii de apartamente. Dacă este socializat cu alți câini de la o vârstă fragedă, se înțelege bine cu alți canini din gospodărie și cu alte tipuri de animale de companie.

Iubește atenția și poate acționa pentru a provoca un răspuns. Antrenamentul trebuie să fie persistent, pozitiv și blând.

Dacă ai un bun simț al umorului și apreciezi un câine cu aspect elegant și cu atitudine și ești dispus să fie câinele „alfa” din gospodăria ta, pinscherul pitic poate fi câinele tău.

Pinscher pitic: scurt istoric

Pinscherul pitic este considerat a fi o rasă veche, având o istorie de câteva sute de ani. A fost dezvoltat în Germania pentru a prinde șobolani. Acolo a fost numit pentru prima dată Rehpinscher datorită presupusei sale asemănări cu un reh (reh în germană înseamnă căprioară), care obișnuia să trăiască în pădurile Germaniei. Mulți oameni cred că pinscherul pitic este descendent din mini Doberman, dar, deși pare similar, este o rasă distinctă și mult mai veche.

Dezvoltarea pinscherului pitic a decolat în 1895, când crescătorii germani au format Pinscher Klub, mai târziu redenumit Pinscher-Schnauzer Klub. Atunci a fost scris primul standard de rasă. Această rasă a fost prezentată pentru prima dată la Salonul de câini de la Stuttgart din Germania în 1900, moment în care era practic necunoscută în afara patriei lor.

Din 1905 până în Primul Război Mondial, pinscherul pitic a crescut rapid în popularitate în Germania. După Primul Război Mondial, crescătorii din Germania și, de asemenea, din țările scandinave au lucrat pentru îmbunătățirea liniei. În jurul anului 1919, primii câini din această rasă au fost importați în Statele Unite. La început, doar câțiva au fost prezentați în show-urile de câini ai American Kennel Club. Dar până în 1929, a fost format Miniature Pinscher Club of America, Inc.

Tot în 1929, AKC a recunoscut rasa. În acel moment, Min Pin a fost afișat în grupul Terrier. În 1930, au fost reclasificați ca Toy și numiți Pinscher. Au fost redenumiți ca Pinscher Pitic în 1972.

Pinscher pitic: dimensiune

Masculii și femelele au o înălțime de 25 până la 32 cm și cântăresc între 4 și 5 kg.

Pinscher pitic: personalitate

Există un motiv bun pentru care pinscherul pitic este numit “Regele jucăriilor”. Are o personalitate încrezătoare, care îi încântă și îi exasperează pe proprietarii săi. E neînfricat, intens curios și este mereu gata de acțiune. Are energie non-stop și este inteligent și viguros. Este un paznic excelent.

Pinscherul pitic poate fi la fel de bine un detectiv. Vrea să investigheze totul și, dacă nu este urmărit îndeaproape, va intra în probleme. Trăirea cu un astfel de câine este similară cu a trăi cu un copil care are nevoie de o supraveghere constantă.

Nu uita de stilul lui de a scăpa. O să găsească locuri slabe din gard sau să iasă pe ușa din față în timp ce semnezi pentru un pachet. Trebuie să fii în gardă pentru a păstra această rasă în siguranță.

Pinscherul pitic nu lenevește, este prea ocupat pentru asta, dar este afectuos și iubitor cu familia sa. Îi place sa se distreze si va fii deseori clovnul clasei pentru a obține atenția pe care o dorește.

Temperamentul este afectat de o serie de factori, inclusiv ereditatea, instruirea și socializarea. Puii cu temperamente drăguțe sunt curioși și jucăuși, dispuși să se apropie de oameni și să fie ținuți de ei. La fel ca orice câine, pinscherul pitic are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr.

Invitarea în mod regulat a vizitatorilor și ducerea lui în parcuri aglomerate, magazine care permit câinilor și în plimbări pe îndelete să se întâlnească cu alte persoane, îl vor ajuta, de asemenea, să-și lustruiască abilitățile sociale.

