Întrebări frecvente

Avem o pagină dedicată clienților noștri, pe site, cu zeci de referințe scrise de mai mulți clienți fericiți alături câinii lor.

Nu. Dar înainte de a vă cumpăra câinele, trebuie să citiți Termenii și condițiile noastre și Garanția de Sănătate.

Nu trebuie să plătiți suma totală de la început. Plățile pot fi făcute la dispoziția dumneavoastră atâta timp cât …
– Suma minimă pentru a-ți rezerva cățelul este de 250 lei.
– Diferența de pret poate fi plătită integral înainte de livrare (cu cardul sau prin transfer bancar) sau, șoferului, dacă acest lucru este posibil în orașul dumneavoastră.
Mai multe detalii despre modalitățile de plată disponibile.

Recomandăm la început să vă hrăniți cățelușul cu aceeași hrană pe care a oferit-o crescătorul. Puteți încerca treptat o altă marcă de produse alimentare care este disponibilă în locația dvs. Întotdeauna recomandăm branduri super premium sau holistice (fără cereale) uscate. Opțiunile bune sunt, pentru a menționa doar câteva: Royal Canin, Hills, Purina. Vă recomandăm să hraniți cățelul de 4-5 ori pe zi până la 3 luni, apoi de 3 ori pe zi până la 6 luni. De atunci puteți hrăni cățelul de două ori pe zi și, în funcție de alegerea dvs., hrăniți câinele de 1 sau 2 ori pe zi, de la 1 an.

Livrăm puii noștri cât mai curând posibil, dar niciodată înainte de vârsta de 6 săptămâni, lucru care variază de la o rasă la alta. Este în interesul nostru să vi-l aducem pe micuț cât mai repede posibil însă nu și în interesul cățelului sau al dvs, deoarece această schimbare importantă realizată la o vârstă prea fragedă vă poate îngreuna mult întreținerea puiuțului sau îi va pune chiar viața în pericol. Timpul până la livrare afișat pe pagina rasei comandate poate fi puternic influențat de preferințele dumneavoastră de sex și culoare, motiv pentru care vă vom transmite informații actualizate pe parcursul derulării procesului de selecție.

Sănătatea cățeilor noștri este prioritatea noastră de top! Inspectăm personal cățelușii la locația crescătorilor, din momentul rezervării până în momentul cumpărării, pentru a ne asigura că sunt sănătoși, fericiți și bine îngrijiți. Odată ce alegeți cățelușul nostru, ne vom asigura că este vaccinat corespunzător și imediat înainte de plecare, cățelușul dvs. va avea un control la medicul veterinar.

Toți cățelușii noștri primesc vaccinurile și deparazitările interne necesare în conformitate cu vârsta lor, fiind realizate de către crescător sau veterinar.

Din păcate în România este un demers realizat tot mai rar de către crescători, întrucât presupune declararea montei după fătare și asumarea altor taxe, chiar dacă dețin o linie de reproducție calitativă, cu pedigree. Din experiența anterioară am remarcat că persoanele care realizează aceste demersuri, majorează prețul cu 70-100% în funcție de rasă. Dacă doriți ca puiul dumneavoastră să dețină un act de Pedigree, vă rugăm să ne solicitați acest lucru din momentul transmiterii comenzii.

În UE este necesar un pașaport pentru animale de companie. Postiturile originale de vaccinare vor fi în carnetul de sănătate, motiv pentru care pașaportul pentru animale de companie nu va conține aceste autocolante. Cățelul dumneavoastră va avea un pașaport doar în cazul în care ați ales livrarea într-o altă țară decât România.

Nu realizăm și nici nu încurajăm realizarea acestor practici de cupare a urechilor sau cozii câinelui.

Deparazitarea externă a puiuților se poate realiza numai după ce aceștia depășesc greutatea de 1 kg astfel încât soluția administrată să nu devină toxică, motiv pentru care nu realizăm această procedura cățelușilor. Recomandăm realizarea unei deparazitări externe manual odată cu prima îmbăiere sau consultarea unui medic veterinar pentru administrarea soluției și cantității potrivite.

Deparazitarea internă se realizează cu regularitate în primele luni de viață ale cățeilor și mai ales înainte de realizarea fiecărui vaccin, cu scopul eliminării viermișorilor intestinali și a altor bacterii precum Giardia. De la caz la caz, ea poate fi realizată de către veterinar sau de către crescător și vă recomandam ca în decursul primei săptămâni după primirea cățelului să îl deparazitați intern astfel încât să elimine viermișorii intestinali și astfel să fie pregătit pentru realizarea următorului vaccin, conform schemei de vaccinare.

