Basset Hound de vânzare

Marcel Chirila

Va multumesc pentru noul membru al familiei! Recomand serviciile dumneavoastra cu toata increderea!

16/10/2019

Gavril Rusu

Isi onoreaza promisiunile si intradevar aduc bucurie in casa! 

04/07/2019

Larisa Andreea

Va multumesc pentru bucuria din viata noastra, recomand cu incredere Bucuria Casei ! 🐕

15/07/2019

Драгош Мункач

Cu ajutorul BucuriaCasei.ro, avem un nou membru in familie, un malamut de 6 luni sanatos si frumos. Vreau sa le multumesc pentru seriozitate si promptitudine si cu siguranta vom apela la ei din nou pe viitor 

18/08/2019

Stoica Theodora Carla

Recomand cu toata increderea, seriosi , disponibili mereu si mai ales la toate detaliile si intrebarile legate de micut!
Va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat si ptr minunea din casa noastră:Bulldog Francez Blue, plin de energie si gata sa primească toata dragostea cel… Read more „Stoica Theodora Carla”

27/11/2019

Alexandra Lipan

Recomand cu mare încredere!

21/05/2019

Irina Petecel Roibu

Aduceti, intr-adevar, bucurie casei. Seriozitatea in orice colaborare, cu atat mai mult cu cat am conversat doar la telefon, fara a ne intalni, este calitatea pe care o apreciez cel mai mult. Cookie este bine, vesel, se joaca cu copiii, papa si, de cele mai… Read more „Irina Petecel Roibu”

caniche toy maro
28/06/2019

Gurguta Andreea

Multumim pentru noua membra a familiei ne-am îndoit la inceput dar pana la urma s-au dovedit a fi foarte seriosi mulțumim recomandam cu drag.

18/09/2019

Miha Ela

Mii de multumiri pentru tot ajutorul acordat!!!! Profesionalism si dedicare!!! Pentru cei ce isi doresc un animalut de companie nu ezitati sa apelati la echipa Bucuria Casei!!!

24/07/2019

Dny Danutz

recomand cu încredere foarte mulțumit

02/03/2019

Cristina Rosca

Recomand Bucuria Casei 

05/06/2019

Liliana Rotaru

Mulțumim mult,de apreciat corectitudinea si seriozitatea dumneavoastra,recomand cu incredere!

02/10/2019

Madalina Nicoleta Prodan

Multumim din suflet pentru Snoopy, o minunatie de catel, va revomandam cu drag si bucurie 

20/01/2019

Cristian Moise

Seriozitate maxima iar cățelușul a venit foarte bine îngrijit și sa adaptat in mai puțin de o zi,domul a fost foarte bun și ne-a ajutat în vederea îngrijiri lui !!!Recomand 💯 să cumpărați de aici !!!

25/06/2019

Atodiresei Carmen Elena

Sunt deosebit de serioși, tocmai am primit un Beagle tricolor, adus din UK. Mulțumesc din suflet pt bijuteria trimisă. Bucuria Casei, sunteți deosebiți!! 😘😘😘💕💕

01/09/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Márkos Ildikó

Profesionalism 100%! Recomand cu tot sufletul! Am comandat un catel de ciobanesc de berna, dar am primit un ingeras! Multumesc!

07/10/2019

Loredana Nicoleta

Mulțumim mult pentru un cățeluș sănătos și fericit! ❤️❤️❤️

06/05/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Radu Trufaşu

Recomand cu multa incredere”Bucuria casei”,toate informațiile corecte despre puiuțul dorit le veți primi de la un profesionist în domeniu -domnul Marius

22/02/2019

Termen estimativ de livrare:
> 4 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Basset Hound, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Basset Hound


1850 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Basset Hound în viața copilului

Copii care cresc alături de un Basset Hound se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Basset Hound în viața familiei

Prezența unui Basset Hound este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Basset Hound de vânzare

Basset Hound: rasa

El poate fi cel mai bine cunoscut sub numele de Hush Puppy. Este un câine linistit, mic de statură, dar în același timp are un aspect nobil. Basset Hound este un tovarăș popular pentru familie, precum și un câine de vânătoare.

