Schnauzer Uriaș de vânzare

Gurguta Andreea

Multumim pentru noua membra a familiei ne-am îndoit la inceput dar pana la urma s-au dovedit a fi foarte seriosi mulțumim recomandam cu drag.

18/09/2019

Dny Danutz

recomand cu încredere foarte mulțumit

02/03/2019

Iris Irina

Servicii profesionale, oameni de suflet şi mai ales răbdători. Am întârziat la punctul de livrare şi cu toate acestea, mi s-a vorbit frumos şi am avut parte de înțelegere. Un alt serviciu ce mi-a fost de ajutor, a fost posibilitatea de a plăti în rate.… Read more „Iris Irina”

16/11/2019

Liliana Rotaru

Mulțumim mult,de apreciat corectitudinea si seriozitatea dumneavoastra,recomand cu incredere!

02/10/2019

Andreea Gheorghe

Un website si un personal foarte profi! Suntem foarte bucurosi de alegerea facuta❤️

yorkshire-terrier-toy
28/09/2019

Roxana Rîbu

Misiune incheiata cu succes: catelusul asteptat a ajuns cu bine la noi -si la el– acasa! Impresionanta grija celor de la Bucuria Casei care, se simte si se vede, nu „livreaza marfa” ci aduc bucurie, o comunicare excelenta care inspira multa incredere, din primul moment.… Read more „Roxana Rîbu”

bichon maltez
16/10/2019

Gabi Radu

De aici a venit și bucuria casei mele: Ruby! Ea ne-a împlinit viața cu privirea ei inocenta și cu iubirea oferită! Acum este membru al familiei noastre, cu dorințe și personalitate proprie și o iubim nespus de mult!

27/11/2019

Carm En

Multumim BucuriaCasei pentru doza de energie numita Caju 🤪
Este de apreciat atentia cu care tratati fiecare cerere si dragostea pentru animalute.
Recomand cu mare incredere.

03/08/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Cristian Moise

Seriozitate maxima iar cățelușul a venit foarte bine îngrijit și sa adaptat in mai puțin de o zi,domul a fost foarte bun și ne-a ajutat în vederea îngrijiri lui !!!Recomand 💯 să cumpărați de aici !!!

25/06/2019

Ana Maria Marciu

asteptarea a dat roade… va multumesc si recomand cu incredere❤😘😘

07/07/2019

Ciprian Cristina Pop

seriozitate si angajament chiar daca am vorbit de la mii de kilometri departare! multumim pentru bucuria prin care a ti facut o familie fericita!

16/07/2019

Dan Semenescu

Multumiri pentru bucuria care ne-ati adus-o. Ultimul membru sosit in familia noastra, Junior, este exact ce ne-am dorit.
Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalitatea demonstrata.
Recomand oricarui iubitor de animale sa apeleze cu incredere la Bucuria casei.

24/07/2019

Andreea Mihailescu

Iubit din prima secunda! Va multumesc si recomand cu incredere serviciile Bucuria Casei!

29/10/2019

Flori Antonescu

Aceasta firma este cu adevatat profesionista! Nu veti avea surprize neplacute, pt ca angajatii mereu vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie in functie de dorinta clientului si vor oferi detalii reale ale procesului. Imi place ca oamenii sunt documentati despre fiecare rasa si… Read more „Flori Antonescu”

17/10/2019

Ana-Maria Tresca

Foarte seriosi si profesionisti!

18/08/2019

Loredana Nicoleta

Mulțumim mult pentru un cățeluș sănătos și fericit! ❤️❤️❤️

06/05/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Atodiresei Carmen Elena

Sunt deosebit de serioși, tocmai am primit un Beagle tricolor, adus din UK. Mulțumesc din suflet pt bijuteria trimisă. Bucuria Casei, sunteți deosebiți!! 😘😘😘💕💕

01/09/2019

Termen estimativ de livrare:
> 4 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Schnauzer Uriaș, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Schnauzer Uriaș


2050 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Schnauzer Uriaș în viața copilului

Copii care cresc alături de un Schnauzer Uriaș se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Schnauzer Uriaș în viața familiei

Prezența unui Schnauzer Uriaș este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Schnauzer Uriaș de vânzare

Schnauzer Uriaș: rasa

Schnauzer uriaș este un câine de dimensiuni mari care i-a inspirat pe crescătorii timpurii să dezvolte încă două rase care arată la fel ca el – Schnauzer pitic și Schnauzerul uriaș.

Nu este de mirare că crescătorii au vrut să dubleze acest câine în dimensiuni diferite, pentru nevoi diferite. Schnauzerul uriaș nu este doar un însoțitor de familie extrem de inteligent, dar are un aspect frumos unic, chiar aristocratic. Cunoscut pentru abilitățile sale de pază și devotamentul față de familia sa, este, de asemenea, deseori descris ca un câine cu “creier uman”.

Un punct de reper al rasei este aspectul feței, care include sprâncene arcuite și o mustață și barbă pufoase.

