Yorkshire Terrier Toy de vânzare

Roxana Rîbu

Misiune incheiata cu succes: catelusul asteptat a ajuns cu bine la noi -si la el– acasa! Impresionanta grija celor de la Bucuria Casei care, se simte si se vede, nu „livreaza marfa” ci aduc bucurie, o comunicare excelenta care inspira multa incredere, din primul moment.… Read more „Roxana Rîbu”

bichon maltez
16/10/2019

Marcel Chirila

Va multumesc pentru noul membru al familiei! Recomand serviciile dumneavoastra cu toata increderea!

16/10/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Gavril Rusu

Isi onoreaza promisiunile si intradevar aduc bucurie in casa! 

04/07/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Alexandra Lipan

Recomand cu mare încredere!

21/05/2019

Dny Danutz

recomand cu încredere foarte mulțumit

02/03/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Stoica Theodora Carla

Recomand cu toata increderea, seriosi , disponibili mereu si mai ales la toate detaliile si intrebarile legate de micut!
Va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat si ptr minunea din casa noastră:Bulldog Francez Blue, plin de energie si gata sa primească toata dragostea cel… Read more „Stoica Theodora Carla”

27/11/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Flori Antonescu

Aceasta firma este cu adevatat profesionista! Nu veti avea surprize neplacute, pt ca angajatii mereu vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie in functie de dorinta clientului si vor oferi detalii reale ale procesului. Imi place ca oamenii sunt documentati despre fiecare rasa si… Read more „Flori Antonescu”

17/10/2019

Irina Petecel Roibu

Aduceti, intr-adevar, bucurie casei. Seriozitatea in orice colaborare, cu atat mai mult cu cat am conversat doar la telefon, fara a ne intalni, este calitatea pe care o apreciez cel mai mult. Cookie este bine, vesel, se joaca cu copiii, papa si, de cele mai… Read more „Irina Petecel Roibu”

caniche toy maro
28/06/2019

Atodiresei Carmen Elena

Sunt deosebit de serioși, tocmai am primit un Beagle tricolor, adus din UK. Mulțumesc din suflet pt bijuteria trimisă. Bucuria Casei, sunteți deosebiți!! 😘😘😘💕💕

01/09/2019

Mirela Sugaru

Promptitude, seriozitate si iubire pentru sufletelele caselor noastre!

09/07/2019

Carm En

Multumim BucuriaCasei pentru doza de energie numita Caju 🤪
Este de apreciat atentia cu care tratati fiecare cerere si dragostea pentru animalute.
Recomand cu mare incredere.

03/08/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Cristina Rosca

Recomand Bucuria Casei 

05/06/2019

Cristiana Florea

Recomand cu incredere BucuriaCasei . La noi a sosit o minune nu un catel . Va multumim din suflet pentru rabdarea si seriozitatea dvs . Puiutul nostru Ozzy din prima secunda sa acomodat cu noi ! 🤗🤗

04/11/2019

Gabriela Poncea

In casa noastra a sosit intradevar o bucurie. Va multumim pentru amabilitate si seriozitate. 🤗🤗🥰

31/07/2019

Termen estimativ de livrare:
o luna

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Yorkshire Terrier Toy, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Yorkshire Terrier Toy


2150 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Yorkshire Terrier Toy în viața copilului

Copii care cresc alături de un Yorkshire Terrier Toy se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Yorkshire Terrier Toy în viața familiei

Prezența unui Yorkshire Terrier Toy este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Yorkshire Terrier Toy de vânzare

Yorkshire Terrier: rasa

Mic în dimensiune, dar mare în personalitate, Yorkshire Terrier se face a fi un companion iubitor. Cea mai populară rasă de câini „toy” din S.U.A., „Yorkie” a câștigat mulți fani cu dedicația față de proprietarii săi, cu aspectul său elegant și cu aptitudinea sa de a trăi în apartamente.

Yorkshire Terrier, poreclit Yorkie, pare destul de plin de el însuși, și de ce nu? Cu haina lunga si matasoasa, Yorkshire Terrier este unul dintre cei mai plini de farmec reprezentanti ai lumii cainilor. Pentru că este atât de mic, călătorește adesea în stil – în portmonee speciale, purtate peste tot de către proprietarul său adorator. Stria lungă de oțel-albastru și cafeniu poate fi gloria încoronată a lui Yorkie, dar personalitatea lui îl aduce cu adevărat in sânul familiei. Datorită dimensiunii sale mici (cântărind nu mai mult de 7 Kg), Yorkshire Terrier este un câine mare într-un corp mic, întotdeauna în căutarea aventurii și uşor neastâmpãrat.

