Dog German de vânzare

Ana-Maria Tresca

Foarte seriosi si profesionisti!

18/08/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Stoica Theodora Carla

Recomand cu toata increderea, seriosi , disponibili mereu si mai ales la toate detaliile si intrebarile legate de micut!
Va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat si ptr minunea din casa noastră:Bulldog Francez Blue, plin de energie si gata sa primească toata dragostea cel… Read more „Stoica Theodora Carla”

27/11/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Diana Stanila

Ea este Minny bucuria casei noastre si a sufletului nostru!♥️

13/08/2019

Gabi Radu

De aici a venit și bucuria casei mele: Ruby! Ea ne-a împlinit viața cu privirea ei inocenta și cu iubirea oferită! Acum este membru al familiei noastre, cu dorințe și personalitate proprie și o iubim nespus de mult!

27/11/2019

Mozacu Ionela Adriana

Va multumim din suflet ca ne-ați oferit un basset haund foarte jucăuș ,deștept foc și ascultător …va dorim multă sanatate și la mai multe zâmbete fericite … nu las mai da pe nimic 🤗🤗😊recomand cu încredere încercați și nu o sa va pare rău 🐶🤗😊

11/09/2019

Andreea Mihailescu

Iubit din prima secunda! Va multumesc si recomand cu incredere serviciile Bucuria Casei!

29/10/2019

Marcel Chirila

Va multumesc pentru noul membru al familiei! Recomand serviciile dumneavoastra cu toata increderea!

16/10/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Roxana Rîbu

Misiune incheiata cu succes: catelusul asteptat a ajuns cu bine la noi -si la el– acasa! Impresionanta grija celor de la Bucuria Casei care, se simte si se vede, nu „livreaza marfa” ci aduc bucurie, o comunicare excelenta care inspira multa incredere, din primul moment.… Read more „Roxana Rîbu”

bichon maltez
16/10/2019

Драгош Мункач

Cu ajutorul BucuriaCasei.ro, avem un nou membru in familie, un malamut de 6 luni sanatos si frumos. Vreau sa le multumesc pentru seriozitate si promptitudine si cu siguranta vom apela la ei din nou pe viitor 

18/08/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Loredana Nicoleta

Mulțumim mult pentru un cățeluș sănătos și fericit! ❤️❤️❤️

06/05/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Cristiana Florea

Recomand cu incredere BucuriaCasei . La noi a sosit o minune nu un catel . Va multumim din suflet pentru rabdarea si seriozitatea dvs . Puiutul nostru Ozzy din prima secunda sa acomodat cu noi ! 🤗🤗

04/11/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima!Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu!Sunt mai mult decat mulțumit!!!

akita american
27/11/2019

Alexandra Lipan

Recomand cu mare încredere!

21/05/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Atodiresei Carmen Elena

Sunt deosebit de serioși, tocmai am primit un Beagle tricolor, adus din UK. Mulțumesc din suflet pt bijuteria trimisă. Bucuria Casei, sunteți deosebiți!! 😘😘😘💕💕

01/09/2019

Termen estimativ de livrare:
> 4 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Dog German, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Dog German


2450 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Dog German în viața copilului

Copii care cresc alături de un Dog German se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Dog German în viața familiei

Prezența unui Dog German este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Dog German de vânzare

Dog German: rasa

Dogul German sau Marele Danez a fost inițial crescut pentru a vâna mistreți, dar probabil că nu va fi foarte bun în ziua de azi. Acum este un suflet blând, care în general se înțelege bine cu alți câini, animale și oameni. Cu toate acestea, dimensiunea și lătratul lui cu putere vor speria hoții.

Dogul German a fost dezvoltat din câini de tip Mastiff, dar este mai rafinat decât alți descendenți ai acestei rase străvechi. Marele Danez este elegant, are un corp atletic, musculos, capul său masiv este lung și îngust, are un gât lung, grațios iar urechile lui pot fi decupate sau lăsate naturale. (Urechile decupate sunt frecvente în Statele Unite, dar în alte țări, decuparea urechilor este interzisă.)

Mărimea lui poate prezenta probleme, dar din fericire, el nu este puternic energic. Cu toate acestea, un Dog German este un tovarăș dulce, afectuos. Îi place să se joace și este blând cu copiii. Are o dispoziție pașnică, deși nu și-a pierdut din curajul care l-a ajutat să vâneze mistreți. Deși nu este deosebit de vocal, nu ar ezita să-și apere familia.