Suntem bucuroși să vedem că te gândești la dresaj, deoarece este foarte important. Puii nu sunt dresați în general înainte de plecare, este la latitudinea crescătorului ce educație alege sa ofere cățelului.
Cu toate acestea, dacă doriți o instruire specifică, aceasta poate fi realizată după vârsta de 4-5 luni.
Toți cățelușii au nevoie de pregătire adecvată oferită de proprietar după sosire. Dacă nu doriți să angajați un dresor, există mai multe resurse care pot fi găsite pe internet pentru a vă ajuta.

Desigur, realizăm microciparea tuturor puiuților în cazul în care acest demers nu a fost realizat de către crescător, iar codul microcipului va fi întotdeauna lipit în carnetul său de sănătate. Înregistrarea în RECS va fi realizată imediat ce ne transmiteți o copie a actului de identitate.

Cățelul va fi transportat până în orașul clientului, în cazul în care acest lucru este posibil. Dacă domiciliul clientului se află într-un oraș unde nu se poate realiza transportul, acest lucru va fi transmis anticipat, pentru a găsi soluții de a intra în posesia cățelului. Realizarea transportului până la adresa clientului nu este posibilă în acest moment.

Nu realizăm acest demers și niciuna dintre cățelușele noastre nu este sterilizată. Sterilizarea se poate realiza după vârsta de 7-8 luni atât la femele cât și la masculi.

Plata avansului se poate realiza prin card de credit (Visa, MasterCard) sau transfer bancar.
Plata integrală se poate realiza prin card de credit (Visa, MasterCard), transfer bancar sau cash la livrare (în anumite orașe).

BucuriaCasei va transmite pe email factura fiscala pentru suma achitata pe site, garantia medicala si recomandarile de alimentatie si ingrijire de la medicul veterinar. Catelul va fi insotit de carnetul sau de sanatate de la crescator.

Acest lucru depinde de câțiva factori, cum ar fi rasa câinelui, circumstanțele în care locuiți. Ceea ce este cu adevărat important este să aibă spațiu suficient, să aibă propriul său colț, unde nimeni nu ar trebui să intre, unde se poate simți în siguranță și singur. Asigurați-vă însă că nu îi sunt accesibile anumite obiecte periculoase, cum ar fi cablurile electrice. Având o mulțime de jucării pentru câini este de asemenea o idee bună.

Din nefericire nu. Politica noastră este să vizităm personal fiecare crescător cu care lucrăm pentru a vă asigura că puii sunt sănătoși, calitativi și au fost crescuți în condiții bune.

Castrarea cățelului poate fi realizată după vârsta de minim 6 luni, atât în cazul masculilor cât și al femelelor.

Da, oferim. Suntem privilegiați să avem mulți clienți care se întorc și suntem bucuroși să răsplătim încrederea pe care o au față de noi. Prin urmare, oferim o reducere de 100 lei pentru cel de-al doilea câine cumpărat și 200 lei pentru al treilea.

Da, oferim o garanție de sănătate, care este inclusă în prețul câinelui. Atât de încrezători suntem că, câinii noștri provin dintr-un fundal solid din punct de vedere genetic.

Deși prin definiție scopul achitării unui avans este tocmai de a garanta cumpărarea produsului respectiv, acceptăm renunțarea la comanda dvs. în următoarele condiții.

 • Returnăm avansul dacă:
   – renunțați la comandă în primele 14 zile de la transmitere iar cățelul dvs. nu a fost preluat sau achitat deja la cuib;
 • Nu returnăm avansul dacă:
   – renunțați la comandă după primele 14 zile de la transmitere;
   – renunțați la comandă după ce ați fost anunțat că puiul a fost achitat la cuib;
   – renunțați la comandă după ce cățelul a fost preluat din cuib.

Prețul câinelui nu include transportul însă acesta va fi afișat separat în momentul transmiterii comenzii.

Nu, nu credem că ar trebui să calificăm pe cineva atunci când cumpără pui de la noi! Unul dintre clienții noștri a spus bine: „Sunt câini extraordinari, dar nu avem nevoie de cineva care să ne califice dacă merităm sau nu dreptul de a cumpăra unul dintre puii lor”. Intenția noastră este să găsim un cămin iubitor pentru fiecare dintre puiuții noștri. Cu toate acestea, cu siguranță ne rezervăm dreptul de a nu vinde dacă credem că este în interesul câinelui.

Sediul central este situat în frumosul oraș Brașov, România. De aici vă vom servi, însă crescătorii noștri pot veni din diverse locații din întreaga țară.

Load More

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Întrebări frecvente? Vă putem ajuta cu drag! :)