Yorkie  sunt afectuosi faţã de stãpânii lor, aşa cum se aştepta de la un câine de companie, însã uneori sunt suspicioşi faţã de strãini şi vor lãtra la sunete şi intruziuni ciudate. Având în vedere vecinii dvs., este important să le tonifici șiretenia și să îi învățați când pot și când nu pot să latre. De asemenea, pot fi agresivi față de alţi câini și nici o veveriță nu este sigură în preajma lor. În ciuda personalitãţii puternice, Yorkshire Terriers au şi o parte moale. Ei au nevoie de multă atenție și timp în familie.

Orele îndelungate de unii singuri nu sunt pentru ei. Nu este o idee bună să îi supra-protejezi, însã Yorkie-ul va simti repede sentimentele, iar dacă acțiunile tale îi transmit că lumea este un loc periculos pentru ei, ei pot deveni nevrotici. Datorită mărimii lor, Yorkshire Terriers se descurcă mai bine cu copiii mai mari care au fost învățați să îi respecte în comparaţie cu copii mici și foarte mici (bebeluşi).

Ei pot deveni agitaţi în cazul în care sunt surprinși sau trădați. Atâta timp cât își fac un exercițiu în fiecare zi – poate o sesiune de joacă bună în sufragerie sau o plimbare frumoasă în jurul blocului – Yorkii sunt câini buni pentru apartament. Indiferent în ce casă locuiesc, se vor înţelege cu alți câini și pisici – atâta timp cât au fost crescuți cu ei în apropiere. Yorkii pot deveni posesivi asupra proprietarilor lor dacă un nou animal de companie este adus în casă. Fiind terieri, ei ar putea să-l conteste pe „intrus”, iar în cazul în care se declanșează o luptă, spiritul terrier trebuie să lupte până la moarte. Aveți mare grijă când introduceți un Yorkie unui animal nou. O haină plină de farmec, o mărime mică, o personalitate frățească și o loialitate neîncetată față de stãpânii săi. Este de mirare că Yorkshire Terrierii este a doua cea mai populară rasă de câini din SUA astăzi?

Yorkshire Terrier: scurt istoric

În timpul Revoluției Industriale din Anglia, muncitorii scoțieni au venit la Yorkshire pentru a lucra în minele de cărbune, fabricile textile și fabrici, aducând cu ei un câine cunoscut sub numele de terrier Clydesdale sau Paisley Terrier. Acești câini au fost mult mai mari decât Terrierul Yorkshire pe care îl cunoaștem astăzi și se crede că au fost folosiți în primul rând pentru a prinde șobolanii din fabrici. Terrierii Clydesdale a fost, probabil, împerecheat cu alte tipuri de terrier, probabil English Black, Tan Toy Terrier și Skye Terrier. Deasemeni, si Waterside Terrier-ul  poate avea o contribuție la dezvoltarea Terrierului Yorkshire. Acesta era un câine mic, cu blana de culoare gri-albastru. În 1861, un Yorkshire Terrier a fost prezentat într-un spectacol ca un „Scotch Terrier cu părul grizonat”. Un câine numit Huddersfield Ben, născut în 1865, a devenit un câine popular și este considerat a fi tatăl modernului Yorkshire Terrier. Rasa a obținut acest nume în 1870, pentru că acolo a avut loc cea mai mare parte a dezvoltării sale. Terrierii Yorkshire au fost înregistrați pentru prima dată în studiul britanic Kennel Club în 1874. Primul club de rase Yorkshire Terrier din Anglia a fost format în 1898. Cea mai timpurie înregistrare a unui Yorkshire Terrier care s-a născut în SUA a fost în 1872. Terrierii Yorkshire au reușit să concureze în show-uri de câini, încă din 1878. În aceste spectacole timpurii, clasele Yorkshire Terriers au fost împărțite în greutate – sub 5 kg,  5 kg și peste. În cele din urmă, expozanții s-au stabilit într-o clasă cu o medie de 3 până la 7kg.

Canise și crescători de Yorkshire Terrier Toy

Yorkshire Terrier: dimensiune

Yorkshire Terrierii ar trebui să aibă de la 20 cm până la 23 cm și să cântărească nu mai mult de 7 kg, fiind preferaţi între 4-6kg. Nu este neobișnuit ca un singur așternut să conțină un Yorkie care cântărește mai puțin de 4 kilograme, unul care cântărește 5 sau 6 kilograme și unul care crește de la 12 la 15 kg. Feriți-vă de crescătorii care oferă Yorkshire Terrier de dimensiunea „tea cup”. Câinii care sunt mai mici decât standardul sunt predispuși la tulburări genetice și prezintă un risc mai mare de sănătate în general.

