Bichon Havanez de vânzare

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Cannot retrieve posts for this hashtag.

Hashtagul „bucuriacasei_havanez” solicitat de utilizator nu poate fi văzut din cauza unor permisiuni care lipsesc, este nevalid sau nu există.

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Fulop Csaba

Sunt mulțumit de cățelul primit.

27/11/2019

Madalina Nicoleta Prodan

Multumim din suflet pentru Snoopy, o minunatie de catel, va revomandam cu drag si bucurie 

20/01/2019

Ana Maria Marciu

asteptarea a dat roade… va multumesc si recomand cu incredere❤😘😘

07/07/2019

Cristina Rosca

Recomand Bucuria Casei 

05/06/2019

Dumitru Panturu

Va multumesc pentru serviciile oferite si doresc sa va felicit inca o data pentru profesionalismul de care dati dovada. Placerea de a va cunoaste si de a colabora cu dvs. a fost de partea mea si cu siguranta va voi recomanda tuturor prietenilor si cunoscutilor.… Read more „Dumitru Panturu”

06/04/2019

Diana Stanila

Ea este Minny bucuria casei noastre si a sufletului nostru!♥️

13/08/2019

Stoica Theodora Carla

Recomand cu toata increderea, seriosi , disponibili mereu si mai ales la toate detaliile si intrebarile legate de micut!
Va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat si ptr minunea din casa noastră:Bulldog Francez Blue, plin de energie si gata sa primească toata dragostea cel… Read more „Stoica Theodora Carla”

27/11/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Irina Petecel Roibu

Aduceti, intr-adevar, bucurie casei. Seriozitatea in orice colaborare, cu atat mai mult cu cat am conversat doar la telefon, fara a ne intalni, este calitatea pe care o apreciez cel mai mult. Cookie este bine, vesel, se joaca cu copiii, papa si, de cele mai… Read more „Irina Petecel Roibu”

caniche toy maro
28/06/2019

Andreea Gheorghe

Un website si un personal foarte profi! Suntem foarte bucurosi de alegerea facuta❤️

yorkshire-terrier-toy
28/09/2019

Carm En

Multumim BucuriaCasei pentru doza de energie numita Caju 🤪
Este de apreciat atentia cu care tratati fiecare cerere si dragostea pentru animalute.
Recomand cu mare incredere.

03/08/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Atodiresei Carmen Elena

Sunt deosebit de serioși, tocmai am primit un Beagle tricolor, adus din UK. Mulțumesc din suflet pt bijuteria trimisă. Bucuria Casei, sunteți deosebiți!! 😘😘😘💕💕

01/09/2019

Irina Baraboi

O colaborare frumoasa fi usoara. recomand.

20/06/2019

Andreea Mihailescu

Iubit din prima secunda! Va multumesc si recomand cu incredere serviciile Bucuria Casei!

29/10/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Liliana Rotaru

Mulțumim mult,de apreciat corectitudinea si seriozitatea dumneavoastra,recomand cu incredere!

02/10/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Bichon Havanez, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Bichon Havanez


1350 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Bichon Havanez în viața copilului

Copii care cresc alături de un Bichon Havanez se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Bichon Havanez în viața familiei

Prezența unui Bichon Havanez este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Bichon Havanez de vânzare

Bichon Havanez: rasa

Bichonul havanez strălucește cu personalitatea sa afectuoasă pentru toată lumea, inclusiv străini, copii, alți câini și chiar pisici. Dar familia lui va beneficia cel mai mult de dragostea lui, el va rămâne ca lipiciul de partea proprietarului său. Dezavantajul potențial al acestui devotament este că, atunci când este lăsat în pace, acesta poate deveni neliniștit. Acesta este cu siguranță un câine de apartament, iar un havanez care a rămas în curte, sau oriunde departe de familia sa, nu este un câine fericit.

Bichonii havanezi sunt destul de antrenabili și lucrează ca animale de terapie și asistență. De asemenea, au o cantitate surprinzătoare de energie pentru dimensiunea lor.

La fel ca în cazul multor câini mici, este obișnuit ca proprietarii lor să răsfețe foarte mult. Probabil că vor regreta – obiceiurile proaste, cum ar fi consumul numai de mâncare pentru oameni, se pot forma foarte repede. Această rasă este mic escroc, și este posibil să descoperi că bichonul tău te antrenează, mai degrabă decât invers.

În ciuda dorințelor sale, sau poate chiar din cauza lor, bichonul havanez este un animal de companie minunat și versatil.

Bichon Havanez: scurt istoric

După ce Columb a revendicat Cuba pentru Spania în anul 1492, coloniștii spanioli au început să sosească pe insulă. Odată cu ei au venit câinii lor mici de companie – strămoșii a ceea ce este acum familia de câini Bichon.

Acești câini s-au încrucișat, iar mai târziu, prin restricții comerciale impuse Cubei de Spania, au început să se dezvolte în bichonul havanez pe care îl cunoaștem astăzi. Blana lor era groasă și mătăsoasă, ceea ce a ajutat la izolarea câinelui de soarele tropical.

