Cocker Spaniel Englez de vânzare

Flori Antonescu

Aceasta firma este cu adevatat profesionista! Nu veti avea surprize neplacute, pt ca angajatii mereu vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie in functie de dorinta clientului si vor oferi detalii reale ale procesului. Imi place ca oamenii sunt documentati despre fiecare rasa si… Read more „Flori Antonescu”

17/10/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Stoica Theodora Carla

Recomand cu toata increderea, seriosi , disponibili mereu si mai ales la toate detaliile si intrebarile legate de micut!
Va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat si ptr minunea din casa noastră:Bulldog Francez Blue, plin de energie si gata sa primească toata dragostea cel… Read more „Stoica Theodora Carla”

27/11/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Costel Viorel Grigoras

serviciul impecabil.calitatea superioară a puiuțului.

24/10/2019

Cristina Rosca

Recomand Bucuria Casei 

05/06/2019

Mirela Sugaru

Promptitude, seriozitate si iubire pentru sufletelele caselor noastre!

09/07/2019

Iris Irina

Servicii profesionale, oameni de suflet şi mai ales răbdători. Am întârziat la punctul de livrare şi cu toate acestea, mi s-a vorbit frumos şi am avut parte de înțelegere. Un alt serviciu ce mi-a fost de ajutor, a fost posibilitatea de a plăti în rate.… Read more „Iris Irina”

16/11/2019

Carm En

Multumim BucuriaCasei pentru doza de energie numita Caju 🤪
Este de apreciat atentia cu care tratati fiecare cerere si dragostea pentru animalute.
Recomand cu mare incredere.

03/08/2019

Mozacu Ionela Adriana

Va multumim din suflet ca ne-ați oferit un basset haund foarte jucăuș ,deștept foc și ascultător …va dorim multă sanatate și la mai multe zâmbete fericite … nu las mai da pe nimic 🤗🤗😊recomand cu încredere încercați și nu o sa va pare rău 🐶🤗😊

11/09/2019

Maria Drăguș

Recomand! Cățeluși sunt jucăuși și sănătoși!!

24/04/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Драгош Мункач

Cu ajutorul BucuriaCasei.ro, avem un nou membru in familie, un malamut de 6 luni sanatos si frumos. Vreau sa le multumesc pentru seriozitate si promptitudine si cu siguranta vom apela la ei din nou pe viitor 

18/08/2019

Cristian Moise

Seriozitate maxima iar cățelușul a venit foarte bine îngrijit și sa adaptat in mai puțin de o zi,domul a fost foarte bun și ne-a ajutat în vederea îngrijiri lui !!!Recomand 💯 să cumpărați de aici !!!

25/06/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Diana Stanila

Ea este Minny bucuria casei noastre si a sufletului nostru!♥️

13/08/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima!Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu!Sunt mai mult decat mulțumit!!!

akita american
27/11/2019

Liliana Rotaru

Mulțumim mult,de apreciat corectitudinea si seriozitatea dumneavoastra,recomand cu incredere!

02/10/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Cocker Spaniel, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Cocker Spaniel


1550 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Cocker Spaniel Englez în viața copilului

Copii care cresc alături de un Cocker Spaniel Englez se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Cocker Spaniel Englez în viața familiei

Prezența unui Cocker Spaniel Englez este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Cocker Spaniel Englez de vânzare

Cocker Spaniel Englez: rasa

Care este diferența dintre un Cocker englez și un Cocker Spaniel american, spuneți? Nu cu mult timp în urmă, cockerii americani și englezi erau considerați a fi aceeași rasă. Decizia de a-i clasifica ca rase separate a fost luată în anii 1930, când a devenit evident că cele doua rase erau diferite.

O diferență este dimensiunea. Cockerul spaniel englez este mai mare decât cockerul spaniel american. De asemenea, au diferite tipuri de corp. Și spre deosebire de Cocker-ul american, Cocker-ul englez este probabil să fie găsit pe teren alături de verii săi Field Spaniel și englezii și galezii Springer Spaniels.

Cockerul spaniel englez este fericit și afectuos. Este un câine robust, cu un bot lung, pătrat, ochi expresivi, urechi lungi. Cockerul englez are o blană de lungime medie. Au înălțime de 36 până la 43 cm la umăr și cântăresc între 12 și 15 kg.

Ca și câini sportivi, cockerii englezi au multă rezistență și energie. Sunt și câini curioși și le place să investigheze lucruri. Au un nas foarte delicat, care ajută foarte mult in cazul vânatului.

În timp ce spanielii englezi sunt inteligenți, ei pot fi încăpățânați uneori. Antrenamentul de ascultare este o idee bună pentru orice câine, dar în special cu câinii de vânătoare.