Schnauzerii uriași sunt agili și atletici și excelează în sporturi de performanță. Foarte versatili, sunt vânători buni și au fost folosiți ca recuperatori atât pe uscat, cât și în apă. De asemenea, sunt păstori excelenți de oi și bovine, unul dintre joburile lor originale ca și câini de fermă. De fapt, mulți schnauzeri au câștigat titluri la American Kennel Club (AKC).

Ei sunt de asemenea, câini de pază excelenți. Schnauzerii uriași sunt teritoriali, rapizi pentru a lătra la orice perturbare și sunt viguroși în îndeplinirea îndatoririlor de paznic.

Personalitatea lor este uneori răutăcioasă, întotdeauna inteligentă și inevitabil demnă. Învață repede și vor să facă plăcere, ceea ce îi face câini de terapie grozavi. Și când sunt socializați cu copiii, ei devin un tovarăș excelent și afectuos pentru membrii mai tineri ai familiei.

Simțurile extrem de dezvoltate ale schnauzerului uriaș, precum inteligența, capacitatea de antrenament, curajul și rezistența la condiții adverse au găsit loc într-un domeniu la care majoritatea nu s-ar aștepta – căutare și salvare. Mulți astfel de câini s-au dovedit a fi extrem de buni la această lucrare importantă, iar dimensiunea lor mai mică le permite să caute în zone pe care câinii mai mari nu le pot atinge.

Schnauzerii uriași au personalități puternice și pot fi încăpățânați. Ei au o modalitate neobișnuită de a-ți determina punctele slabe și vor profita de tine ori de câte ori este posibil. Dacă nu ești atent, vor guverna gospodăria; aceasta este o rasă care necesită îndrumări constante și ferme din partea proprietarilor.

Cu toate abilitățile sale înnăscute și aspectul excepțional de bun, este oare de mirare că crescătorii au considerat că o singură dimensiune nu a fost suficientă?

Schnauzer Uriaș: scurt istoric

Schnauzerul uriaș are o lungă istorie în patria sa germană. Din picturile artiștilor renascentiști Rembrandt și Albrecht Durer, precum și pe o tapiserie creată în 1501 de Lucas Cranach cel Bătrân, este evident că acest tip de câini a existat de câteva secole.

Schnauzerii erau folosiți pentru a păzi familiile și animalele de fermă, bovinele și oile, pentru a scăpa de paraziţi și pentru a-și proteja proprietarii în timp ce călătoreau la piață.

Crescătorii germani s-au interesat de standardizarea acestei rase la mijlocul anilor 1800. La acea vreme, încrucișările au fost făcute cu Wolfspitz gri și Poodle negru german pentru a produce textura și culoarea distinctivă a părului rasei. Cam în aceeași perioadă, schnauzerii au fost încrucișați cu alte rase pentru a dezvolta mai întâi schnauzerul pitic și mai târziu, schnauzerul uriaș.

În primii ani și până la sfârșitul anilor 1800, schnauzerul uriaș a fost numit Wirehaired Pinschers. Schnauzerii au fost expuși pentru prima oară la cel de-al treilea spectacol internațional german din Hanovra în 1879, iar câștigătorul primului premiu a fost un câine pe nume Schnauzer. Un standard de rasă a fost scris în 1880 și primul spectacol de specialitate a avut loc la Stuttgart în 1890, cu o intrare de 93 de câini.

Până în 1900, rasa devenea cunoscută sub numele de Schnauzer, gândită fi atât o referire la botul unic al rasei (pentru care cuvântul german este schnauze), care poartă barbă și mustață, cât și la numele primului câștigător din inelul de spectacol. The Bavarian Schnauzer Klub a fost format la München în 1907.

În timpul Primului Război Mondial, câinii au fost folosiți pentru a transporta expedieri și pentru a ajuta lucrătorii Crucii Roșii. De asemenea, au fost folosiți în Germania pentru lucrările poliției.

Înregistrările indică faptul că unii schnauzeri au fost aduși în SUA la începutul anilor 1900 de familiile care au imigrat aici și de călătorii care s-au îndrăgostit de rasa din Germania. Rasa nu a fost importată în număr mare.

Clubul Schnauzer din America a fost format în 1925. În 1933, clubul s-a împărțit pentru a forma Schnauzer Uriaș Club of America (SSCA) și American Miniature Schnauzer Club.

La început, rasa a fost clasificată ca terrier în S.U.A., așa cum continuă să fie organizat schnauzerul pitic. Dar germanii au considerat întotdeauna schnauzerul ca fiind un câine de lucru. Așadar, în 1945, AKC a reclasificat schnauzerul uriaș și l-a plasat în grupul de lucru. Astăzi, Schnauzer Uriaș ocupă locul 99 din cele 155 de rase și soiuri recunoscute de AKC.