Până la începutul anilor 1800, acesta era prezent în multe familii aristocratice din Cuba. Călătorii europeni care au fost încântați de această rasă, au adus câinii înapoi în Anglia, Spania și Franța. Rasa a devenit la modă în Europa la mijlocul anilor 1800, iar regina Victoria și Charles Dickens erau printre fanii săi cunoscuți la acea vreme.

La fel ca majoritatea tendințelor, aceasta s-a oprit. La un moment dat havanezul a devenit aproape dispărut, chiar și în Cuba, natală. Câteva familii cubaneze au păstrat câinii, însă, odată cu Revoluția cubaneză din 1959, 11 bichoni havanezi au fost aduși în SUA în brațe de către proprietarilor lor. Acești refugiați canini sunt strămoșii majorității havanezilor din afara Cubei.

Renașterea rasei a început în anii ’70, când un cuplu american care a crescut câini a găsit câțiva descendenți din cei 11 câini care au fost aduși din Cuba. Încântați de inteligența și natura lor afectuoasă, au început să lucreze pentru restabilirea rasei.

American Kennel Club a recunoscut oficial rasa în 1995.

Canise și crescători de Bichon Havanez

Bichon Havanez: dimensiune

Masculii și femelele au o înălțime cuprinsă între 26 și 29 cm și cântăresc între 3 și 6 kg.

Bichon Havanez: personalitate

Bichonul havanez este o rasă blândă și afectuoasă, care prosperă în compania omului. Acesta te va urmări adesea din cameră în cameră pe parcursul zilei, iar el poate fi foarte neliniștit atunci când este lăsat singur. De asemenea, el este inteligent și se va bucura să te facă să râzi.

Temperamentul este afectat de o serie de factori, inclusiv ereditatea, instruirea și socializarea. Puii cu temperamente drăguți sunt curioși și jucăuși, dispuși să se apropie de oameni și să fie ținuți de ei.

La fel ca orice câine, bichonul havanez are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr. Invitarea în mod regulat a vizitatorilor și ducerea lui în parcuri aglomerate, magazine care permit câinilor și în plimbări pe îndelete să se întâlnească cu alte persoane, îl vor ajuta, de asemenea, să-și lustruiască abilitățile sociale.

Bichon Havanez: sănătate

Bichonii havanezi sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii din rasa Bichon Havanez vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Displazia de șold este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se încadrează bine în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere și lamență pe unul sau ambele picioare din spate, dar este posibil să nu se observe niciun semn de disconfort la un câine cu displazie de șold. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Displazia soldului este ereditară, dar poate fi agravată de factorii de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei diete înalte în calorii sau răniri.
 • Displazia cotului: aceasta este o afecțiune ereditară comună câinilor de rasă mare. Se crede că este cauzată de diferite rate de creștere ale celor trei oase care alcătuiesc cotul câinelui, provocând laxitate articulară. Acest lucru poate cauza dureri mari. Medicul veterinar poate recomanda o intervenție chirurgicală pentru a corecta problema sau medicația pentru a controla durerea.
 • Condrodisplazie: Aceasta este o tulburare genetică care este de obicei etichetată greșit ca „nanism.“ Câinii afectați au membre anormal de scurte. În cazuri mai puțin severe, câinii pot trăi vieți depline și sănătoase.
 • Boala Legg-Perthes: Legg-perthes determină o deformare a bilei articulației șoldului. Începe cu o scădere a aportului de sânge către capul osului femurului, până când osul moare în cele din urmă, se prăbușește și se deformează. Rezultatul este artrita sau inflamația articulației șoldului. Tratamentul include repausul, terapia fizică și îndepărtarea chirurgicală a capului și gâtului femural deformat. Câinii, în general, se descurcă bine după operație, iar mulți suferă destul de puțin, în special în timpul schimbărilor meteorologice.
 • Cataracta: Ca și la oameni, cataractele canine sunt caracterizate prin pete tulburi pe lentila ochilor care pot crește în timp. Se pot dezvolta la orice vârstă și adesea nu afectează vederea, deși unele cazuri provoacă pierderi severe de vedere. De obicei, cataractele pot fi îndepărtate chirurgical cu rezultate bune.
 • Surditate: Surditatea oferă multe provocări atât pentru câine, cât și pentru proprietar. Unele forme de surditate și pierderea auzului pot fi tratate cu medicamente și chirurgie, dar, de obicei, surditatea nu poate fi vindecată. Răbdarea și timpul trebuie acordate unui câine surd și există multe produse pe piață, cum ar fi gulerele vibrante, pentru a vă ușura viața pentru amândoi.
 • Luxația patelară: Aceasta este o problemă comună la câinii de talie mică, care se datorează faptului că patela, care are trei părți – femurul (coapsa), genunchiul și tibia nu sunt aliniate corespunzător. Acest lucru provoacă tulburare în picior sau mers anormal. Este o afecțiune prezentă la naștere, deși luxația reală nu apare întotdeauna decât mult mai târziu. Frecarea cauzată de luxație patelară poate duce la artrită, o boală degenerativă articulară. Există patru grade de luxație patelară, variind de la gradul I, o luxație ocazională care provoacă tulburare temporară în articulație, până la gradul IV, în care întoarcerea tibiei este severă, iar patela nu poate fi realiniată manual. Gradele severe de luxație patelară pot necesita operații chirurgicale.
 • Șunt portosistemic: un șunt portosistemic este un flux de sânge anormal în care sângele din tractul digestiv ocolește ficatul și continuă până la circulația venoasă sistemică. Când se întâmplă acest lucru, toxinele care sunt în mod normal eliminate de ficat sunt circulate prin organism care duc la alte boli, cum ar fi encefalopatul hepatic. Șunturile portosistemice apar de obicei în combinație cu o altă boală, iar simptomele includ un echilibru slab, pierderea poftei de mâncare, letargie, orbire, depresie, slăbiciune, convulsii, dezorientare și comă. O schimbare în dietă și chirurgia poate ajuta la tratarea problemei.
 • Murmur cardiac: o tulburare a fluxului de sânge este cauza murmururilor inimii. Există cinci grade de murmur cardiac; ele sunt clasificate cu privire la cât de perceptibil este murmurul. Murmururile inimii sunt un indicator al bolii; tratamentul este necesar, care poate include medicamente, dieta specială și restricții de exerciții.
 • Insuficiența valvei mitrale: Insuficiența valvei mitrale este mai frecvent întâlnită la câinii mai în vârstă atunci când valva mitrală, care se găsește între atriul stâng și ventricul, începe să eșueze. Când se întâmplă acest lucru, valva mitrală nu reușește să împiedice fluxul de sânge în atriul stâng. Aceasta poate provoca insuficiență cardiacă. Simptomele includ hipertensiunea, lichidul în plămâni și o scădere a forței mușchiului cardiac. Tratamentul include medicația, schimbarea dietei și restricțiile de exerciții.