Numele Basset provine de la cuvântul francez “bas”, adică coborât, jos, aproape de pământ . Și Basset Hounds sunt cu siguranță aproape de pământ. Deoarece oasele sunt grele și puternice, cainii cântăresc, de obicei, între 23 și 29 de kg, deși în mod obișnuit nu sunt mai mari de 14 cm înălțime. În realitate, sunt câini mari cu picioare scurte. Aspectul lor este rezultatul unei forme de piticism numită acondroplazie.

Această rasă este reprezentată de câini de vânătoare cu miros, ceea ce înseamnă că au fost crescuți pentru a vâna urmând mirosul pradei lor. Simtul lor olfactiv se situeaza pe locul 2 după rasa Bloodhound.

Basset Hound are o blană netedă, scurtă, texturată, care este relativ ușor de ingrijit. Cea mai frecventă culoare a blănii este modelul clasic de negru, bronz și alb, dar blana poate avea și culoare roșiatică cu alb deschis (pete roșii pe un strat alb), culoare roșu închis și alb (roșu solid pe întreg corpul, mai puțin pe picioare și coada care sunt albe), sau de culoarea lămâii cu alb. Uneori pot avea culoarea gri, dar această culoare este considerată nedorită deoarece se crede că este asociată cu probleme genetice.

Rasa Basset Hound are un craniu rotunjit cu un bot adânc și o mulțime de piele lăsată pe față, care este puternic încrețită pe frunte atunci când câinele este în urmărire. Această piele lăsată determină, de asemenea, ca această rasă să aibă un aspect trist, dar care face parte din farmecul plăcut al acestora.

Deoarece au fost inițial crescuți ca câini de vânătoare, multe din trăsăturile acestora servesc unui scop. Urechile lor lungi și joase ajută la adulmecare, în timp ce pielea lăsată din jurul capului, formează riduri care captează în continuare mirosul oricărui lucru pe care îl urmăresc.

Picioarele lor scurte înseamnă că se mișcă mai încet decât câinii cu picioare lungi, fiind avantajos pentru vânătorii care îi urmează. Cozile lor sunt lungi și stau în poziție verticală, cu un vârf alb la capăt, ceea ce îi face mai ușor de observat în iarbă înaltă, de catre vânători. Basset Hound are, de asemenea, labele masive și picioarele din față se întorc ușor spre exterior pentru a echilibra lățimea umerilor.

În jurul casei, Basset Hound este calm și destul de leneș. Este loial față stăpâni și are o dispoziție plăcută și prietenoasă. Este un câine căruia îi place să fie împreună cu semenii lui și, de asemenea, se întelege bine cu alte animale de companie. Urăște să fie lăsat singur pentru perioade lungi de timp și poate deveni distructiv. Lătratul lor este foarte puternic și sunetul se aude pe distanțe lungi.

Basset Hound este un câine care mănâncă des, dar pentru că nu este foarte activ în casă, acesta poate să câștige în greutate și să devină repede obez, ceea ce îi poate determina probleme la spate și la picioare. Exercițiul regulat este o necesitate. Are o mare rezistență, așa că se bucură de plimbările lungi.

Când ieși la plimbare cu această rasă de câine, trebuie să fii conștient de faptul că îi place să urmărească. Dacă el adulmecă un miros pe care vrea să-l urmeze, poate să se rătăcească dacă nu este ținut în lesă.

Răbdarea este cu siguranță o virtute atunci când vine vorba de dresare. Este dificil de dresat, fiind foarte încăpățânat și dificil de antrenat. Mulți se vor supune comenzilor atunci când vor primi mâncare, dar nu vor asculta dacă nu ai o recompensă gustoasă pentru a le oferi.

Pregătirea unui Basset Hound este o provocare, dar cu răbdare și perseverență, poți să reușești. Doar asigură-te că utilizezi metode ușoare, pozitive de antrenament, deoarece sunt sensibili emoțional.

Câinii au voci unice. Ei în general urlă, mai degrabă decât să latre. Ei au, de asemenea, un strigăt unic, murmurător pe care îl folosesc atunci când doresc atenție sau cerșesc pentru alimente. Datorită expresiilor lor impresionante de implorare, adesea reușesc să câștige cele mai gustoase mâncăruri.

