Întrebări frecvente

Dorim să primiți toate răspunsurile de care aveți nevoie, înainte de a apuca să ne întrebați 🙂 Iată cele mai frecvent întâlnite întrebări adresate de către clienții noștri.

Avem o pagină dedicată clienților noștri, pe Facebook, cu zeci de referințe scrise de mai mulți clienți fericiți alături câinii lor: BucuriaCasei pe Facebook

Nu. Dar înainte de a vă cumpăra câinele, trebuie să citiți Termenii și condițiile noastre și Garanția de Sănătate.

Nu trebuie să plătiți suma totală de la început. Plățile pot fi făcute la dispoziția dumneavoastră atâta timp cât …
– Suma minimă pentru a-ți rezerva cățelul este de 250 lei.
– Diferența de pret poate fi plătită integral înainte de livrare (cu cardul sau prin transfer bancar) sau, șoferului, dacă acest lucru este posibil în orașul dumneavoastră.
Mai multe detalii despre modalitățile de plată disponibile.

Recomandăm la început să vă hrăniți cățelușul cu aceeași hrană pe care a oferit-o crescătorul. Puteți încerca treptat o altă marcă de produse alimentare care este disponibilă în locația dvs. Întotdeauna recomandăm branduri super premium sau holistice (fără cereale) uscate. Opțiunile bune sunt, pentru a menționa doar câteva: Royal Canin, Hills, Purina. Vă recomandăm să hraniți cățelul de 4-5 ori pe zi până la 3 luni, apoi de 3 ori pe zi până la 6 luni. De atunci puteți hrăni cățelul de două ori pe zi și, în funcție de alegerea dvs., hrăniți câinele de 1 sau 2 ori pe zi, de la 1 an.

Livrăm puii noștri cât mai curând posibil, dar niciodată înainte de vârsta de 6 săptămâni, lucru care variază de la o rasă la alta. Este în interesul nostru să vi-l aducem pe micuț cât mai repede posibil însă nu și în interesul cățelului sau al dvs, deoarece această schimbare importantă realizată la o vârstă prea fragedă vă poate îngreuna mult întreținerea puiuțului sau îi va pune chiar viața în pericol. Timpul până la livrare afișat pe pagina rasei comandate poate fi puternic influențat de preferințele dumneavoastră de sex și culoare, motiv pentru care vă vom transmite informații actualizate pe parcursul derulării procesului de selecție.

Sănătatea cățeilor noștri este prioritatea noastră de top! Inspectăm personal cățelușii la locația crescătorilor, din momentul rezervării până în momentul cumpărării, pentru a ne asigura că sunt sănătoși, fericiți și bine îngrijiți. Odată ce alegeți cățelușul nostru, ne vom asigura că este vaccinat corespunzător și imediat înainte de plecare, cățelușul dvs. va avea un control la medicul veterinar.

Toți cățelușii noștri primesc vaccinurile și deparazitările interne necesare în conformitate cu vârsta lor, fiind realizate de către crescător sau veterinar.

Din păcate în România este un demers realizat tot mai rar de către crescători, întrucât presupune declararea montei după fătare și asumarea altor taxe, chiar dacă dețin o linie de reproducție calitativă, cu pedigree. Din experiența anterioară am remarcat că persoanele care realizează aceste demersuri, majorează prețul cu 70-100% în funcție de rasă. Dacă doriți ca puiul dumneavoastră să dețină un act de Pedigree, vă rugăm să ne solicitați acest lucru din momentul transmiterii comenzii.

În UE este necesar un pașaport pentru animale de companie. Postiturile originale de vaccinare vor fi în carnetul de sănătate, motiv pentru care pașaportul pentru animale de companie nu va conține aceste autocolante. Cățelul dumneavoastră va avea un pașaport doar în cazul în care ați ales livrarea într-o altă țară decât România.

Nu realizăm și nici nu încurajăm realizarea acestor practici de cupare a urechilor sau cozii câinelui.

Deparazitarea externă nu se poate realiza la vârste prea fragede în cuiburile de unde provin puiuții noștri, motiv pentru care recomandăm o deparazitare externă realizată manual odată cu prima îmbăiere. Medicului dumneavoastră veterinar va putea decide momentul realizării deparazitării externe, de regulă aceasta realizându-se începând cu vârsta de 8 săptămâni.

