Golden Retriever de vânzare

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Andreea Gheorghe

Un website si un personal foarte profi! Suntem foarte bucurosi de alegerea facuta❤️

yorkshire-terrier-toy
28/09/2019

Loredana Nicoleta

Mulțumim mult pentru un cățeluș sănătos și fericit! ❤️❤️❤️

06/05/2019

Fulop Csaba

Sunt mulțumit de cățelul primit.

27/11/2019

Roxana Rîbu

Misiune incheiata cu succes: catelusul asteptat a ajuns cu bine la noi -si la el– acasa! Impresionanta grija celor de la Bucuria Casei care, se simte si se vede, nu „livreaza marfa” ci aduc bucurie, o comunicare excelenta care inspira multa incredere, din primul moment.… Read more „Roxana Rîbu”

bichon maltez
16/10/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Irina Baraboi

O colaborare frumoasa fi usoara. recomand.

20/06/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Gabi Radu

De aici a venit și bucuria casei mele: Ruby! Ea ne-a împlinit viața cu privirea ei inocenta și cu iubirea oferită! Acum este membru al familiei noastre, cu dorințe și personalitate proprie și o iubim nespus de mult!

27/11/2019

Liliana Rotaru

Mulțumim mult,de apreciat corectitudinea si seriozitatea dumneavoastra,recomand cu incredere!

02/10/2019

Dumitru Panturu

Va multumesc pentru serviciile oferite si doresc sa va felicit inca o data pentru profesionalismul de care dati dovada. Placerea de a va cunoaste si de a colabora cu dvs. a fost de partea mea si cu siguranta va voi recomanda tuturor prietenilor si cunoscutilor.… Read more „Dumitru Panturu”

06/04/2019

Márkos Ildikó

Profesionalism 100%! Recomand cu tot sufletul! Am comandat un catel de ciobanesc de berna, dar am primit un ingeras! Multumesc!

07/10/2019

Ioana-Cristina Stoica

Multumim pentru baietelul nostru Westie ,intr-adevar bucuria casei noastre❤❤❤

29/10/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Cezar Birlogeanu

Recomand. Au fost prompti si corecti. Au respectat tot ce am stabilit initial.

12/12/2019

Gabriela Poncea

In casa noastra a sosit intradevar o bucurie. Va multumim pentru amabilitate si seriozitate. 🤗🤗🥰

31/07/2019

Cristina Rosca

Recomand Bucuria Casei 

05/06/2019

Cristian Moise

Seriozitate maxima iar cățelușul a venit foarte bine îngrijit și sa adaptat in mai puțin de o zi,domul a fost foarte bun și ne-a ajutat în vederea îngrijiri lui !!!Recomand 💯 să cumpărați de aici !!!

25/06/2019

Mirela Sugaru

Promptitude, seriozitate si iubire pentru sufletelele caselor noastre!

09/07/2019

Termen estimativ de livrare:
2 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Golden Retriever, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Golden Retriever


2350 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Golden Retriever în viața copilului

Copii care cresc alături de un Golden Retriever se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Golden Retriever în viața familiei

Prezența unui Golden Retriever este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Golden Retriever de vânzare

Golden Retriever: rasa

Nu este de mirare că Golden Retriever este unul dintre primii zece câini cei mai populari din SUA și Europa. Totul este bine cu acest câine: este extrem de inteligent, sociabil, frumos și loial. De asemenea, este plin de viață.

Golden Retriever-ul este lent în maturizare și păstrează personalitatea stupidă și jucăușă a unui cățeluș, ceea ce poate fi atât încântător, cât și enervant.

Creat inițial pentru munca solicitantă fizică de a recupera rațele și alte păsări pentru vânători, acest câine are nevoie de exerciții zilnice: o plimbare, timp liber în curte, o alergare pe plajă sau lac. Și ca și alte rase inteligente care au fost crescute să lucreze, trebuie să aibă o treabă de făcut. Un Golden Retriever obosit este un Golden Retriever care se comportă bine.

Pe lângă faptul că îi dai exerciții fizice și mentale, ar trebui să fii pregătit să-l incluzi și în activitățile familiei tale. Golden Retriever este un câine de familie și trebuie să fie alături de aceștia.

Există un alt dezavantaj potențial pentru rasă: Cu siguranță nu este un paznic. S-ar putea să latre atunci când străinii se apropie, dar nu conta pe el.

Golden Retriever: scurt istoric

Timp de mai mulți ani, a existat o legenda conform căreia Golden Retrievers erau descendenți de la câinii ciobănești ruși cumpărați de la un circ. De fapt, rasa a fost dezvoltată în Scoția, la moșia lui Sir Dudley Majoribanks, mai târziu cunoscut sub numele de Lord Tweedmouth.