Deoarece sunt atât de afectuoși față de oamenii lor, este important să folosești un antrenament blând și consecvent, care să nu încalce spiritul câinelui tău. De asemenea, instruirea ajută la stimularea mentală. Acesta este un câine care iubește să învețe. Talentele unui Cocker englez nu sunt limitate la câmp. De asemenea, se poate descurca bine în urmărire, încercări de ascultare, flyball și agilitate.

Deoarece cockerii englezi sunt foarte orientați către oameni, aceștia prosperă să fie în jurul familiilor lor și pot deveni distructivi dacă sunt lăsați singuri frecvent, fără companie sau activitate. Se înțeleg bine cu copiii și fac tovarăși buni pentru oamenii de toate vârstele.

În timp ce sunt atenți și vor lătra zgomotos, nu te aștepta să fie un câine de pază eficient. Este mult prea prietenos pentru acest tip de muncă și, cel mai probabil, va ajunge să lingă mâinile oricăror străini pe care îi întâlnește.

Cocker Spaniel Englez: scurt istoric

Spanielii de diferite dimensiuni există de secole. Există referiri la spanieli până la operele lui Chaucer și Shakespeare. Spanielii sunt de două tipuri: landiel și apă. Cockerii englezi sunt membri ai familiei Spaniel. Își iau numele de la slujba pe care au efectuat-o, care era să “woodcock”, un tip de pasăre.

Spre sfârșitul secolului al XIX-lea, crescătorii britanici au început să împartă spanielii în rase specifice: English Springer, Welsh Springer, Cocker, Field, Sussex, Clumber, și Irish Water Spaniel.

Toți spanielii care cântăreau mai puțin de 11 kg erau clasificati ca fiind Cocker Spaniel. Totuși, a existat o anumită dispută cu privire la unele dintre denumirile în funcție de greutate, așa că în cele din urmă s-a decis că tipul ar trebui să fie mai important decât greutatea în determinarea rasei câinelui. În 1885, s-a format Clubul Spaniel din Anglia. Una dintre primele sarcini ale clubului a fost crearea standardelor de rasă pentru fiecare dintre diferitele tipuri de Spaniel.

Însă, dezvoltarea cockerilor a luat o direcție diferită. Rasa americană cuprindea câini mai mici, cu un craniu mai rotunjit, bot mai scurt și o blană mai grea. Până în 1935, era clar că cockerul spaniel american și englez erau două tipuri foarte diferite.

The English Cocker Spaniel Club of America a fost format în 1936, iar American Kennel Club a recunoscut cele două soiuri ca rase separate în 1946, una fiind numită Cocker Spaniel englez, cealaltă Cocker Spaniel american.

Deși cockerul spaniel american a devenit foarte popular în SUA, cockerul englez este una dintre cele mai populare rase din Regatul Unit. În SUA, lipsa sa de popularitate relativă a ajutat rasa să rămână sănătoasă și fidelă rădăcinilor sale ca câine de vânătoare și însoțitor plăcut. Cockerul spaniel englez este în prezent clasat pe locul 74 din cele 155 de rase și soiuri înregistrate de AKC.

Canise și crescători de Cocker Spaniel Englez

Cocker Spaniel Englez: dimensiune

Masculii au o înălțime de 41 până la 43 cm și cântăresc între 13 și 15 kg. Femelele au înălțimea de 38 până la 41 cm și cântăresc între 12 și 15 kg.

Cocker Spaniel Englez: personalitate

Cockerul englez este descris ca fiind vesel și afectuos, cu o dispoziție echitabilă. Este jucăuș, antrenanbil și prietenos față de oameni (deși uneori rezervat cu străini) și alți câini. Cockerul englez va lătra pentru a te anunța că cineva se apropie, așa că sunt buni păzitori, dar ca niște spanieli tipici vor arăta cu bucurie hoțului unde se află argintul.

La fel ca orice câine, cockerul spaniel englez are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr.

Invitarea în mod regulat a vizitatorilor și ducerea lui în parcuri aglomerate, magazine care permit câinilor și în plimbări pe îndelete să se întâlnească cu alte persoane, îl vor ajuta, de asemenea, să-și lustruiască abilitățile sociale.