Yorkshire Terrier: personalitate

Inteligent și sigur pe el, Yorkshire Terrierul este o combinație de dimensiuni enorm de mici și spirit aventuros al unui terrier. Rasa prezintă o serie de personalități. Unii sunt îngâmfați și nu doresc decât să-şi urmeze stãpânii pe tot parcursul zilei şi sã fie rãsfãţaţi. Alții sunt răi, agitaţi și bãgãcioşi. Stabiliți limite și Yorkie-ul dvs. va fi un tovarăș minunat, dar dacă nu îl educaţi, atunci aveți grijă! Începeți dresajul atunci când sunt cățeluși și veți avea mult mai mult noroc decât dacă îi lăsați să-și formeze singuri comportamentul și apoi să încercaţi să îi corectaţi obiceiurile proaste. La fel ca toți câinii, Yorkii au nevoie de socializare timpurie – socializarea cu numeroase persoane, obişnuirea acestuia cu diferite locuri, sunete și experiențe – când sunt tineri. Socializarea vă ajută să vă asigurați că Yorkie-ul dvs. va fi un câine prietenos şi plãcut.

Yorkshire Terrier: sănătate

Yorkii sunt în general sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite probleme de sănătate. Dacă cumpărați un cãţeluş, găsiți un bun crescător care vă va arăta cât şi documentele de sănătate ale părinților cãţelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupã o anumitã problemã de sãnãtate.

 • Luxaţia patelarã: aceasta este o problemă comună la câinii mici. Aceasta se datorează faptului că patela, care are trei părți – femurul (coapsa), genunchiul și tibia – nu sunt aliniate corespunzător. Acest lucru cauzează o şchiopãtare un mers anormal al câinelui. Este o boală care este prezentă de la naștere, deși luxația reală apare întotdeauna mult mai târziu. Frecarea cauzată de luxație poate duce la artrită, care este o boală degenerativă articulară. Există patru grade de luxație patelară, care variază de la gradul I, ceea ce reprezintă o luxație ocazională care provoacă o alunecare temporară în articulație, până la gradul IV, în care întoarcerea tibiei este severă, iar patela nu poate fi realiniată manual. Acest lucru îi conferă câinelui un aspect ca arcul. Gradele severe de luxație patelară pot necesita intervenţii chirurgicale.
 • Atrofia retiniană progresivă (PRA): o tulburare degenerativă a ochilor. Orbirea cauzată de PRA este un proces lent care rezultă din pierderea fotoreceptorilor din spatele ochiului. PRA este detectabil cu ani înainte ca, câinele să prezinte semne de orbire. Stãpânii lor trebuie sã aibã certificãri anuale efectuare de un oftalmolog veterinar.
 • Dispozitivul portosistemic: Shuntul portosistemic (PSS) este un flux anormal de sânge între ficat și corp. Aceasta este o problemă, deoarece ficatul este responsabil pentru detoxifierea organismului, metabolizarea nutrienților și eliminarea medicamentelor. Semnele pot include, dar nu se limitează la anomalii neuro-comportamentale, lipsa poftei de mâncare, hipoglicemia (scăderea nivelului de zahăr din sânge), probleme gastrointestinale intermitente, probleme ale tractului urinar, intoleranță la medicamente și creștere accentuată. Semnele apar, de obicei, înainte de vârsta de doi ani. Chirurgia corectivă poate fi utilă ca tratament pe termen lung, precum și o dietă specială.
 • Hipoglicemie: Ca mulți câini mici, Yorkii pot suferi de hipoglicemie atunci când sunt stresați, mai ales atunci când sunt pui. Hipoglicemia este cauzată de scăderea glicemiei. Unele dintre semne pot include slăbiciune, confuzie, mers „pe burta” și episoade asemănătoare crizelor. Dacă câinele dvs. este susceptibil la acest lucru, discutați cu medicul veterinar despre opțiunile de prevenire și tratament.
 • Traheea cedatã: Traheea, care transportă aerul în plămâni, tinde să se cedeazã cu ușurință. Cel mai comun semn al unei trahee cedate este o tuse cronică, uscată și aspră, pe care mulți o descriu ca fiind asemănătoare cu un „mãcãnit de gâscă”. Traheea cedatã poate fi tratată medical sau chirurgical.
 • Strãnutul invers: această problemã este uneori confundată cu o trahee cedatã. Aceasta este o problemã mai puțin gravă și durează doar câteva minute. Strãnutul invers apare în special când câinele este emoționat sau încearcă să mănânce sau să bea prea repede. De asemenea, poate apărea atunci când există polen sau alte iritante în aer. Acest lucru poate fi foarte înspăimântător pentru Yorkie, dar de îndată ce se calmează, strãnutul se oprește. Îndoiţi ușor gâtul pentru a-l ajuta să se relaxeze.
 • Infecțiile oculare, ale dinților și probleme cu gingiile, de asemenea, pot apărea.