Tweedmouth, ca mulți nobili din zilele sale, a crescut animale de tot felul, încercând să perfecționeze diferite rase. Înregistrările de reproducere ale lui Tweedmouth din 1835 până în 1890 arată ceea ce urmărea cu Golden: un talentat recuperator. De asemenea, și-a dorit ca câinele să fie loial și să fie temperat în casă.

Nu este surprinzător faptul ca rasa lui Tweedmouth a atras pentru prima dată atenția pentru abilitățile lor în domeniul de vânătoare. Unul dintre cei mai cunoscuți a fost Don of Gerwyn, un descendent din câinii lui Tweedmouth, care a câștigat un concurs în 1904.

Clubul Canin din Anglia a recunoscut oficial Golden Retriever ca o rasă distinctă în 1911. La acea vreme, au fost clasificate drept „Retriever – Yellow sau Golden”. În 1920, numele rasei a fost schimbat oficial în Golden Retriever.

American Kennel Club a recunoscut rasa în 1932. Astăzi, Golden Retriever este a doua cea mai populară rasă din S.U.A.

Canise și crescători de Golden Retriever

Golden Retriever: dimensiune

Masculii au 58 până la 61 de centimetri înălțime și cântăresc între 29 și 34 de kilograme. Femelele au în general între 55 și 57 cm și între 25 și 29 kilograme. Golden Retrievers atinge de obicei înălțimea maximă la vârsta de un an și greutatea lor la doi ani.

Golden Retriever: personalitate

O natură dulce, calmă este semnul distinctiv al rasei. Golden Retriever a fost crescut pentru a lucra cu oamenii și este dornic să-i facă plăcere proprietarului său. Ca orice câine, Golden are nevoie de socializare timpurie, expunere la mai multe persoane diferite, puncte de vedere, sunete și experiențe atunci când este mic. Socializarea te ajută să te asiguri că animăluțul tău va fi un câine prietenos şi plăcut.

Golden Retriever: sănătate

Golden Retrieverii sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat după o anumită afecțiune.

