Ce ar trebui sa mai stii:

Informatiile contractuale pot fi regasite in termenii si conditiile de utilizare, odata cu transmiterea comenzii.

Nu realizăm și nici nu încurajăm realizarea acestor practici de cupare a urechilor sau cozii câinelui.

Calatoria in UE necesita un pașaport pentru animale de companie. Acesta poate fi eliberat de catre medicul veterinar la varsta de 3 luni, odata cu vaccinarea antirabica. In cazul in care la transmiterea comenzii alegeti pentru livrare o alta tara decat Romania, catelusul va fi livrat dupa varsta de 3 luni atunci cand va fi vaccinat antirabic, microcipat si va detine un pasaport international.

Dacă doriți ca puiul dumneavoastră să dețină un act de Pedigree, vă rugăm să bifați Da în dreptul opțiunii de Pedigree în momentul transmiterii comenzii.

Livram puii nostri cat mai curand posibil, dar niciodată înainte de varsta de 8 saptamani, lucru care variază de la o rasă la alta. Este in interesul nostru sa vi-l aducem pe micut cat mai repede posibil insa nu si in interesul catelului sau al dvs, deoarece această schimbare importantă realizată la o varstă prea frageda va poate ingreuna mult intretinerea puiutului sau îi va pune chiar viata in pericol. Timpul pana la livrare afișat pe pagina rasei comandate poate fi semnificativ influentat de preferintele dumneavoastra de sex, talie si culoare, motiv pentru care va rugam sa il considerati ca fiind estimativ si va vom transmite informatii actualizate pe parcursul derularii procesului de selectie. În cazul câinilor cu pedigree, demersurile de identificare și verificare pot dura mult mai mult decât în cazul celor fără pedigree, din cauza disponibilității foarte redusă din România.

Deparazitarea internă se realizează cu regularitate în primele luni de viață ale cățeilor și mai ales înainte de realizarea fiecărui vaccin, cu scopul eliminării viermișorilor intestinali și a altor bacterii precum Giardia. De la caz la caz, ea poate fi realizată de către veterinar sau de către crescător și vă recomandam ca în decursul primei săptămâni după primirea cățelului să îl deparazitați intern astfel încât să elimine viermișorii intestinali și astfel să fie pregătit pentru realizarea următorului vaccin, conform schemei de vaccinare.

Suntem bucuroși să vedem că te gândești la dresaj, deoarece este foarte important. Puii nu sunt dresați în general înainte de plecare, este la latitudinea crescătorului ce educație alege sa ofere cățelului.
Cu toate acestea, dacă doriți o instruire specifică, aceasta poate fi realizată după vârsta de 4-5 luni.
Toți cățelușii au nevoie de pregătire adecvată oferită de proprietar după sosire. Dacă nu doriți să angajați un dresor, există mai multe resurse care pot fi găsite pe internet pentru a vă ajuta.

Sănătatea cățeilor este prioritatea noastră de top! Inspectăm cățelușii la locația proprietarului, din momentul rezervării până în momentul livrarii, pentru a ne asigura că sunt sănătoși, fericiți și bine îngrijiți. Odată ce va alegeți cățelușul, ne vom asigura că este vaccinat corespunzător și prezinta semne clinice optime pentru a putea fi transportat in conditii de siguranta. Totodată, va beneficia de garanție medicală pentru bolile virale pentru care există vaccinare realizată (Parvoviroza, Coronaviroza).

Toți cățelușii noștri primesc vaccinurile și deparazitările interne necesare în conformitate cu vârsta lor, fiind realizate de către crescător sau veterinar.

Desigur, realizăm microciparea tuturor puiuților în cazul în care acest demers nu a fost realizat de către crescător, iar codul microcipului va fi întotdeauna lipit în carnetul său de sănătate. Înregistrarea în RECS va fi realizată imediat ce ne transmiteți o copie a actului de identitate.

Romania

Catelul va fi transportat pana in orasul clientului, in cazul in care acest lucru este posibil. Daca domiciliul clientului se afla intr-un oras unde nu se poate realiza transportul, acest lucru va fi transmis anticipat, pentru a gasi solutii de a intra in posesia catelului. Realizarea transportului pana la adresa clientului nu este posibila in acest moment.

International

In cazul in care la transmiterea comenzii alegeti pentru livrare o alta tara decat Romania, catelusul va fi livrat dupa varsta de 3 luni atunci cand va fi vaccinat antirabic, microcipat si va detine un pasaport international. Daca domiciliul clientului se afla intr-un oras unde nu se poate realiza transportul, acest lucru va fi transmis anticipat, pentru a gasi solutii de a intra in posesia catelului. Realizarea transportului pana la adresa clientului nu este posibila in acest moment.

Ruta abordata in acest moment: Ungaria (Budapesta, Gyor), Austria (Viena, Linz), Germania (Passau, Munchen, Nurnberg, Stuttgart, Frankfurt sau Koln).