Magazin online cu produse pentru Yorkshire Terrier Toy

Yorkshire Terrier: îngrijire

Yorkshire Terrier-ii se bucură de o plimbare cu tine sau sã se joace afară, dar din moment ce sunt foarte activi câns se află în interior, nu fac prea mult efort pentru a le menține bine exercitate. În general, Yorkies sunt receptivi la antrenamente, mai ales dacă le atrage atenția pentru a efectua trucuri drăguțe sau pentru a efectua teste de agilitate sau de ascultare. Cu toate acestea, ele pot fi greu de realizat, deoarece „accidentele” lor sunt atât de mici și ușor de iertat încât stãpânii sã le treacã cu vederea. E o greșeală. Este mai bine să le arătați unde să meargă de la început și să îi recompensați pentru că au făcut nevoile în locul potrivit. Când faci efortul, poți ajunge într-adevăr cu un Yorkie foarte bine instruit. Ei sunt cu siguranţã gãzduiti si nu tolereaza cãldura extremã sau frig puternic. Mulți oameni îi învaţã sã îşi facã nevoile în litierã atunci când nu pot fi scoşi afarã, în zilele mult prea reci sau însorite. Yorkii iubesc jucăriile scârțâitoare, dar este important să verificați jucăria la fiecare câteva zile pentru a vă asigura că nu le-au mestecat și nu le-au scos ţiuitoarea. Ei se bucură în special de jucăriile pe care le aruncați pentru ei. Dacă ești pasionat de oiecte hand-made, gândește-te să îi faci o minge – una mai mare decât o minge de golf, dar mai mică decât o minge de tenis – și umplând-o cu furtunul. Îi va plãcea!

Yorkshire Terrier: hrănire

Cantitatea zilnică recomandată: 1/2 până la 3/4 cești de hranã uscată de calitate pe zi, împărțită în două mese. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hranã comparativ cu unul mai puţin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesarã, fãrã ca dvs, sã fiţi nevoit sã îi verificaţi constant castronul. Ai grijă ca Yorkie-ul tău să nu se îngrașe. Roly-poly nu este un aspect bun pentru această rasă elegantă. Păstrați Yorkie-ul înntr-o condiţie fizicã bună, măsurându-i mâncarea și hrănindu-l de două ori pe zi, mai degrabă decât lăsându-i mâncare tot timpul. Dacă nu sunteți sigur dacă este supraponderal, dați-i testul de ochi și testul hands-on. Mai întâi, uită-te la el. Ar trebui să puteți vedea o talie. Apoi puneți-vă mâinile pe spate, degetele de-a lungul coloanei vertebrale, cu degetele întinse în jos. Ar trebui să fii capabil să simți, dar să nu-i vezi coastele, fără să trebuiască să apeşi tare. Dacă nu puteți, el are nevoie de mai puțină hrană și mai mult exercițiu fizic.

Yorkshire Terrier: culoarea blănii și perierea

Blana unui Yorkshire Terrier este lungã, matasoasã și perfect dreaptã, fără nici un indiciu de val. Unii câini au parul care le poate ajunge pana la podea. Ei au un singur strat de blanã și nãpârlesc foarte puțin. Puii se nasc negri, iar blana gri-albãstruie se dezvoltã treptat, de obicei dupã un an. Puii care încep sã se deschidã la culoare inainte de a avea vârsta de un an devin adesea gri mai degraba decât albastrui. Din partea din spate a capului până la vârful cozii, părul este un albastru închis – albastru cu o reflexie albastră când este văzut în lumina soarelui. Capul este de un auriu strălucitor, nu roșiatic, cu păr brun care este mai întunecat la rădăcini decât la vârfuri. Capul (părul care cade peste față) este lung cu aceeași nuanță aurie ca și față. Parul este puțin mai întunecat la baza urechilor și pe bot.