Suntem bucuroși să vedem că te gândești la dresaj, deoarece este foarte important. Puii nu sunt dresați în general înainte de plecare, este la latitudinea crescătorului ce educație alege sa ofere cățelului.
Cu toate acestea, dacă doriți o instruire specifică, aceasta poate fi realizată după vârsta de 4-5 luni.
Toți cățelușii au nevoie de pregătire adecvată oferită de proprietar după sosire. Dacă nu doriți să angajați un dresor, există mai multe resurse care pot fi găsite pe internet pentru a vă ajuta.

Nu realizăm acest demers și niciuna dintre cățelușele noastre nu este sterilizată. Sterilizarea se poate realiza după vârsta de 7-8 luni atât la femele cât și la masculi.

În prețul câinelui este inclus în tot ceea ce vă asigură că vă vine fericit și sănătos, costurile veterinare înainte de plecare, vaccinările și deparazitarea, carnetul de sănătate, microciparea și, înregistrarea RECS (la cerere), factura fiscală și garanția medicală. Costul transportului va fi prezentat în momentul transmiterii comenzii și se referă la transport până în orașul dvs, nu la adresă.

Plata avansului se poate realiza prin card de credit (Visa, MasterCard) sau transfer bancar.
Plata integrală se poate realiza prin card de credit (Visa, MasterCard), transfer bancar sau cash la livrare (în anumite orașe).

Acest lucru depinde de câțiva factori, cum ar fi rasa câinelui, circumstanțele în care locuiți. Ceea ce este cu adevărat important este să aibă spațiu suficient, să aibă propriul său colț, unde nimeni nu ar trebui să intre, unde se poate simți în siguranță și singur. Asigurați-vă însă că nu îi sunt accesibile anumite obiecte periculoase, cum ar fi cablurile electrice. Având o mulțime de jucării pentru câini este de asemenea o idee bună.

Deși ne-ar plăcea să impunem această schimbare, mulți dintre crescătorii cu care colaborăm achiziționează și realizează personal vaccinarea puiuților pe care îi dețin, din perspectiva costurilor dar și a siguranței pentru puiuți, aceștia rămânând într-un mediu steril în timpul realizării acestui demers. Dezavantajul acestui procedeu este că, în acest caz, în dreptul primului vaccin din carnetul de sănătate, nu va exista parafa medicului veterinar. Dacă considerați acest lucru un impediment, vă rog să ne solicitați revaccinarea puiului înainte de a vi-l trimite, însă acest lucru poate întârzia livrarea cu minim o săptămână.

Din nefericire nu. Politica noastră este să vizităm personal fiecare crescător cu care lucrăm pentru a vă asigura că puii sunt sănătoși, calitativi și au fost crescuți în condiții bune.

Castrarea cățelului poate fi realizată după vârsta de minim 6 luni, atât în cazul masculilor cât și al femelelor.

Da, oferim. Suntem privilegiați să avem mulți clienți care se întorc și suntem bucuroși să răsplătim încrederea pe care o au față de noi. Prin urmare, oferim o reducere de 100 lei pentru cel de-al doilea câine cumpărat și 200 lei pentru al treilea.

Da, oferim o garanție de sănătate, care este inclusă în prețul câinelui. Atât de încrezători suntem că, câinii noștri provin dintr-un fundal solid din punct de vedere genetic.

Deși prin definiție scopul achitării unui avans este tocmai de a garanta cumpărarea produsului respectiv, acceptăm renunțarea la comanda dvs. în următoarele condiții.

 • Returnăm avansul dacă:
   – renunțați la comandă în primele 14 zile de la transmitere iar cățelul dvs. nu a fost preluat sau achitat deja la cuib;
 • Nu returnăm avansul dacă:
   – renunțați la comandă după primele 14 zile de la transmitere;
   – renunțați la comandă după ce ați fost anunțat că puiul a fost achitat la cuib;
   – renunțați la comandă după ce cățelul a fost preluat din cuib.

Prețul câinelui nu include transportul însă acesta va fi afișat separat în momentul transmiterii comenzii.

Nu, nu credem că ar trebui să calificăm pe cineva atunci când cumpără pui de la noi! Unul dintre clienții noștri a spus bine: “Sunt câini extraordinari, dar nu avem nevoie de cineva care să ne califice dacă merităm sau nu dreptul de a cumpăra unul dintre puii lor”. Intenția noastră este să găsim un cămin iubitor pentru fiecare dintre puiuții noștri. Cu toate acestea, cu siguranță ne rezervăm dreptul de a nu vinde dacă credem că este în interesul câinelui.

Sediul central este situat în frumosul oraș Brașov, România. De aici vă vom servi, însă crescătorii noștri pot veni din diverse locații din întreaga țară.

Load More


1
Bine ați venit la BucuriaCasei :) Cum vă putem ajuta?
Powered by