Cocker Spaniel Englez: sănătate

Cockerii spanieli englezi sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Problemele oculare pot lovi cockerul într-o serie de moduri, incluzând atrofia retiniană progresivă, o boală degenerativă a celulelor retinei care progresează spre orbire; cataracta, un film tulbure care se formează peste ochi; glaucom, o afecțiune în care presiunea se acumulează în interiorul globului ocular; și anomalii ale ochilor. Dacă observi o roșeață în ochii Cockerului tău sau dacă începe să-și frece foarte mult fața, du-l la veterinar pentru o verificare.
 • Displazia de șold este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se încadrează bine în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere și lamență pe unul sau ambele picioare din spate, dar este posibil să nu se observe niciun semn de disconfort la un câine cu displazie de șold. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Displazia soldului este ereditară, dar poate fi agravată de factorii de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei diete înalte în calorii sau răniri.
 • Insuficiență renală: Eșecul rinichilor la o vârstă fragedă (între 9 și 24 de luni) apare ocazional și se crede că este moștenită.
 • Surditatea senzorială congenitală: aceasta este o afecțiune care se găsește în prezent doar la cockerii englezi. Această afecțiune este prezentă la naștere pentru cățelușii afectați, cu degenerarea auzului lor, progresând până la surditate până la vârsta de 4 săptămâni.
 • Cardiomiopatie diluată: aceasta este o boală în care mușchiul cardiac devine excesiv de dilatat. Se pare că afectează în primul rând cockerii englezi de culoare solidă. Semnele includ pierderea în greutate, slăbiciune, distensie abdominală, tuse, leșin și bătăi rapide ale inimii. Diagnosticul se face cu radiografii și ecocardiografie.

Magazin online cu produse pentru Cocker Spaniel Englez

Cocker Spaniel Englez: îngrijire

Cockerii spanieli englezi sunt adaptabili și pot chiar să trăiască bine într-un apartament, atât timp cât primesc exerciții fizice zilnice pentru a se menține în formă. Aceasta este o rasă cu o rezistență foarte mare, așa că se va bucura de plimbări lungi și rapide, sporturi precum agilitate sau flyball.

Puii au diferite nevoi de exerciții. De la 9 săptămâni până la 4 luni, este nevoie de mici exerciții, antrenament și socializare, plus 15-20 de minute de joacă în curte, dimineața și seara. Aruncă o minge pentru ca el să o aducă. Cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 luni, orele de obediență săptămânală și plimbările zilnice de 1 km îi vor satisface nevoile, plus timpul de joacă în curte. De la vârsta de 6 luni la un an, joacă-te cu o minge dimineața sau seara când este mai răcoare, nu în căldura zilei. Continuă să limitezi plimbările la un km.

După ce va împlini un an, puiul tău poate începe să facă jogging cu tine, dar distanța să nu fie mai mare de 2 km și trebuie să-i oferi pauze dese pe parcurs. Pe măsură ce continuă să se maturizeze, poți crește distanța și timpul pe care îl parcurge. Aceste niveluri gradate de exerciții fizice îi vor proteja oasele și articulațiile în curs de dezvoltare.  

Are un temperament sensibil și nu va răspunde bine la asprime. Folosește tehnici de întărire pozitive, cum ar fi recompense alimentare, laudă și joc. Este un cursant rapid și, dacă faci antrenamentul consecvent și distractiv, vei fi mai mult decât mulțumit de abilitățile lui. Ca toți câinii, cockerii spanieli englezi au și o latură răutăcioasă.

Cocker Spaniel Englez: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 1 până la 2 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Cocker Spaniel Englez: culoarea blănii și perierea

Spanielii englezi au blană de lungime medie, care este plată sau ușor ondulată, cu o textură mătăsoasă. Picioarele, pieptul și burta sunt acoperite cu un păr mai lung, dar nu la fel de mult ca cel al vărului lor, cockerul spaniel american. Blana este mai mult decât decorativă, ajută la protejarea corpului câinelui împotriva zgârieturilor sau a altor răni în timp ce își face drum prin câmp.

Cockerii englezi vin în multe culori. Printre ele se numără alb cu negru sau nuanțe de roșu; negru solid și nuanțe de roșu; negru și bronzat; și nuanțe de roșu și bronzat. Oricare dintre culori sau modele poate veni cu puncte bronzate pe sprâncene, mușchi, gât și picioare. Dintre toate culorile roanul albastru este cel mai popular.

Periază-i blana în fiecare zi și oricând a fost pe câmp.  Curăță-i săptămânal urechile. Deoarece urechile atârnă, sunt predispuse la infecții. Când le cureți, verifică dacă există semne de infecții, cum ar fi miros urât, roșeață sau mâncărime. Când vine vorba de infecții ale urechii, cel mai bine este să înceapă tratamentul cât mai curând posibil.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Cocker Spaniel Englez: relația cu copii și alte animale

Cockerii englezi sunt câini de familie prietenoși, iubitori de distracție și blânzi, care se descurcă bine cu copiii, mai ales dacă sunt crescuți cu ei. Câinii adulți care nu sunt familiarizați cu copiii pot trăi cel mai bine într-o casă cu copii mai mari, care înțeleg cum să interacționeze cu câinii.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Cockerii englezi se bucură de compania altor câini și se pot înțelege bine cu pisicile, mai ales dacă sunt introduși la o vârstă fragedă.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Cocker Spaniel Englez de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)