Câinii bine crescuți sunt relaxați și, în general, fericiți. Ei sunt foarte blânzi cu copiii și alte animale de companie. Cele mai mari defecte sunt tendința lor de a lăsa bale și de a lătra când sunt singuri. Dacă îi poți tolera capriciile, Basset-ul poate să fie un tovarăș de familie minunat.

Canise și crescători de Basset Hound

Basset Hound: scurt istoric

Acest câine probabil este descendentul lui St. Hubert Hound, strămoșul Bloodhound-ului de astăzi și a apărut dintr-o mutație suferită de St. Hubert. Poate că acești câini pitici au fost păstrați ca curiozități și mai târziu crescuți, atunci când a fost observată capacitatea lor de a urmări iepurii.

Prima mențiune înregistrată a rasei de câini Basset Hound a fost într-o carte ilustrată despre vânătoare, “La Venerie”, scrisă de Jacques du Fouilloux în 1585. Din ilustrații, se pare că primii câini francezi Basset Hound seamănă cu Basset Artésien-Normand, un câine de rasă cunoscut astăzi în Franța.

Basset Hounds au fost mai întâi populari în aristocrația franceză, dar după Revoluția franceză au devenit câini de vânătoare pentru oamenii obișnuiți care aveau nevoie de un câine pe care să-l poată urma pe jos. Ei au ajuns în Marea Britanie până la mijlocul secolului al XIX-lea. Lordul Galway a introdus o pereche în Anglia în 1866 și au iesit cinci pui, dar aceștia au rămas relativ necunoscuți.

Apoi, în 1874, Sir Everett Millais a importat un Basset Hound numit Model din Franța. Millais a promovat rasa în Anglia și a început un program de reproducere în canisa proprie, precum și în colaborare cu programele de reproducere stabilite de Lord Onslow și George Krehl. Pentru eforturile sale de a câștiga publicitate pentru Basset Hound în Anglia, Millais este considerat “tatăl rasei” din Anglia.

Mai întâi acesta a expus un Basset Hound la un show englez de câini în 1875, dar abia la spectacolul din Wolverhampton din 1880, rasa a început să prindă la public. Câțiva ani mai târziu, rasa a devenit și mai populară atunci când Alexandra, prințesa din Țara Galilor, a păstrat Basset Hound-ul. În 1882, Clubul Canin din Anglia a acceptat rasa, iar în 1884 s-a format Clubul Englez Basset Hound.

Clubul Canin American (AKC) a început să înregistreze Basset Hound în 1885, primul fiind un câine numit Bouncer, dar abia în 1916 AKC a recunoscut oficial rasa.

Anul 1928 a reprezentat un punct de cotitură pentru Basset Hound în America. În acel an, revista Time a prezentat un câine Basset Hound pe coperta frontală și a prezentat un articol despre cea de-a 52-a ediție anuală de la Westminster Kennel Club Dog Show de la Madison Square Garden scrisă ca și cum ar fi fost prin ochii unui cațel Basset Hound. Farmecul Basset Hound a fost descoperit și, din acel moment, Basset Hound a început să crească în popularitate.

Câinii au intrat în cultura pop într-un mare fel în anii 1960, cu apariția lor în campania de publicitate pentru pantofii Hush Puppy și debutul benzii desenate Fred Basset, care încă mai rulează si astăzi. Basset Hound este în prezent clasat pe locul 28 printre cele 155 de rase înregistrate de AKC, fiind o dovadă a popularității sale.

În întreaga SUA, stăpânii de Basset Hound își sărbătoresc dragostea pentru această rasă în moduri care sunt la fel de unice ca și aspectul micilor animale. Se organizează evenimente și picnicuri la care participă mii de persoane.

Basset Hound: dimensiune

Basset Hound are nu mai mult de 14 cm înălțime și cântărește între 23 si 29 de kg. Sunt cu adevărat niște câini mari cu picioare scurte. Nu este ușor să ții în brate un adult Basset Hound, așa că ia în considerare acest lucru înainte de a achiziționa unul pentru o casă cu o mulțime de scări.

Basset Hound: personalitate

Basset Hound are o personalitate blândă. Se înțelege cu toata lumea, copii și alte animale, iar singurul lucru care îl face foarte entuziasmat este apariția unui nou miros. El este calm în casă, dar destul de vigilent, fiind un excelent gardian. La fel ca toți câinii, el poate fi încăpățânat atunci când vine vorba de antrenament și răspunde cel mai bine metodelor pozitive, cum ar fi recompensele alimentare. Urăște să fie lăsat singur pentru perioade lungi de timp. Compania unui alt câine este de ajutor.

