Bulldog Englez de vânzare

Larisa Andreea

Va multumesc pentru bucuria din viata noastra, recomand cu incredere Bucuria Casei ! 🐕

15/07/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Costel Viorel Grigoras

serviciul impecabil.calitatea superioară a puiuțului.

24/10/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Cristian Moise

Seriozitate maxima iar cățelușul a venit foarte bine îngrijit și sa adaptat in mai puțin de o zi,domul a fost foarte bun și ne-a ajutat în vederea îngrijiri lui !!!Recomand 💯 să cumpărați de aici !!!

25/06/2019

Maria Drăguș

Recomand! Cățeluși sunt jucăuși și sănătoși!!

24/04/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Atodiresei Carmen Elena

Sunt deosebit de serioși, tocmai am primit un Beagle tricolor, adus din UK. Mulțumesc din suflet pt bijuteria trimisă. Bucuria Casei, sunteți deosebiți!! 😘😘😘💕💕

01/09/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Mozacu Ionela Adriana

Va multumim din suflet ca ne-ați oferit un basset haund foarte jucăuș ,deștept foc și ascultător …va dorim multă sanatate și la mai multe zâmbete fericite … nu las mai da pe nimic 🤗🤗😊recomand cu încredere încercați și nu o sa va pare rău 🐶🤗😊

11/09/2019

Liliana Rotaru

Mulțumim mult,de apreciat corectitudinea si seriozitatea dumneavoastra,recomand cu incredere!

02/10/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Andreea Gheorghe

Un website si un personal foarte profi! Suntem foarte bucurosi de alegerea facuta❤️

yorkshire-terrier-toy
28/09/2019

Roxana Rîbu

Misiune incheiata cu succes: catelusul asteptat a ajuns cu bine la noi -si la el– acasa! Impresionanta grija celor de la Bucuria Casei care, se simte si se vede, nu „livreaza marfa” ci aduc bucurie, o comunicare excelenta care inspira multa incredere, din primul moment.… Read more „Roxana Rîbu”

bichon maltez
16/10/2019

Stoica Theodora Carla

Recomand cu toata increderea, seriosi , disponibili mereu si mai ales la toate detaliile si intrebarile legate de micut!
Va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat si ptr minunea din casa noastră:Bulldog Francez Blue, plin de energie si gata sa primească toata dragostea cel… Read more „Stoica Theodora Carla”

27/11/2019

Ana Maria Marciu

asteptarea a dat roade… va multumesc si recomand cu incredere❤😘😘

07/07/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Dan Semenescu

Multumiri pentru bucuria care ne-ati adus-o. Ultimul membru sosit in familia noastra, Junior, este exact ce ne-am dorit.
Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalitatea demonstrata.
Recomand oricarui iubitor de animale sa apeleze cu incredere la Bucuria casei.

24/07/2019

Madalina Nicoleta Prodan

Multumim din suflet pentru Snoopy, o minunatie de catel, va revomandam cu drag si bucurie 

20/01/2019

Cristina Rosca

Recomand Bucuria Casei 

05/06/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Bulldog Englez de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Bulldog Englez


2950 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Bulldog Englez în viața copilului

Copii care cresc alături de un Bulldog Englez se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Bulldog Englez în viața familiei

Prezența unui Bulldog Englez este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Bulldog Englez de vânzare

Bulldog Englez: rasa

Ce au în comun Anglia, pușcașii marini din SUA, Universitatea Yale, Universitatea din Georgia și alte zeci de școli? Câinele pe care l-au ales cu toții pentru a reprezenta personajele lor dure, tenace. Ce câine? Bulldogul, desigur!

Uneori numit Bulldogul Englez sau Bulldogul Britanic, rasa își are originea în Anglia și are un trecut sângeros. Este descendent din Mastiffii luptători care erau aduși în Insulele Britanice de către romani și care erau folosiți într-un sport sângeros numit bullbaiting. Astăzi, însă, Bulldogul seamănă doar ușor cu strămoșii săi. În ciuda înfățișării lui încă feroce, este greu de găsit un câine cu o dispoziție mai dulce și mai iubitoare.