Chiar și având în vedere blândețea sa inerentă, este recomandat să-l înveți bunele maniere și să asiste la cursuri de pregătire atunci când este tânăr. Este dornic să mulțumească și orientat spre oameni, cere o atenție mare din partea celor din jurul său.

În mod surprinzător, Marele Danez de obicei nu mănâncă atât de multe alimente pe cât ai crede. Și, deși are nevoie de exerciții fizice zilnice, nu are nevoie de o curte uriașă pentru a juca (deși cu siguranță s-ar bucura de una).

Datorită frumuseții și naturii sale blânde, tot mai mulți oameni descoperă Dogul German. În prezent, ocupă locul 24 în popularitate, conform înregistrărilor de la American Kennel Club.

Doar fi conștient că, datorită dimensiunilor sale, el are o durată de viață relativ scurtă, de aproximativ opt ani. Asta înseamnă că ocupă un spațiu imens în inima ta pentru o perioadă scurtă de timp.

Dog German: scurt istoric

Desene ale câinilor care arată ca dogul german au fost găsite pe artefacte egiptene datând din 3000 î.C. și în templele babiloniene care au fost construite în jurul anului 2000 î.C. Există dovezi că câini similari au avut originea în Tibet, raporturile scrise despre acești câini apărând în literatura chineză în 1121 î.C.

Rasa se crede că a fost dusă în diferite părți ale lumii de către asirieni, care au dat câinii către greci și romani. Grecii și romanii au crescut apoi acești câini cu alte rase. Strămoșii Mastifului englez au fost probabil implicați în dezvoltarea rasei, iar unii oameni cred că și Wolfhound-ul sau Greyhound-ul irlandez ar fi putut juca un rol.

Marii danezi au fost inițial numiți Boar Hounds, deoarece erau crescuți pentru a vâna mistreți. Urechile le erau tăiate pentru a împiedica sfâșierea lor de către mistreți. În secolul al XVI-lea, numele rasei a fost schimbat în „Doggii englezi”.

La sfârșitul anilor 1600, cu toate acestea, mulți nobili germani au început să țină în casele lor cel mai mare și mai chipeș dintre câinii lor, numindu-i Kammerhunde (câini de cameră). Acești câini erau răsfățați și purtau gulere aurite căptușite cu catifea.

Numele de Dog German sau Marele Danez a apărut în anii 1700, când un naturalist francez a călătorit în Danemarca și a văzut o versiune a Boar Hound care era mai subțire și mai mult ca un Greyhound în aparență. El a numit acest câine Grand Danois, care a devenit în cele din urmă Marele câine danez, cu exemplele mai masive ale rasei numite Mastiffs daneze. Numele a ramas, chiar dacă Danemarca nu a dezvoltat rasa.

Majoritatea istoricilor acordă credit crescătorilor germani pentru rafinarea rasei pentru a fi un câine bine echilibrat și elegant pe care îl iubim astăzi. În 1880, crescătorii și judecătorii au ținut o întâlnire la Berlin și au convenit că, deoarece câinii pe care îi reproduceau erau diferiți de Mastifful englez, îi vor da propriul nume – Deutsche Dogge (Dog german).

Au fondat Deutscher Doggen-Klub din Germania și multe alte țări europene au preluat și numele. Totuși, italienii și țările de limbă engleză nu au acceptat acest nume. (Chiar și astăzi, italienii numesc rasa Alano, însemnând Mastiff; iar în țările de limbă engleză, desigur, este numit Marele Danez.)

De-a lungul sfârșitului anilor 1800, crescătorii bogați germani au continuat să perfecționeze rasa. Și-au îndreptat atenția asupra temperamentului câinelui, deoarece Marele Danez a avut temperamente agresive, feroce, datorită faptului că a fost crescut inițial pentru a vâna mistreții, o fiară deosebit de feroce. Acești crescători au încercat să producă animale mai blânde și – din fericire pentru noi astăzi – au reușit.

Nu știm când au fost aduși primii mari dogi germani în SUA, sau chiar de unde proveneau, dar Great Dane Club of America a fost format în 1889. A fost al patrulea club de rase permis să se alăture American Kennel Club.