Magazin online cu produse pentru Bichon Havanez

Bichon Havanez: îngrijire

Deși bichonul havanez este o rasă mică, el are o cantitate mare de energie. O plimbare îndelungată sau un joc activ în fiecare zi îl vor ține fericit.

Această rasă se descurcă bine într-o varietate de case, de la apartamente la case mari cu curți, atât timp cât este un câine de interior. Această rasă nu este potrivită pentru viața în curte. Este cel mai fericit când este alături de familia sa.

Dorința de a-i mulțumi pe proprietarii săi face ca bichonul havanez să fie destul de ușor de antrenat în majoritatea cazurilor.

Anxietatea de separare poate fi o preocupare serioasă pentru havanez și pentru proprietarul său. Cel mai bun mod de a face față acestei probleme este să o evitați cu totul. Nu lăsați câinele singur timp îndelungat și, atunci când plecați, puneți-l într-o ladă cu o mulțime de jucării rezistente pentru a-l ține ocupat.

Deși este mic și pufos, un bichon havanez nu este o jucărie. Ca toate rasele, el trebuie să învețe bunele maniere canine. Nu-l răsfăța prea mult, pentru ca nu este în avantajul său.

Bichon Havanez: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 1/2 până la 1 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Bichon Havanez: culoarea blănii și perierea

Blana bichonului havanez este groasă, dar suficient de mătăsoasă, moale și ușoară și nu pică ușor. Părul blănii este lung și variază de la drept la cret. Vine în alb, negru, negru și cafeniu, sable, gri și o mulțime de alte culori și marcaje.  Mulți proprietari pun clame pe blana havanezului pentru a fi mai ușor de îngrijit.

Când blana este păstrată lung, are nevoie de periaj zilnic pentru a preveni formarea covorașelor și sunt necesare băi frecvente pentru a-l păstra curat. În general, este înțelept să menții părul legat de deasupra ochilor pentru a preveni iritarea – arată și drăguț.

Dacă nu ești extrem de motivat și priceput, probabil că este nevoie de un friezer profesionist. Proprietarii pot învăța să-și îngrijească câinii, dar este nevoie de o persoană dedicată pentru a păstra blana acestei rase în formă bună.

Ochii plini de apă și lacrimile rezultate sunt comune la aceasta rasă de câine. Reține că lacrimarea excesivă poate semnala o problemă a ochilor și ar trebui verificată de un medic veterinar. Poți îmbunătăți aspectul păstrând părul din jurul ochilor curat (șterge zilnic cu o cârpă umedă). Există produse de albire pe piață, făcute special pentru luminarea petelor, pe care unii proprietari le consideră utile.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Bichon Havanez: relația cu copii și alte animale

Bichonul havanez este un câine de familie excelent, care este afectuos cu toată lumea, inclusiv copiii de toate vârstele și alți câini și animale de companie. Dar pentru că este atât de mic, el ar putea fi rănit cu ușurință din întâmplare, așa că este deosebit de important să îi înveți pe copii cum să trateze câinele.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Bichon Havanez de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)