Bulldogii Englezi nu se confundă niciodată cu alte rase de câini. Este un câine de dimensiuni medii, cu un corp gros. Capul lui scurt este masiv și pătrat. Are umeri și piept larg, cu membre groase și rezistente.

Deși bulldogii sunt mici ca înălțime, sunt largi și musculoși. Capetele lor largi au obrajii care se extind pe părțile laterale ale ochilor, iar pielea de pe frunte are riduri dense. Fălcile bulldogului sunt masive și puternice, destinate să se prindă de oponentul său.

Bulldogii au ochii rotunzi și întunecați. Urechile lor sunt mici și subțiri, pliate înapoi ca un trandafir. Cozile lor scurte sunt purtate jos pe burtă. Corpul muscular al bulldogului îl determină să aibă un mers distinctiv. Seamănă ca un fel de rostogolire laterală, cu articulații libere.

În ciuda reprezentării din desenele animate lor ca fiind câini feroce, bulldogii de astăzi sunt crescuți pentru a fi afectuoși și amabili. Sunt, într-adevăr, hotărâți și curajoși, dar nu sunt pe cale să lupte. Adesea au o demnitate calmă în privința lor atunci când sunt maturi și, în timp ce sunt prietenoși și jucăuși, pot fi un pic încăpățânați și protectori ai familiilor lor. Bulldogii iubesc oamenii. Ei caută atenția lor și nu se bucură de nimic altceva decât să lenevească lângă stăpânii.

Din nefericire, structura unică a corpului și a capului îl face predispus la probleme de sănătate, în special dificultăți respiratorii și articulare. El pot deveni rapid supraponderal dacă nu face suficiente exerciții. Prea multă greutate stresează corpul și poate agrava problemele de sănătate existente.

Bulldogul Englez este un câine popular în Statele Unite, dar nu este pentru toată lumea. Este surprinzător de greu pentru dimensiunile sale. În interiorul casei, bulldogii tind să fie inactivi, preferând să doarmă până când este timpul să mănânce din nou. Îi plac copiii, dar nu te aștepta ca aceștia să petreacă ore întregi alergând după o minge sau alergând cu copiii în curte. Bulldogul tău s-ar putea angaja într-un astfel de joc o perioadă, dar apoi îl vei găsi înapoi la tine, mulțumit pentru a privi lumea să treacă și să te privească fericit cu chipul acela pe care doar o mamă îl are.

Bulldog Englez: scurt istoric

Bulldogul este un câine mult mai diferit astăzi decât strămoșii săi. Descendent din câinii antici de tip Mastiff, rasa Bulldog a fost dezvoltată în întregime în Anglia. Prima mențiune a rasei a fost în 1500. Câinii feroce de atunci erau folosiți într-o practică numită baiting bull.

Mai mult decât atât, era un sport popular printre spectatori într-o perioadă în care nu existau sporturi profesionale, emisiuni TV, filme sau jocuri video. Taurul furios arunca câinele în aer cu coarnele sale, dacă putea, spre încântarea mulțimii care vegheau. Câinele, pe de altă parte, încerca să se prindă de taur, de obicei la botul său, și să-l fixeze pe pământ prin forța mușcăturii sale dureroase.

Acești bulldogi timpurii erau mai înalți și mai grei decât bulldogul de astăzi și au fost crescuți să fie mai ales adepți în acest sport sângeros. Nasul său scurt și plat îi permitea bulldogului să respire în timp ce se ținea de botul taurului. Avea nevoie de tenacitate pentru a se atârna de taur. Toleranța ridicată a bulldogului la durere a fost dezvoltată pentru a-i spori capacitatea de a excela în acest loc barbar. Până și ridurile de pe cap se spune că au avut un scop: să direcționeze sângele care rezultau din strânsoarea lui asupra taurului, astfel încât să nu fie orbit.