La fel ca orice câine, Basset Hound are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr.

Magazin online cu produse pentru Basset Hound

Basset Hound: sănătate

Basset Hounds sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii Basset Hounds vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Dilatarea gastrică: Aceasta este o afecțiune care pune viața în pericol și care poate afecta un Basset Hound, mai ales dacă este hrănit cu o masă mare pe zi, mănâncă rapid, bea mari cantități de apă și apoi face exerciții viguroase după masă. Unii consideră că multe mese pe zi și tipul de hrană ar putea fi, de asemenea, factori pentru dilatare. Această problemă apare mai frecvent la câinii mai în vârstă, dar poate apărea la orice vârstă. Dilatarea gastrică apare atunci când stomacul este expandat cu gaz sau aer și apoi răsucit. Câinele nu poate să râgâie sau să vomite pentru a scăpa de excesul de aer din stomac, iar revenirea normală a sângelui la nivelul inimii este împiedicată. Tensiunea arterială scade și câinele intră în șoc. Fără atenția medicală imediată, câinele poate muri. Poate fi suspectat de dilatare gastrică, atunci când câinele tău are un abdomen dilatat, salivează excesiv și râgâie fără să vomite. De asemenea, el poate fi neliniștit, deprimat, letargic și moale, cu un ritm cardiac rapid. Este important ca animalul tău să ajunga la veterinar cât mai curând posibil. Există unele indicii cum că dilatarea gastrică se moștenește, deci este recomandată castrarea câinilor care dezvoltă această afecțiune.
 • Boala Von Willebrand: Aceasta este o tulburare ereditară care poate provoca sângerări ușoare până la moderat severe și un timp prelungit de sângerare. Dacă bănuiești că animalul tău are boala Von Willebrand, cere medicului veterinar să efectueze un test de sânge și să ia măsurile de precauție necesare înainte de orice procedură chirurgicală.
 • Panosteita: Aceasta este o boală evazivă, care se întâlnește uneori la câinii tineri. Semnul său primar este o umflatură bruscă, iar puii de obicei o depășesc după vârsta de doi ani fără probleme pe termen lung. Tulburarea poate fi ușoară sau severă. Dacă este diagnosticată greșit, medicul veterinar poate dori să facă o operație care nu este necesară. Dacă apar semne, cereți un al doilea aviz de la un specialist ortopedic înainte de a permite efectuarea unei intervenții chirurgicale.
 • Glaucomul: Basset Hound este predispus la glaucom, o afecțiune în care presiunea se acumulează în interiorul ochiului. Poate duce la orbire dacă nu este detectată și tratată devreme. Dacă observi că animalul se freacă la ochi sau dacă ochiul sau ochii par să fie roșii sau umflați, duceți-l imediat la veterinar pentru a verifica. Glaucomul poate provoca leziuni ale retinei și ale nervului optic rapid.
 • Luxația patelară: Aceasta este o problemă comună la câinii de talie mică, care se datorează faptului că patela, care are trei părți – femurul (coapsa), genunchiul și tibia nu sunt aliniate corespunzător. Acest lucru provoacă tulburare în picior sau mers anormal. Este o afecțiune prezentă la naștere, deși luxația reală nu apare întotdeauna decât mult mai târziu. Frecarea cauzată de luxație patelară poate duce la artrită, o boală degenerativă articulară. Există patru grade de luxație patelară, variind de la gradul I, o luxație ocazională care provoacă tulburare temporară în articulație, până la gradul IV, în care întoarcerea tibiei este severă, iar patela nu poate fi realiniată manual. Gradele severe de luxație patelară pot necesita operații chirurgicale.
 • Trombopatia: Aceasta este o altă tulburare a trombocitelor din sânge, care se întâlnește uneori la Basset Hounds. La fel ca Von Willebrand, trombopatia afectează capacitatea sângelui de a se coagula.
 • Problemele pleoapelor și ale genelor: Această rasă de câini este predispusă la aparitia problemelor pleoapelor si ale genelor, rezultând o cornee uscată.
 • Disfuncția discului intervertebral: Basset Hounds sunt în special predispuși la probleme cu spatele. Acest lucru se poate datora geneticii, deplasării defectuoase sau căderii. Semnele unei probleme de spate includ incapacitatea de a ridica picioarele din spate, paralizia și, uneori, pierderea controlului intestinului și vezicii urinare. Dacă apare o problemă, tratamentul poate consta de la medicamente antiinflamatorii la intervenția chirurgicală, pentru a scoate discurile care cauzează problemă sau până la atașarea unui scaun cu rotile pentru câini.
 • Infecții ale urechii: Deoarece urechile lungi ale acestei rase nu permit o circulație suficientă a aerului în interiorul urechii, se pot dezvolta infecții.
 • Obezitatea: Este o problemă gravă pentru rasa Basset Hound. Încearcă să menții o greutate sănătoasă pentru binele lui.
 • Displazia la nivelul șoldului: Aceasta apare frecvent la Basset Hounds. Mulți factori, inclusiv genetica, mediul înconjurător și dieta, se presupun că contribuie la această deformare a articulației șoldului. Unii câini afectați de această problemă, pot fi capabili să ducă o viață normală, sănătoasă, dar unii ar putea necesita o intervenție chirurgicală pentru a se deplasa cu ușurință.