Pinscher pitic: sănătate

Pinscherii pitici sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Atrofie retiniană progresivă (PRA): Aceasta este o familie de boli de ochi care implică deteriorarea treptată a retinei. La începutul bolii, câinii afectați devin orbi nocturni; ei își pierd din vedere în timpul zilei pe măsură ce boala progresează. Mulți câini afectați se adaptează bine viziunii lor limitate sau pierdute, atât timp cât împrejurimile lor rămân identice.
 • Boala Legg-Calve-Perthes: Această maladie implică articulația șoldului, iar multe rase de jucărie sunt predispuse. În cazul în care pinscherul tău pitic are Legg-Perthes, aportul de sânge către capul femurului (osul mare al piciorului posterior) este scăzut, iar capul femurului care se conectează la pelvis începe să se dezintegreze. Primele simptome includ atrofie a mușchiului picioarelor și a membrelor și apar de obicei atunci când puii au vârsta de patru până la șase luni. Chirurgia poate corecta starea.
 • Epilepsie: Aceasta este o afecțiune neurologică care este adesea, dar nu întotdeauna, moștenită. Poate provoca convulsii ușoare sau severe, care pot arăta ca un comportament neobișnuit (cum ar fi alergarea frenetică, ca și cum ar fi urmărit) sau chiar căzând în jos, membrele rigide și pierderea cunoștinței. Crizele sunt înspăimântătoare de urmărit, dar prognosticul pe termen lung pentru câinii cu epilepsie idiopatică este în general foarte bun. Este important să îți duci câinele la veterinar pentru diagnosticarea corectă (mai ales că convulsiile pot avea alte cauze) și tratament.
 • Hipotiroidismul: Hipotiroidismul este cauzat de o deficiență a hormonului tiroidian și poate produce semne care includ infertilitatea, obezitatea, oboseala mentală și lipsa de energie. Blana câinelui poate deveni grosieră și fragilă și începe să cadă, în timp ce pielea devine dură și întunecată. Hipotiroidismul poate fi gestionat foarte bine pastile zilnice.
 • Luxația patelară: Aceasta este o problemă comună la câinii de talie mică, care se datorează faptului că patela, care are trei părți – femurul (coapsa), genunchiul și tibia nu sunt aliniate corespunzător. Acest lucru provoacă tulburare în picior sau mers anormal. Este o afecțiune prezentă la naștere, deși luxația reală nu apare întotdeauna decât mult mai târziu. Frecarea cauzată de luxație patelară poate duce la artrită, o boală degenerativă articulară. Există patru grade de luxație patelară, variind de la gradul I, o luxație ocazională care provoacă tulburare temporară în articulație, până la gradul IV, în care întoarcerea tibiei este severă, iar patela nu poate fi realiniată manual. Gradele severe de luxație patelară pot necesita operații chirurgicale.

Pinscher pitic: îngrijire

Este absolut esențial să stabilești perimetrul sigur al casei, pentru a proteja curiosul pinscher pitic.

Asigură-te că toate obiectele mici (chei, monede, jucării pentru copii și altele) nu rămân la îndemâna sa. Medicamentele pot fi o problemă serioasă, deoarece acesta va găsi și va ingera orice pilule.

Daca ai curte, caută și repară orice gaură sau deschidere, pentru că dacă mâna ta se poate încadra prin ea, cumva și pinscherul tău pitic poate. Asigură-te că toate ușile și ferestrele sunt de asemenea rezistente și sigure.

Pinscherul pitic are nevoie de o socializare și formare timpurie. Ca orice câine, el poate deveni timid sau arţăgos, dacă nu este socializat corect când este tânăr.

Deoarece crede cu adevărat că este un rege, trebuie să fii un lider puternic. Nu este o rasă bună pentru oamenii care nu au mai avut câini. Deși cu siguranță nu vrei să îl stăpânești cu un pumn de fier, trebuie să stabilești un leadership ferm.

Acesta nu are multă blană, ceea ce înseamnă că este sensibil la frig. Cumpără-i un pulover pe care îl poate purta în lunile reci de iarnă.