În 1835, după mulți ani de controverse, acest sport a intrat in ilegalitate în Anglia și mulți au crezut că Buldogul va dispărea, deoarece nu mai avea niciun scop. La vremea respectivă, bulldogul nu era un tovarăș afectuos. Câinii cei mai agresivi și curajoși au fost crescuți în mod selectiv de generații pentru a fi momeală de taur. Trăiau să se lupte cu taurii, urșii și orice altceva le era pus înainte. Era tot ce știau.

În ciuda acestui fapt, mulți oameni au admirat rezistența, puterea și persistența bulldogului. Puțini oameni au decis să salveze aspectul și să îi crească pentru a avea un temperament dulce, blând, în loc de agresiunea necesară arenei. Și astfel bulldogul a fost re-proiectat. Concentrându-și atenția asupra temperamentului bulldogului, acești crescători l-au transformat în câinele blând și afectuos pe care îl vedem astăzi.

Crescătorii au început să prezinte bulldogii în spectacole în Anglia în 1859. Primul spectacol de câini care a permis bulldogilor să fie arătați a fost la Birmingham, Anglia în 1860. În 1861, un Bulldog numit King Dick a câștigat la spectacolul de la Birmingham. Unul dintre urmașii săi, un câine pe nume Crib, a fost descris ulterior ca fiind „aproape de perfecțiune”.

În 1864, primul club de rasă Bulldog a fost format de un bărbat pe nume R.S. Rockstro. Clubul avea aproximativ 30 de membri, iar deviza lui era „Hold Fast”. Un membru al clubului, Samuel Wickens, a scris primul standard de rasă, folosind pseudonimul Philo-Kuon. Se pare că standardul rasei Bulldog a fost primul scris în lume. Din păcate, clubul s-a desființat după numai trei ani.

În 1875, a fost fondat un alt club Bulldog și a dezvoltat un standard de rasă similar cu Philo-Kuon. Acest club de rase este încă existent.

Bulldogii Englezi au fost aduși în Statele Unite, iar un bulldog alb numit Donald a fost arătat la New York în 1880. Un bulldog pe nume Bob a fost înregistrat la American Kennel Club în 1886. În 1890, H.D. Kendall din Lowell, Massachusetts a fondat The Bulldog Club of America. A fost unul dintre primele cluburi de rasă care a devenit membru al noului American Kennel Club. La început, clubul a folosit standardul de rasă britanică, dar s-a gândit că nu este suficient de concis, așa că au dezvoltat standardul american în 1894 pentru ceea ce au numit ca fiind “bulldogul de rasă americană”. Englezii au protestat cu privire la nume și, de asemenea, unele dintre elementele din noul standard. După multă muncă, standardul a fost revizuit și acceptat în 1896. Acest standard este încă utilizat astăzi.

American Kennel Club a recunoscut bulldogul în 1890. În anii ’40 -’50, bulldogii au fost aproape în top 10 rase ca popularitate. Astăzi, bulldog se află pe locul 12 printre cele 155 de rase și soiuri înregistrate de AKC, un tribut adus atestărilor sale solide în calitate de însoțitor.

Mai mult decât orice, bulldogul este un triumf al abilității umane de a reabilita o întreagă rasă și de a o transforma într-un însoțitor de dorit, afectuos, prin practici de creștere atentă și dedicată. În anii 1800, orașe precum Roma au adoptat legi conform cărora bulldogii nu puteau fi plimbați pe străzi nici măcar în lesă, din cauza fericității lor și, totuși, câțiva ani mai târziu, bulldogul devenea deja cunoscut drept unul dintre cele mai prietenoase și mai liniștite rase de câini. Totul pentru că unii crescători dedicați au avut răbdare, cunoștințe și o viziune a ceea ce Bulldogul ar putea fi cel mai bun.

Canise și crescători de Bulldog Englez

Bulldog Englez: dimensiune

Bulldogii masculi cântăresc aproximativ 27 kg; femelele mature au aproximativ 18 kg. Câinii de spectacol pot fi cu aproximativ 4,6 kg mai grei. Au între 30 si 38 cm înălțime.