Basset Hound: îngrijire

Acești câini sunt de obicei inactivi în casă, fericiți să se întindă la soare toată ziua, dar se vor bucura de o plimbare lungă. Nu fii tentat să lași câinele să lenevească toata ziua pe canapea, deoarece este predispus la obezitate, iar prea multă greutate poate stresa articulațiile.

Până la vârsta de un an, descurajează-ți cățelul să sară de pe mobilier și să urce sau să coboare scările, deoarece își poate răni articulațiile.

Antrenează-l cu bunătate și consecvență, folosind întăriri pozitive care includ recompense alimentare și laude. Animalul care este tratat aspru va deveni pur și simplu mai încăpățânat și mai puțin dispus să facă ceea ce dorești.

Basset Hound: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 1,5 până la 2,5 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Basset Hound este înnebunit să mănânce și este predispus la obezitate. Păstrează-l în formă bună, cântărindu-i mâncarea și hrănindu-l de două ori pe zi, mai degrabă decât lăsându-i mâncare tot timpul.

Basset Hound: culoarea blănii și perierea

Basset Hounds are blana netedă și scurtă, care respinge murdăria și apa. Blana este suficient de densă pentru a-l proteja de orice vreme. Pielea este lăsată și elastică, oferindu-i un aspect unic.

Cea mai frecventă culoare a blănii este modelul clasic de negru, bronz și alb, dar câinele poate avea si o culoare roșiatică cu alb deschis, roșu închis și alb. Deoarece standardul spune că orice culoare recunoscută a acestei rase este acceptabilă, pot fi întâlniți câini de culoare albastră, dar această colorare este nedorită deoarece este rezultatul unei gene recesive care a fost asociată cu numeroase probleme genetice.

Basset Hound are urechile lungi, astfel încât acestea se pot murdări foarte repede. Infecțiile urechii sunt de asemenea o problemă deoarece aerul nu circulă bine în urechea interioară. Curăță interiorul urcehilor cel puțin o dată pe săptămână cu o soluție recomandată de medicul veterinar, șterge exteriorul urechilor pentru a îndepărta murdăria și verifică degetele de la picioare pentru răni.

Periază dinții câinelui cel puțin de două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestora. Taie unghiile o dată sau de două ori pe lună. Unghiile scurte, îngrijite frumos păstrează picioarele în stare bună.

Începe să-ți obișnuiești câinele să fie periat și examinat când e un cățeluș.

Basset Hound: relația cu copii și alte animale

Acești câini sunt atașați de copii și se ințeleg bine cu ei. Întotdeauna învață-ți copiii cum să se apropie și să atingă câinii și supraveghează orice interacțiune între aceștia pentru a preveni mușcăturile. Învățați-vă copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce doarme sau mănâncă sau încearcă să îi ia mâncarea câinelui. Niciun câine nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Basset Hound se bucură de compania altor câini și se pot înțelege, de asemenea, bine cu pisicile, mai ales dacă sunt introduse la o vârstă fragedă.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Basset Hound de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)