 • Displazia la nivelul șoldului: Aceasta apare destul de frecvent la Golden Retriever. Mulți factori, inclusiv genetica, mediul înconjurător și dieta, se presupun că contribuie la această deformare a articulației șoldului. Unii câini afectați de această problemă, pot fi capabili să ducă o viață normală, sănătoasă, dar unii ar putea necesita o intervenție chirurgicală pentru a se deplasa cu ușurință.
 • Displazia cotului: similară cu displazia de șold, este de asemenea o boală degenerativă. Se crede că este cauzată de creșterea și dezvoltarea anormală, ceea ce duce la o articulație malformată și slabă. Boala variază în severitate: câinele ar putea dezvolta artrită sau ar putea deveni șchiop. Tratamentul include chirurgia, controlul greutății, managementul medical și medicamentele antiinflamatorii.
 • Cataracta: Ca și la oameni, cataractele canine sunt caracterizate prin pete tulburi de pe lentila ochilor care pot crește în timp. Se pot dezvolta la orice vârstă și adesea nu afectează vederea, deși unele cazuri provoacă pierderi severe de vedere. De obicei, cataractele pot fi îndepărtate chirurgical cu rezultate bune.
 • Atrofie retiniană progresivă (PRA). Aceasta este o tulburare degenerativă a ochilor care, în cele din urmă, provoacă orbire din cauza pierderii fotoreceptorilor din spatele ochiului. PRA este detectabilă cu ani înainte ca câinele să prezinte semne de orbire. Din fericire, câinii își pot folosi celelalte simțuri pentru a compensa orbirea, iar un câine orb poate trăi o viață deplină și fericită.
 • Stenoza aortică subvalvulară: Această problemă cardiacă este cauzată de o legătură strânsă între ventriculul stâng (fluxul exterior) și aortă. Poate provoca leșin și chiar moarte subită. Medicul veterinar îl poate detecta și prescrie tratamentul adecvat.
 • Osteocondroita disecantă : Această afecțiune ortopedică, cauzată de creșterea necorespunzătoare a cartilajului în articulații, apare de obicei la nivelul coatelor, dar a fost observată și la nivelul umerilor. Aceasta provoacă o rigidizare dureroasă a articulației, până la punctul în care câinele nu este în măsură să-și îndoaie cotul. Poate fi detectat la câini încă de la patru până la nouă luni. Supraalimentarea sau utilizarea alimentelor bogate în proteine poate contribui la dezvoltarea acestei afecțiuni.
 • Alergii: Alergiile sunt o problemă comună la câini. Există trei tipuri principale de alergii: alergii bazate pe alimente, care sunt tratate printr-un proces de eliminare a anumitor alimente din dieta câinelui; alergii de contact, cauzate de o reactie la o substanta de actualitate, cum ar fi patul, pulberile de purici, șampoanele pentru câini și alte substanțe chimice și tratate prin eliminarea cauzei alergiei; și alergii inhalante, cauzate de alergeni transportați în aer, cum ar fi polenul, praful și mucegaiul. Medicamentele pentru alergii inhalante depind de gravitatea alergiei. Este important de menționat că infecțiile urechii însoțesc adesea alergii inhalante.
 • Boala Von Willebrand: Aceasta este o afecțiune a sângelui care poate fi întâlnită atât la oameni, cât și la câini. Afectează procesul de coagulare datorită reducerii factorului von Willebrand în sânge. Un câine afectat de boala von Willebrand va avea semne precum sângerare din nas, sângerare gingiilor, sângerare prelungită de la intervenția chirurgicală și sângerare prelungită în timpul ciclurilor de căldură sau după alăptare. Uneori se găsește sângele din scaun. Această afecțiune este de obicei diagnosticată la câine cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani și nu poate fi vindecată. Cu toate acestea, pot fi administrate tratamente care includ cauterizarea sau suturarea leziunilor, transfuziile factorului von Willebrand înainte de operație și evitarea anumitor medicamente.
 • Epilepsie: Epilepsia este o tulburare a creierului care provoacă convulsii periodice. Veterinarul va trebui să știe cât de severe sunt convulsiile și cât de des apar pentru a determina ce medicamente să prescrie.
 • Hipotiroidism: aceasta este o afecțiune a glandei tiroide care se crede că poate provoca afecțiuni precum epilepsia, căderea părului, obezitatea, letargia, petele întunecate pe piele și alte afecțiuni ale pielii. Este tratată cu medicamente și dietă.
 • Hemangiosarcom: Aceasta este o formă de cancer foarte periculoasă care are la origine mucoasa vaselor de sânge și splina. Cel mai frecvent apare la câinii de vârstă mijlocie și la cei vârstnici.
 • Osteosarcom: Osteosarcomul este un cancer osos malign, frecvent la rasele mari și uriașe.

Magazin online cu produse pentru Golden Retriever

Golden Retriever: îngrijire

Golden Retriever este construit pentru acțiune. Dacă îți place să faci drumeție sau joggging, Golden-ul tău va fi fericit să ți se alăture. Va trebui să ai grijă specială dacă crești un Golden Retriever. Acești câini cresc foarte rapid între vârsta de patru și șapte luni, făcându-i susceptibili la tulburări osoase. Nu lăsa cățelușul tău să alerge și să se joace pe suprafețe foarte dure, cum ar fi trotuarul până la cel puțin doi ani și până când articulațiile sale sunt complet formate. Jocul normal pe iarbă este bun.

Golden Retriever: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 2 până la 3 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțită în două mese. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hranã comparativ cu unul mai puţin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumperi face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Golden Retriever: culoarea blănii și întreținerea

Golden Retrievers are un strat exterior dens, hidrofug, cu un alt substrat gros. Vine în toate nuanțele de aur. Unii crescători au început să vândă „ Golden Retriever alb”, dar American Kennel Club nu recunoaște albul ca fiind o culoare pentru această rasă.

Golden Retrievers lasă păr moderat iarna și vara, și puternic primăvara și toamna. Dacă trăiești cu un Golden, va trebui să te adaptezi la o anumită cantitate de păr de câine în casa ta și pe hainele tale. Blana groasă înseamnă multă îngrijire. Periajul zilnic este recomandat pentru a preveni încurcarea. De asemenea, acesta va avea nevoie de o baie cel puțin o dată pe lună, de multe ori chiar mai des.

Periază dinții Golden Retriever-ului de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Golden Retriever: relația cu copii și alte animale

Amabilul Golden Retriever nu este deranjat de zgomotul și agitația copiilor, de fapt, el prospera în aceste condiții. Este totuși un câine mare, puternic, și poate răni ușor un copil mic din greșeală.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Atitudinea față de alte animale de companie este cu atât mai bună. El se bucură de tovărășia celorlalți câini și, cu introducerea și antrenamentul adecvat, poate fi de încredere cu pisicile, iepurii și alte animale.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Golden Retriever de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)