Canise și crescători de Dog German

Dog German: dimensiune

Masculii au între 76 și 84 cm înălțime și cântăresc între 54 și 91 kg. Femelele au între 71 și 81 cm înălțime și cântăresc între 45 și 59 kg.

Dog German: personalitate

Un Dog German bine crescut este unul dintre cei mai buni câini din jur. Este un animal de companie blând, dulce, afectuos, care iubește să se joace și este relaxat cu copiii. El are o mare dorință de a face plăcere, ceea ce îl face ușor de antrenat.

Marele Danez vrea să fie acolo unde se află familia. Îi plac foarte mult oamenii, inclusiv străinii și copiii și va întâmpina vizitatorii fericit, cu excepția cazului în care consideră că ai nevoie de apărare, fiind un puternic protector.

La fel ca orice câine, dogul german are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr.

Invitarea în mod regulat a vizitatorilor și ducerea lui în parcuri aglomerate, magazine care permit câinilor și în plimbări pe îndelete să se întâlnească cu alte persoane, îl vor ajuta, de asemenea, să-și lustruiască abilitățile sociale.

Dog German: sănătate

Dogii germani sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Probleme de dezvoltare: se pot dezvolta la cățeluși și adulții tineri. Acestea sunt uneori asociate cu o dietă necorespunzătoare, adesea o dietă prea bogată în proteine, calciu sau suplimente.
 • Displazia de șold este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se încadrează bine în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere și lamență pe unul sau ambele picioare din spate, dar este posibil să nu se observe niciun semn de disconfort la un câine cu displazie de șold. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Displazia soldului este ereditară, dar poate fi agravată de factorii de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei diete înalte în calorii sau răniri.
 • Dilatarea gastrică: Aceasta este o afecțiune care pune viața în pericol și care poate afecta un Dog German, mai ales dacă este hrănit cu o masă mare pe zi, mănâncă rapid, bea mari cantități de apă și apoi face exerciții viguroase după masă. Unii consideră că multe mese pe zi și tipul de hrană ar putea fi, de asemenea, factori pentru dilatare. Această problemă apare mai frecvent la câinii mai în vârstă, dar poate apărea la orice vârstă. Dilatarea gastrică apare atunci când stomacul este expandat cu gaz sau aer și apoi răsucit. Câinele nu poate să râgâie sau să vomite pentru a scăpa de excesul de aer din stomac, iar revenirea normală a sângelui la nivelul inimii este împiedicată. Tensiunea arterială scade și câinele intră în șoc. Fără atenția medicală imediată, câinele poate muri. Poate fi suspectat de dilatare gastrică, atunci când câinele tău are un abdomen dilatat, salivează excesiv și râgâie fără să vomite. De asemenea, el poate fi neliniștit, deprimat, letargic și moale, cu un ritm cardiac rapid. Este important ca animalul tău să ajunga la veterinar cât mai curând posibil. Există unele indicii cum că dilatarea gastrică se moștenește, deci este recomandată castrarea câinilor care dezvoltă această afecțiune.
 • Cancerul osos: uneori cunoscut sub numele de osteosarcom, aceasta este cea mai frecventă tumoră osoasă întâlnită la câini. Se observă de obicei la câinii de vârstă mijlocie sau vârstnici, dar rasele mai mari precum Marele Danez tind să dezvolte tumori la vârste tinere. În general, care afectează rasele mari și uriașe, osteosarcomul este un cancer osos agresiv. Primul semn este șchiopătatul, dar câinele va avea nevoie de raze X pentru a determina dacă cancerul este cauza. Osteosarcomul este tratat agresiv, de obicei cu amputația membrului și chimioterapie. Odată cu tratamentul, câinii pot trăi nouă luni până la doi ani sau mai mult. Din fericire, câinii se adaptează bine vieții pe trei picioare.
 • Boli de inimă: bolile de inimă precum cardiomiopatia dilatată, defecte ale valvelor mitrale, displazie de valvă tricuspidă, stenoză subaortică și arc persistent drept aortic afectează Marele Danez. Prognosticul și tratamentul variază în funcție de tulburarea specifică și de vârsta câinelui și de sănătatea generală.
 • Chirurgie: Problemele chirurgicale sunt puțin diferite pentru dogii germani decât pentru câinii mai mici. Pentru orice intervenție chirurgicală necesară, găsește un chirurg cu experiență cu câini de rasă uriașă.