Bulldog Englez: personalitate

Sociabil și dulce, dar cu o reputație de curaj care îl face un paznic excelent, bulldogul este un iubitor, nu un luptător. El este mai demn decât plin de viață și are o natură amabilă, deși ocazional încăpățânată. Bulldogul este prietenos; se înțelege cu toată lumea. Bulldogii nu au tendința de a lătra. De obicei, aspectul lor singur este suficient pentru a speria intrușii.

Temperamentul este afectat de o serie de factori, inclusiv ereditatea, instruirea și socializarea. Puii cu temperamente drăguțe sunt curioși și jucăuși, dispuși să se apropie de oameni și să fie ținuți de ei.

Ca orice câine, bulldogul are nevoie de o socializare timpurie – expunerea la multe persoane diferite, obiective turistice, sunete și experiențe – când sunt mici. Socializarea ajută să vă asigurați că puiul dvs. crește pentru a fi un câine bine rotunjit. Înscrierea la un curs de grădiniță pentru cățeluși este un început minunat. Invitarea vizitatorilor în mod regulat și ducerea lui în parcuri aglomerate, magazine care permit câinilor și în plimbări pe îndelete să se întâlnească cu vecinii, îl vor ajuta, de asemenea, să-și lustruiască abilitățile sociale.

Bulldog Englez: sănătate

Bulldogii sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat după o anumită afecțiune.

 • Cherry Eye: Aceasta este o afecțiune în care glanda de sub a treia pleoapă iese și pare mai degrabă ca o cireașă în colțul ochiului. Este posibil ca medicul veterinar să fie nevoit să îndepărteze glanda.
 • Ochi uscat: Această afecțiune este cauzată atunci când producția lacrimală naturală este inadecvată. Semnele includ un aspect uscat sau o nuanță albastră la ochi. Veterinarul dvs. poate efectua un test pentru a determina dacă bulldogul are ochi uscați și poate prescrie medicamente.
 • Entropion: Aceasta este o afecțiune în care genele se întorc spre interior și se freacă de ochi, provocând iritare. Poate necesita o intervenție chirurgicală.
 • Sindromul brahicefalic: Această afecțiune se găsește la câinii cu capete scurte, nări înguste sau palate alungite sau moi. Căile respiratorii ale acestora sunt obstrucționate în grade diferite și pot provoca de la respirație zgomotoasă, până la prăbușirea totală a căilor aeriene. Tratamentul variază în funcție de severitatea afecțiunii, dar include oxigenoterapia, precum și o intervenție chirurgicală pentru lărgirea nărilor sau pentru scurtarea palatelor.
 • Demodicoză: Toți câinii poartă un “pasager” mic numit acarian demodex. Femela trece acest acarian puilor săi în primele zile de viață. Acarianul nu poate fi transmis oamenilor sau altor câini. Acarienii Demodex trăiesc în foliculii de păr și, de obicei, nu provoacă probleme. Dacă Pug-ul tău are un sistem imunitar slăbit sau compromis, totuși, acesta poate dezvolta demodicoză. Demodicoza poate fi localizată sau generalizată. În forma localizată, pe cap, gât și picioarele anterioare apar petele de piele roșie, solzoasă, cu căderea părului. Ar trebui să vă duceți câinele la veterinar, deoarece această problemă se poate transforma în forma generalizată. Demodicoza generalizată acoperă întregul corp și afectează cățelușii și câinii adulți tineri. Câinele dezvoltă piele neplăcută, pete și infecții ale pielii pe tot corpul.
 • Displazia la nivelul șoldului: Aceasta apare destul de frecvent la bulldogi. Mulți factori, inclusiv genetica, mediul înconjurător și dieta, se presupune că contribuie la această deformare a articulației șoldului. Unii câini afectați de această problemă, pot fi capabili să ducă o viață normală, sănătoasă, dar unii ar putea necesita o intervenție chirurgicală pentru a se deplasa cu ușurință.
 • Probleme cu coada. Unii bulldogi au cozi întortocheate, cozi inversate sau alte tipuri de cozi „strâmte” care le pot provoca probleme cu pielea. Trebuie să păstrați coada bulldogului curată și uscată pentru a preveni infecția.
 • Luxația patelară: Aceasta este o problemă comună la câinii de talie mică, care se datorează faptului că patela, care are trei părți – femurul (coapsa), genunchiul și tibia nu sunt aliniate corespunzător. Acest lucru provoacă tulburare în picior sau mers anormal. Este o afecțiune prezentă la naștere, deși luxația reală nu apare întotdeauna decât mult mai târziu. Frecarea cauzată de luxație patelară poate duce la artrită, o boală degenerativă articulară. Există patru grade de luxație patelară, variind de la gradul I, o luxație ocazională care provoacă tulburare temporară în articulație, până la gradul IV, în care întoarcerea tibiei este severă, iar patela nu poate fi realiniată manual. Gradele severe de luxație patelară pot necesita operații chirurgicale.