Pinscher pitic: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 1/2 până la 1 ceașcă de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Pinscher pitic: culoarea blănii și perierea

Pinscherul pitic este extrem de frumos în blana scurtă și elegantă. Culorile includ roșu, negru și ruginiu, și ciocolatiu și ruginiu. Acesta are nevoie de periaj la fiecare câteva zile pentru a-și păstra blana elegantă. Nu se recomandă scăldarea frecventă, deoarece usucă pielea, deși este în regulă să îl scalzi când se rostogolește în ceva mirositor sau este foarte murdar.

În loc să facă baie, mulți proprietari udă pur și simplu o pânză cu apă caldă și șterg blana acestui câine. Începe cu fața, acordând o atenție deosebită zonei de sub ochi și lucrează înapoi spre coadă. Dacă faci acest lucru la fiecare câteva zile, pinscherul va rămâne curat și sănătos.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Pinscher pitic: relația cu copii și alte animale

Dacă un pinscher pitic este crescut cu copiii care îl tratează cu atenție și amabilitate, el îi va adora și va fi un însoțitor de încredere. Cu toate acestea, dacă copiilor li se permite să-l apuce sau să-l trateze urât, el poate dezvolta o atitudine proastă față de aceștia, sau cel puțin dorește să-i evite pe cât posibil. Acesta este cel mai potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 10 ani.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Socializați și dresați corespunzător, această rasă se înțelege bine cu alți câini. În ceea ce privește alte animale de companie, instinctul lui este să alunge, așa că nu este prea potrivit pentru casele cu mamifere mici.

Misiunea BucuriaCasei

Totul a început în 2010 când ne-am dorit să cumpărăm un pui de Pinscher pitic și ne-am dat seama cât de complicat este pentru o persoană simplă să reușească să intre în posesia unui exemplar din rasa Pinscher pitic. Atunci am realizat că sunt foarte mulți oameni care trec prin acest proces foarte delicat și ne-am decis să înființăm o agenție care să ofere consultanță și să vină în sprijinul persoanelor care își doresc să cumpere un câine.

Misiunea noastră este cu adevărat îndeplinită atunci când vă aducem noul membru al familiei și suntem martori la valul de bucurie și entuziasm cu care îl înconjurați.

Cum puteți să cumpărați un pui de Pinscher pitic?

Odată hotărâți că rasa Pinscher pitic este cea pe care v-o doriți, nu rămâne decât să luați o decizie în privința sexului, culorii și să ne transmiteți comanda. Cățeii din rasa Pinscher pitic sunt disponibili în varietatea negru cu maro.

Transmiterea comenzii se poate realiza apăsând butonul transmite comanda fermă.

Plata se va realiza în două tranșe: avans 200 lei la realizarea comenzii și diferența în momentul primirii câinelui. Modalitățile de plată acceptate sunt: online cu cardul (recomandat), cash sau transfer bancar. Totodată puteți opta pentru serviciul de plată în până la 12 rate fără dobândă.

Livrarea câinelui se va realiza respectând pe cât posibil termenul estimat de livrare în momentul plasării comenzii. Putem facilita transportul câinelui în marile orașe ale țării, precum: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, BrăilaBucurești, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timișoara. 

Avantajele cumpărării unui Pinscher pitic:

 • carnet de sănătate cu vaccinuri și deparazitări interne realizate conform vârstei câinelui;
 • pașaport internațional;
 • factură fiscală;
 • garanție medicală;
 • posibilitate de retur;
 • transport în marile orașe.
 • Energie
 • Afecțiune
 • Activitate
 • Dresaj
 • Prietenie alți câini
 • Prietenie străini
 • Pază
 • Protecție
 • Îngrijire
2.4

Sumar

Origine: Germania
Greutate: 4 – 6 kg
Înălțime: 25 – 31 cm

Sending
User Review
4 (3 votes)
Open chat
1
Bine ați venit la BucuriaCasei :) Cum vă putem ajuta?
Powered by