Magazin online cu produse pentru Dog German

Dog German: îngrijire

În ciuda dimensiunii sale uriașe, un dog german este suficient de moale pentru a fi un bun câine de casă, deși nu este prea potrivit pentru un apartament minuscul.

El poate răci în timpul iernii, așa că nu ar trebui să fie lăsat afară în climatele mai reci.

El este relativ liniștit în interior, dar are nevoie de o plimbare lungă cel puțin o dată pe zi sau de o curte mare pentru a juca. Un adult are nevoie de 30 până la 60 de minute de exerciții fizice zilnice, în funcție de vârsta și nivelul său de activitate. Puii și adolescenții au nevoie de aproximativ 90 de minute de exerciții fizice pe zi.

Dacă intenționezi să-l ții într-o curte ocazional, vei avea nevoie de un gard de 2 metri, deși nu este un săritor. Dacă ești un fan al grădinăritului, trebuie să înțelegi că îi place cu adevărat să distrugă peisajul.

Nu lăsa cățelul să alerge și să se joace pe suprafețe foarte dure, cum ar fi trotuarul, până când are cel puțin doi ani și articulațiile sale sunt complet formate. Jocul normal pe iarbă este bun. Înotul este o formă ideală de exerciții pentru un cățeluș din rasa Dog German, deoarece își lucrează mușchii fără pericolul de a-și răni articulațiile.

Antrenează-l cu bunătate și consecvență, folosind întăriri pozitive care includ recompense alimentare și laude. Animalul care este tratat aspru va deveni pur și simplu mai încăpățânat și mai puțin dispus să facă ceea ce dorești.

Dog German: hrănire

Dieta este importantă pentru un cățel de rasă uriașă în creștere rapidă cum este dogul german, mai mult decât pentru majoritatea raselor. Un cățel din rasa Dog German nu ar trebui să mănânce niciodată mâncare obișnuită de cățeluși, deoarece este prea bogată pentru el; are nevoie de mâncarea pentru cățeluși concepută pentru rasele mari. Cel mai bine este să nu suplimentezi cu nimic, mai ales nu cu calciu.

Presupunând un aliment de înaltă calitate, cantitatea variază foarte mult în funcție de vârstă și sex. Cu toate acestea, sumele zilnice generalizate sunt:

 • Trei-șase luni: femele, 3 – 6 cești; masculi, 4 – 8 cești.
 • Opt luni la un an: femele, 5 – 8 cești; masculi, 6 – 10 cești.
 • Adolescenți: femele, 8 cești; masculi, 9 – 15 cești.
 • Adulți: femele, 6 – 8 cești; masculi 8 – 10 cești.

Până la vârsta de patru până la cinci luni, un cățel de dog german ar trebui să aibă trei mese pe zi. După aceea, dă-i două mese pe zi. Niciodată nu ar trebui să aibă o singură masă pe zi.

Dog German: culoarea blănii și perierea

Cele șase culori obișnuite ale blănilor scurte și netede ale dogilor germani sunt:

 • Fawn (o culoare aurie cu o mască neagră)
 • Brindle (cenușiu și negru împletit pe tot corpul într-un model cu dungi de tigru)
 • Albastru (albastru oțel, care este într-adevăr un fel de gri)
 • Negru
 • Arlequin (alb cu petice negre neregulate pe întreg corpul)
 • Manta (alb-negru cu o pătură neagră solidă peste corp)

El năpârlește mult, dar blana este ușor de păstrat în condiții de vârf cu periajul obișnuit. Periajul regulat menține blana sănătoasă și curată și reduce numărul de băi de care are nevoie. După cum îți poți imagina, să faci baie unui dog german este o sarcină descurajantă, mai ales dacă nu așteaptă cu nerăbdare.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Dog German: relația cu copii și alte animale

Un Dog German iubește copiii și este blând cu ei, mai ales atunci când este crescut cu ei din copilărie. Reține că el nu are nicio idee cât de mare este în comparație cu un copil mic și, prin urmare, îi poate accidental destul de ușor.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

În general, un Dog German se va înțelege cu alte animale de companie din gospodărie, dar din când în când unele acesta poate fi agresiv cu animalele, sau pot să nu aibă grijă de celelalte animale de companie.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Dog German de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)