Canise și crescători de Schnauzer Uriaș

Schnauzer Uriaș: dimensiune

Masculii au în mod ideal între 65 și 70 cm înălțime și cântăresc în general între 27 și 48 kg. Femelele au în mod ideal între 60 și 65 cm înălțime și cântăresc în general între 25 și 34 kg.

Schnauzer Uriaș: personalitate

Schnauzerul uriaș are o inteligență peste medie și este curios, creativ și uneori încăpățânat în felul în care gândește. Este nevoie de o persoană la fel de inteligentă și creativă pentru a rămâne cu un pas înaintea lui și va trebui să-l antrenezi cu fermitate și consecvență.

Schnauzerul este afectuos și protector al membrilor familiei. El este teritorial și te va avertiza asupra prezenței străinilor. Cu toate acestea, după ce primești pe cineva în casa ta, el îl va accepta. Îi place să fie centrul atenției.

La fel ca orice câine, schnauzerul uriaș are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr. Invitarea în mod regulat a vizitatorilor și ducerea lui în parcuri aglomerate, magazine care permit câinilor și în plimbări pe îndelete să se întâlnească cu alte persoane, îl vor ajuta, de asemenea, să-și lustruiască abilitățile sociale.

Schnauzer Uriaș: sănătate

Schnauzerii au foarte puține probleme de sănătate. Cu toate acestea, se recomandă ca toți câinii de reproducție să fie radiografiați (cu raze X), pentru displazia de șold și să fie testați anual pentru afecțiunile ochilor.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

Magazin online cu produse pentru Schnauzer Uriaș

Schnauzer Uriaș: îngrijire

Schnauzerul uriaș este un câine adaptabil și poate trăi la fel de confortabil într-un apartament de oraș ca la o fermă de țară, cu condiția să facă suficient de mult exercițiu în fiecare zi. Indiferent de mediul său, ar trebui să locuiască în cămin împreună cu oamenii săi. O curte împrejmuită este foarte recomandată pentru acești câini.

Schnauzerul uriaș are nevoie de cel puțin o oră de activitate viguroasă în fiecare zi. Este un câine cu energie mare și ar trebui să fie plimbat de cel puțin trei ori pe zi, aproximativ 20 de minute de fiecare dată. Alte forme bune de exercițiu pentru această rasă includ înotul, frisbe și drumeții.

Începe antrenamentul când câinele tau este tânăr și continuă să consolidezi lecțiile de-a lungul vieții. El are nevoie de un instructor care să fie răbdător, ferm și consistent și răspunde cel mai bine la tehnici de întărire pozitive, cum ar fi recompense alimentare, laudă și joc. Animalul care este tratat aspru va deveni pur și simplu mai încăpățânat și mai puțin dispus să facă ceea ce dorești.

Schnauzer Uriaș: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 1 până la 2 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Schnauzer Uriaș: culoarea blănii și perierea

Stratul exterior al unui schnauzer uriaș este sârmos, dur și dens, cu păr care se ridică de pe piele. Dedesubt este un strat moale. Pe spate, blana poate avea lungimea de până la 5 cm.

Oamenilor tind ca schnauzerul uriaș să aibă blana pe urechi, cap, gât, piept, stomac, ceea ce înseamnă deplasări frecvente către un frizer. Peste ochi și pe bot, părul este lăsat mai mare pentru a forma sprâncenele și barba. Părul de pe picioare este mai lung decât cel de pe corp.

Schnauzerul uriaș poate avea blana de culoare Salt & Pepper, fie negru pur. Schnauzerii uriaș Salt & Pepper ar trebui să aibă o blană gri, dar și o blană bronzată este acceptabilă. De asemenea, este de dorit ca masca facială să fie mai închisă și să completeze culoarea care este pe blană. Uneori, colorațiile Salt & Pepper se estompează într-un alb gri deschis sau argintiu în sprâncene, mustaţă, obraji, sub gât, peste piept, sub coadă, pe picioare și pe burtă.

Schnauzerii uriaș de culoare neagră au o culoare închisă, care nu este decolorată sau amestecată cu niciun fir de păr gri sau bronzat. Blana ar trebui să fie, de asemenea, neagră. Pe măsură ce câinele îmbătrânește sau dacă este expus la lumina soarelui, negrul poate să se estompeze și să devină un pic decolorat.

Schnauzerii necesită multă îngrijire pentru a arăta cât mai bine. Va trebui să periezi barba și picioarele zilnic pentru a preveni încurcăturile și să-i speli chipul după fiecare masă.Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Schnauzer Uriaș: relația cu copii și alte animale

Robust și energic, schnauzerul uriașpoate fi un însoțitor fidel și afectuos pentru copii. În general se înțelege bine cu copiii de toate vârstele, jucându-se blând și amabil cu cei mai tineri.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Schnauzerul uriaș nu se întelege bine cu câinii necunoscuți și poate fi agresiv față de ei, dar se pot înțelege bine cu animalele cu care sunt crescuți. Ține alte animale de companie, precum hamsterii departe de el.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Schnauzer Uriaș de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)