Magazin online cu produse pentru Bulldog Englez

Bulldog Englez: îngrijire

Bulldogii sunt inactivi în interior și nu necesită o cantitate mare de exerciții fizice (deși trebuie plimbați în fiecare zi pentru a-i împiedica să crească în greutate). Sunt câini de interior și preferă un stil de viață mai relaxat. După aproximativ 15 minute de joc, sunt gata pentru un pui de somn. Acest nivel de energie scăzut până la moderat face bulldogul potrivit pentru orice tip de casă, de la un apartament la o casă cu curte.

Datorită feței împinse, bulldogii nu merg bine pe vreme extrem de caldă (sau rece). Respiră puternic atunci când sunt fierbinți și nu disipă bine căldura. Sunt deosebit de susceptibili la lovituri de căldură. Bulldogii nu sunt, de asemenea, înotători.

Bulldogul este puțin probabil să fie o stea de încercare a supunerii, dar, odată ce a aflat ceva, nu o uită niciodată. Învață cel mai bine prin sesiuni de antrenament distractive care implică repetarea și întărirea pozitivă prin recompense și laudele alimentare.

Bulldog Englez: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 1/2 până la 2 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțită în două mese. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hranã comparativ cu unul mai puţin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumperi face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Bulldog Englez: culoarea blănii și întreținerea

Blana bulldogului trebuie să fie dreaptă, scurtă, cu textură fină, netedă și lucioasă. Are pielea moale, în special pe cap, gât și umeri. Capul lui este acoperit de riduri grele și are două pliuri desfăcute la gât (de la maxilar până la piept) pentru a forma ceea ce se numește gușă.

Bulldogii vin într-o varietate de culori: brindle roșu; toate celelalte culori brindle; alb solid; roșu solid, nuanțat sau pătrat. Negrul solid nu este obișnuit și nu este prea admirat.

Periați săptămânal blana cu o mănușă de cauciuc. Poate doriți să-l periați zilnic în timpul sezonului de năpârlire de primăvară și toamnă, pentru a menține părul sub control. Curățați-i ridurile zilnic pentru a preveni infecțiile bacteriene. Ștergeți-le cu o cârpă umedă și apoi uscați-le bine.

Periază dinții bulldogului de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura.

Curăță-i urechile în mod regulat cu o cârpă caldă umedă și rulează un tampon de bumbac în jurul marginii canalului. Nu lipi niciodată tamponul de bumbac în canalul urechii efectiv. Dacă marginile urechilor sunt uscate, aplică ulei mineral sau de bebeluș. Uleiul poate fi folosit și pe nas uscat.

Când îți îngrijești animăluțul în orice stadiu al vieții, fă-ți timp pentru a verifica eventualele cruste, leziuni ale pielii, pete, piele aspră, neagră sau semne de infecții. Ar trebui să verifici, de asemenea, urechile, ochii și dinții pentru eventuale probleme sau mirosuri urâte. Ambele sunt semne că bulldogul tău ar putea avea nevoie să îl vadă medicul veterinar. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Bulldog Englez: relația cu copii și alte animale

Temperamentul său amabil fac din bulldog un însoțitor excelent pentru copii, chiar și pentru cei mici. Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Prin natura lor pacifistă, bulldogii se înțeleg bine și cu alte animale de companie, câini și pisici. Cu toate acestea, pot fi mai puțin sociabili față de câinii ciudați.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Bulldog Englez de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)