Terrierii Yorkshire au și picioarle ca bronzul, dar culoarea nu se extinde. Un fapt interesant este că Yorkies tind să devină mai ușori odată cu vârsta. Modificările hormonale pot afecta și culoarea. Femlele în călduri işi deschid mai ușor culoarea și apoi se întunecă din nou după ce se încheie sezonul lor. Perierea unui Yorkshire Terrier cu părul lung nu este pentru cei slabi de inimă, mai ales dacă are o blanã „moale” care se încurcă ușor în loc de cea matasoasă! Chiar dacă îi păstrezi blana scurta, periaţi-l uşor pe Yorkie în fiecare zi pentru a ajuta la prevenirea câlcilor și pentru a-l păstra curat. Rasele mici sunt predispuse la probleme dentare, iar Yorkii nu fac excepție. Terrierii Yorkshire au tendința de a forma o mulțime de tartru pe dinți și își pot pierde dinții la o vârstă fragedă, aşa cã o periere a dinților în mod regulat și să programaţi o curățare profesională la medicul veterinar cel puțin o dată pe an.

Ca parte a procesului de îngrijire, verificați în mod regulat urechile Yorkie-ului. Priviți-le în interiorul lor și verificaţi ca mirosul sã nu fie unul neplãcut. Dacă par să fie infectațe (aveți un miros ofensiv, roșeață sau o descărcare maro), cereți medicului veterinar să le verifice. Dacă aveți păr în canalul urechii, scoateți-l cu degetele sau cereți medicului veterinar sau îngrijitorului să-l facă pentru dvs. Susţineţi săptămânalul Yorkie-ul să-și păstreze blana frumoasă și strălucitoare. Nu este nevoie să frecați blana  pentru a spăla-o. După umezirea acesteia și aplicarea șamponului, tot ce trebuie să faceți este să rulați degetele prin ea pentru a îndepãrta murdăria. Aplicați balsam, apoi clătiți bine.

Când vă uscați Yorkie, pulverizați blana cu un balsam cu luciu. Nu periați niciodată un strat uscat sau murdar sau veți rupe părul. Tãiaţi unghiile după fiecare baie, pentru a preveni durerile și alte probleme. Dacă le auzi făcând clic pe podea, sunt prea lungi. Unghiile de la picioare au în ele vasele de sânge și, dacă tăiați prea mult, puteți provoca sângerări – iar câinele dvs. poate refuza colaborarea atunci când veţi fi vãzut cu unghiera în mânã. Deci, dacă nu aveţi experienţã întãiatul unghiilor, cereți-i unui veterinar sau unui frizer sã vã îndrume. Când vă îngrijiți Yorkie-ul, asigurați-vă că verificați zona anală și tundeţi zona dacă părul devine prea lung. De obicei, tunderea de aproximativ jumătate de centimetru de păr în jurul său este de ajuns. După ce ți-ai periat Yorkie-ul și e uscat, strângeți părul de pe cap, începând de la colțul exterior al ochiului, întorcându-vă într-un unghi spre centrul capului, apoi înapoi în colțul exterior al celuilalt ochi. Periați aceasta şuviţã și fixați-o cu o bandă de latex. Începe să-ți obișnuiești Yorkie-ul să fie periat și examinat când e pui. Manipulați frecvent labele sale – câinii sunt sensibili la picioarele lor – și uitaţi-vã şi în gură. Faceți o experiență pozitivă plină de laude și recompense, și veți pune bazele pentru examene veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult. În timpul perierii, verificați leziunile, erupțiile cutanate sau semnele de infecție, cum ar fi roșeața, sensibilitatea sau inflamația pe piele, pe nas, pe gură și pe ochi și pe picioare. Ochii trebuie să fie clari, fără roșeață sau descărcare. Examenul dvs. săptămânal atent vă va ajuta să identificați potenţialele problemele de sănătate.

Yorkshire Terrier: relația cu copii și alte animale

Datorită dimensiunilor mici, Yorkii nu sunt potriviţi pentru familiile cu copii mici. Majoritatea crescătorilor nu vor vinde căței persoanelor care au copii mai mici de 5 sau 6 ani. Este prea ușor pentru copii să renunțe la ei, să îi paseze sau să îi țină prea strâns. Yorkii se pot înțelege bine cu alte animale de companie, inclusiv pisici, dacă le socializează de la o vârstă fragedă. Sunt îndrăzneți să meargă după câini ciudați, totuși, chiar și cei care le depășesc cu un factor de zece și îi protejează de ei înșiși devin a doua natură pentru cei cu Yorkies.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Yorkshire Terrier Toy de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)